Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672717 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma koji Adija sut karta , a na leto zavrsavamo pos'o sa Cabalaom i Mpelom  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Crno, ti si prso totalno. Ideš u krajnost. Jebote ko da je Adija najveći majstor fudbala koji je ikad postojao, ko da je postigao milion pogodaka. Ja sam od njega u Partizanu video samo trčanje i ništa više. Dečko nije mogao da nacentrira gol a kad nacentrira loptu hvata moja pokojna baba iz zaključanog sanduka.
Ja sam popizdeo kad sam video kako izlazi sa terena, prvo nešto stoji u mestu pa posle pešaka, jedva se setio da potrči. Treba takvima pokazati da i mi imamo dostojanstvo, da nismo samo tamo neki klub sa istoka iz Sirije, Siberije gde već.
Mislim da Stanoja koči neko mnogo jači od uprave, cenim da bi napravio fantastičan tim i postigao mnogo više da nije takvih. Sad ga treba podržati, nemamo vremena za zajebanciju... bliži se kraj prvenstva a i kup nam je blizu.

Ko ga bre koci dobio je igrace koje je trazio. Sta radi s tim igracima? Imamo ubedljivo najbolji tim u ligi a on egal igra.

Kakve veze ima dal je Adija igrac ili ne? Ako se vec postupa prema onome tako i tako... isto tako postupi i prema ovome. Porazgovaraj sa njim, oderes ga po dzepu i kazes mu sta ne sme da radi. Ovako se to neradi ljudi moji... ne radi. Inace bi Baloteli odavno bio sa svojim drugarima u Gani i brao vockice.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Citat
Вељо да само појасним шта сам хтео да кажем..... Ја сам присталица тога да не може ни у сновима Мурињо да седне на клупу Барселоне. Значи никако. Ето баналан пример. Човек има неку своју визију и минимално је причагођава тиму, а далеко ивше тим прилагођава тој својој визији. Барса има традицију у игри, држе се оне холандске филозофије Кројфове. Ја бих сваком тренеру са којим бих разговарао јасно до знања ставио да се од тога не сме одступати. Наравно сваки тренер има неке своје идеје ал то мора да се имплементира у већ постојећи систем. Ако је тај систем већ био добитан па врло вероватно ће се наставити у истом стилу. То је Звезда радила 50 година. Ако доведеш за тренера неког ко дође и постави нешто скроз друго ти крећеш из почетка и треба да поново превалиш исти пут да би та нова филозофија постала успешна као ова коју си заменио. Ја некако нагињем ка томе да клуб треба да буде препознатљив. Манчестер је сада препознатљив, ал заваљујући томе што је дада и даље тренер. Видећемо дал ће они то и после њега задржати. Ја се надам да хоће, јер мислим да сваки клуб то тако треба да ради. На тај начин клуб је један, трајан, стабилан на спортском делу, а тренери и играчи се мењају.

То јако лепо звучи... Али такве клубове можеш да избројиш на прсте једне руке. Много је чешћи случај где управо од тренера (или барем највише од њега) зависи та филозофија, стил игре. И да онда наредни тренер, наравно, треба да узме оно добро од претходника, али и да примени свој метод рада. Наравно да ни ово 'моје' није пречесто случај, углавном ту има пуно више фактора који утичу на игру, резултате и свеукупан утисак о неком тиму. Али ето, мој став је да тренера треба пустити да ради, па ако разјебе отерати га и довести новог. Али један мора да буде погодак, а онда ће све кренути набоље (осим ако га управа не сјебе јер је бољи од њих.. кхм кхм).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Како год окренеш и једна и друга варијанта су далеко од нашег фудбала. Можда, али моооооожда се у Звезди сад нешто промени, ал за то је потребно да се Аџић и такви нефудбалски радници (можда је и Лукић ту) ако не склоне онда бар гурну у позадину а да други људи узму да раде посао. Исто треба и код вас да се деси, лепо рече Ласер питај Бога ко ту вуче конце ко ту кога саботира ко кога гура.. Имали сте идеалну ситуацију (значи не солидну добру одличну, већ идеалну, највиши ступањ градације) - искуство играња у ЛШ (ко је игро фудбал некад зна шта значи кад одеш на неки турничић да се бијеш са јачима па се после вратиш да играш са старом екипом), лову од ЛШ и промоцију клуба за привлачење странаца, а све сте то упрскали ове зиме, продали 2 од 3 најбоља играча, довели лоше замене а сада се и у клубу међу собом једу, Бјека се гура и шта све не. Тотално контра од оног што је требало да се уради па да Партизан постане озбиљан клуб са ових простора и да се добрано издигне изнад остатка. Е сад сте у дебелој кризи, не само екипа и у погледу резултата, већ и у погледу клуба. Ми с друге стране почели солидно да гурамо, што вам исто никако не одговара поготово у овом тренутку, а ако наставимо још озбиљније заостаћете као што смо ми могли заостати за вама зимус. Међутим Србија је ово, није искључено да се и ми опет срозамо ко ви сад.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ja i dalje ne razumem kako smo se mi to srozali... izgubili smo 5 bodova, pa sta? Mnogo veci klubovi od nas su gubili bodove pa nikom nista... izgubili smo bodove od cetvrtoplasirane i treceplasirane ekipe... znaci, u derbijima.

