Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672773 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Ljudi, aj dosta palamudjenja o Vojvodini, Stanoju, Adiji, formaciji, taktici, kurcu i palcu...Smederevo prekosutra, Partizanu smo svi potrebni sada, tako da...

« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 03:18:48 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Tep u čemu je onda problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Stanojević: Da opet imamo ono što smo imali

Trener Partizana svestan da njegov tim više nema pravo na kiks

Teške rane nastale od hica Oumarua Abubakara crno-beli žele da zaleče u sredu u Smederevu. Jer, kad se sve stavi na papir, poraz od Vojvodine ne mora da boli toliko, s obzirom na to da Partizan, i da je savladao Novosađane, ne bi smeo da izgubi od Crvene zvezde ukoliko ima nameru da odbrani titulu. Samo što ovako više nema pravo na kiks.

Zato je pred trenerom Aleksandrom Stanojevićem zadatak - kako probiti smederevski "oklop"? Jesenas je u duelu istih rivala u Humskoj prštalo na sve strane, crno-beli su pobedili 5:3. Međutim, šef struke šampiona ne očekuje sličan meč i podseća:

"Smederevo prima malo golova"

I zaista, "oklopnici" su na 11 utakmica na stadionu kraj Dunava kapitulirali smao četiri puta. Takav učinak na svom terenu imaju još samo Vojvodina i Rad.

"Očekuje nas vrlo važna utakmica, jer dolazi posle poraza. Moraćamo da joj pristupimo maksimalno skoncentrisani i motivisani. Svaki naredni kiks odvojiće nas od titule" nastavio je Stanojević.

Kadrovska slika crno-belih je dobra, nema povređenih, samo umornih i uvređenih (Dominik Adija odstranjen iz ekipe).

"Odigrali smo korektno drugo poluvreme protiv Vojvodine" ,podsetio je Stanojević na utisak iznet odmah posle meča i dodao:

"Pobrinuću se da imamo ono što smo imali" ,misleći na igru tokom pobedničkih serija u većem delu tekućeg šampionata zaključio je Aleksandar Stanojević.

Igrači Partizana će u Smederevo poći sa novim HTC Desire S mobilnim telefonima, darovima novog klupskog sponzora.

Ajde da poslusamo stanoja

« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 14:24:00 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Tep u čemu je onda problem?

U trenerovim zamislima.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Znaci ne treba dovoditi tako velike igrace, mislim iz velikih klubova, na kaljenje. Previse glumi zvezdu. Smiley
A i dokle vise te pozajmice... Neka odresi kesu Djura.

Da je "odresio kesu" i mi kupili Adiju sta bi onda bilo?

Црњо пуцаш у погрешну мету. Станоје је далеко мањи проглем, права црвоточина вам је у управи клуба.

Nije Grubor kriv sto ne umemo da sacuvamo loptu duze od pola minuta.

А где си ти видео да је нормално да се играч издркава јер је замењен? Smile

Njegovo je pravo da bude nezadovoljan. Isto kao sto je sefovo pravo da ga menja. Nezadovolja, otis'o da se tusira, ne vidim problem. Sef stuke, da je neki sef, bi prisao Adiji posle te izmene i pojasnio mu o cemu se radi, podrzao ga a ne da kao najveca pedercina salje Rankovica da ga tapse po ramenu.

Crnjo, svaki normalni navijac bi pruzio svom treneru  i klubu podrsku bas kada zagusti i jos kraj sezone, samo ti jedes govna, batali, ako ne osvoji zacrtano e tek onda pljuj po njemu a ne sada kada je najbitnije da svi verujemo u nesto a to nesto je titula!

Znam da si rek'o Tepu al' ne ljutis se da odgovorim ja? Super.
Kad ne osvoji zecrtano bice kasno za kritike. Verujem i ja u titulu i znam da imamo snage da je uzmemo. Ako iskritikujes trenera ne znaci da si udario na klub kao sto se to ovde predstavlja.

Zato sto ti gazeci po svom treneru gazis i po klubu i po igracima,

Nemoj druze...

Црњо пример ти је идеалан. Станоје је урадио са пигмејом исто што и деда са Роналдом.

Apsolutno netacno.

Mislim da Stanoja koči neko mnogo jači od uprave, cenim da bi napravio fantastičan tim i postigao mnogo više da nije takvih.

Opet zavere? Ko ga koci? Bjekovic?

Tep kako ko ga koči... ti stvarno misliš da bi neke igrače držao u igri.. ma šta u igri u startnoj postavi da ima 100% kontrolu nad igračma? Vidim hvalili ste Raću protiv Voše... šta je čovek uradio korisno? Izfintirao par igrača što je ok... ali dečko je šutirao 5-6 puta bez potrebe sa velike daljine goši koji brani za državni tim...

Empty ne zamlaćuj se, jesi gled'o Metalac? Lako ste mogli da kiksnete, ne bih da ulazim u diskusiju na ovoj temi samo bih da te pitam jesi li video kako se ponašala odbrana Metalca sa sve gošom kod gol akcije?