Jebote sad ako smo izgubili prednost to znaci da smo se srozali... budibog s nama.

I shvatite da svaki transfer vuce rizik. Mozes dovesti i Drogbu licno ali dzaba ti on ako se povredi na prvom treningu.

Sta fali Tejgu? Zasto je on lose pojacanje? Vukic ume fudbala ali nije valjan mec odigrao godinu dana. Adija isto ume fudbala... al eto, nekome je bolji tatin sin. Bilo kako bilo, mi i dalje imamo ubedljivo najbolji tim u ligi koji trener ne zna da predstavi u najboljem svetlu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Tep kako ko ga koči... ti stvarno misliš da bi neke igrače držao u igri.. ma šta u igri u startnoj postavi da ima 100% kontrolu nad igračma? Vidim hvalili ste Raću protiv Voše... šta je čovek uradio korisno? Izfintirao par igrača što je ok... ali dečko je šutirao 5-6 puta bez potrebe sa velike daljine goši koji brani za državni tim...

Empty ne zamlaćuj se, jesi gled'o Metalac? Lako ste mogli da kiksnete, ne bih da ulazim u diskusiju na ovoj temi samo bih da te pitam jesi li video kako se ponašala odbrana Metalca sa sve gošom kod gol akcije?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 00:56:41 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Nisam znao da je vladika gligorije u upravnom odboru c zvezde danas sam procitao u alo   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

samo bih da te pitam jesi li video kako se ponašala odbrana Metalca sa sve gošom kod gol akcije?

Немој бити дете од 3 године.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Tep kako ko ga koči... ti stvarno misliš da bi neke igrače držao u igri.. ma šta u igri u startnoj postavi da ima 100% kontrolu nad igračma? Vidim hvalili ste Raću protiv Voše... šta je čovek uradio korisno? Izfintirao par igrača što je ok... ali dečko je šutirao 5-6 puta bez potrebe sa velike daljine goši koji brani za državni tim...

O Boze... ja ne znam kako vi shvatate fudbalsku igru. Stvarno ne znam. Mozda su i mene ucili pogresno, ko zna. Pa ti mislis da je Petrovicu prvi zadatak da ide napred i da uposli Tejga? Petrovic i Lola su odradili SVOJ poso onako kako treba. Zatvorili pozadi sve. Vojvodina nije prisla golu ceo mec. 3 pasa nisu spojili.
Ali ne, vi cete reci da je, primera radi, Adija los igrac jer nije dao golove ili asistirao za isti. To je bas onako...

Ali to nije nista... bilo je i onih koji su pricali kako je Fejsa los igrac jer nije dao ni jedan gol.

A ovo prvo za kocenje... jebem ti ja trenera koji ne drzi sve pod kontrolom... bar oko sastava tima. Pa bolje se spakuj i idi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Lasere potpisujem.

Empti fascinira me količina tvog samoobmanjivanja. Smile Da li je moguće da je par navučenih pobeda i jedna poštena nad Partizanom dovoljna da se nazire kao nešto što Zvezdu vadi iz krize u kojoj se nalazi već 20 godina? Ja ne znam da li si svestan da je JEDINO Zvezda gubila na kvalitetu u tom periodu. Pitaj nekog od 30+. Partizan u tom periodu nije imao kvalitetnije igrače nego sada (Duljaj excluded). Dominacija Partizana je isključivo posledica (ne)rada u Zvezdi. Sve činjenice. Ovih 4-5 relativno boljih utakmica protiv protivnika koji igraju ko kurac (bez izuzetaka) koje ste odigrali ove polusezone   nije boljitak! To je umanjivanje lošitka, ako me razumeš. Kako da kažem slikovito: zvezda 2001 4:1 zvezda 2011, partizan 2001 1:1 partizan 2011.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.