A nek' podnese ostavku ako nema 100% kontrolu nad igracima.
Raca je, po meni (da ne bude da nekome pokusavam da usadim svoje misljenje) odigrao odlicnu utakmicu. Vosa se spojila sa loptom nije. Pokupio je more lopti na centru. Dal' ce on da izfintira par igraca ili nece je nebitno. To njegov posao nije. Njegovo je da njega niko ne izfintira i da pokupi loptu od Krleta (ako je ovaj ne lupi onako bezveze u stilu brigo moja predji na drugoga) i da igracu ispred sebe. To sto  je njemu najblizi igrac na napred onaj iz spica nije njegov problem. Izlazio je dosta visoko i kad dodjes u zonu suta normalno je da sutiras. Kakve veze ima ko brani? Ajde sad da se nabijemo svi u nasih 16 jer tamo brani Brkic. Pazi Brkic jebote.

Šta je uprava loše uradila? Najurili Moa bez razloga?
Ostali smo bez 2 ključna igrača. 2 puta pukli od bunar ekipe (tako ste i vi od nas izgubili). Odbrana nam je odjednom omatorila. Rival pobeđivao iz ofsajda u nadoknadi vremena koliko puta(da ne računamo penale).
Džaba ti naš naš fudbal ako titula može da se osvoji samo bez poraza.

koliko su se radovali navijaci zvezde kao u bariju 91, Smile Smile Smile
Gle ga ovaj

Tep sećaš se da je i ranije bilo problema sa Moom kad nije hteo da igra.... ej bre... nije hteo da igra! Pa ja bih ga još tad najurio.

Uprava je uradila sve da najuri Moreiru, bar mi se tako cini. Onaj koji je trebao da bude veza izmedju Moreire i uprave i pokusa da izgladi to sve je sef struke. Samo da je seo sa Moreirom i rekao "Mo, majstore, imas ugovor do 2012. i boli te djoka. Ne mogu ti nista. Ti si igrac ja sam ti trener i odgovaras samo meni a ja odgovaram njima. Ti MENI trebas, ti EKIPI trebas, ti NAVIJACIMA trebas. I ja i ekipa i navijaci te postujemo i cenimo i kao coveka i kao igraca. Ostajes!" Ne... on kaze da nema pojma gde je Mo i sto je otis'o i kome se javio...

Mnogo si ti naivan, ili beziš od činjenica zarad odbrane svog stava Smile

Jebote mora ekipa da se uigra, ne možeš tek tako da nabaciš 4-5 novih igrača i da očekuješ da se svi ukapiraju istog momenta.

Ne moze u Dubaiju da se uigra.
Zvezda je promenila pola ekipe i strucni stab pa igra kao mi kod cika Tumbe. Do noge. Mi lupamo onu loptu, svaki pas na dva metra nam je koska... k'o Nemcu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson W800i
Alo bre ljudi,tejk it izi,uzimamo duplu krunu,ostali nek nam sishu!
U zdravlje  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC Sensation
Kako te brate nije mrzelo da ovolko citiras  Smile

Po meni je najkrivlji od svih,Tagoe. Jer da je on i dalje u onoj formi(na svakoj tekmi po gol) ne bi se spominjao ni Adija(sve i da se ispisa na sred klupe),ni Scepovic,ni Neca Tomic(jbg ni kriv ni duzan je uvek na tapetu,idiot). Da je ganci u formi i dalje,verovatno bi se opet pricalo o leprsavosti Partizana,Sale Ilic bi kidao na levom krilu,Raca reprezentativac aka Jaja Ture itd..

DAkle,ili su Laguni dizne zveknule pa nece da vuce pa je crnja nezadovoljan ili ceka i HTC...

edit...e da, http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/adija-i-dalje-u-beogradu-sad-mu-zao-41068.html

Na titanik nisam zaplako,al bre Adija idi u kurac  Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 17:05:02 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6

A nervozan sam nesto... alergican sam na April, iskopacu oci kol'ko svrbe.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Daj bre Malkine... kakav Tejgo... pa ne moze covek svaku gol da da...

A ovo sto se tice Adije i treniranja odvojeno... pa nije ni prvi ni poslednji... setimo se Djordjevica... coveka koji nam je doneo titulu... al nema veze... neka i dalje imaju obraze kao djon. Plasim se da ce im se sve to obiti o glavu... plasim se... ali bice kasno.

Dominik, posto si verovatno zavrsio sa Partizanom u takmicarskom smislu... sve najbolje. Sve najbolje majstore... i da napravis svetsku karijeru! Ti si zrtva trenerovog neznanja i to, nazalost, moras da prihvatis. Sve najbolje majstore!
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 18:24:24 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC Sensation

A nervozan sam nesto... alergican sam na April, iskopacu oci kol'ko svrbe.  Smile

Jel si fasovao neki polen,m?

Tep
Nisam brate mislio bas najozbiljnije,mislio sam malo da udarim na zajebanciju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.