Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672887 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Zasto bre najuriti upravu? Sta su to Djuric i ekipa lose uradili? Sta? Stanojevic je sve dobio sto je trazio. Ponavljam - SVE! Cak je dobio i poverenje (ja bih ga najurio jos posle one sramotne igre protiv Zvezde).

Znam, reci cete da je Djura najurio Moreiru... slazem se, uprava ga je najurila. Jednostavno, mi ne znamo sta se sve tu desavalo i zasto je odjednom najuren. Nije to sve za dzabe tako. Ali... uvek ima jedno ali.
Stanojevic da je hteo, on bi zadrzao Moreiru! Rekao "Mo, trebas mi! Imas ugovor do 2012. i ne moze ti niko nista do tad! Trebas mi i ti ostajes!". Ali ne... on je izasao u medije i rekao "Ma Moreira je samo otisao". Jel bre ti razgovaras sa igracima krembilu krembilski??? Jel pitas sta ih muci idiote? Ili se pravis gazda pa svoje greske iskalis na drugome??? Idiote jedan! Slavicu dan kada ces napustiti ovaj Partizan, slavicu!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Šta je uprava loše uradila? Najurili Moa bez razloga?
Ostali smo bez 2 ključna igrača. 2 puta pukli od bunar ekipe (tako ste i vi od nas izgubili). Odbrana nam je odjednom omatorila. Rival pobeđivao iz ofsajda u nadoknadi vremena koliko puta(da ne računamo penale).
Džaba ti naš naš fudbal ako titula može da se osvoji samo bez poraza.

koliko su se radovali navijaci zvezde kao u bariju 91, Smile Smile Smile
Gle ga ovaj

Tep sećaš se da je i ranije bilo problema sa Moom kad nije hteo da igra.... ej bre... nije hteo da igra! Pa ja bih ga još tad najurio.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 02:42:40 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Sta je laser smaram a?Vi koliko filozofirate otekose mi do kolena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
ОК, значи Станоје је крив. Мени свеједно, само кажем да неузимање титуле значи велики пораз. После онакве јесени титула је требало да се подразумева.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Tep sećaš se da je i ranije bilo problema sa Moom kad nije hteo da igra.... ej bre... nije hteo da igra! Pa ja bih ga još tad najurio.

Vidi, ja ne mogu da znam dal je on hteo da igra ili ne... mozda je stvarno bio povredjen... a mozda i nije. To niko ne zna.

ОК, значи Станоје је крив. Мени свеједно, само кажем да неузимање титуле значи велики пораз. После онакве јесени титула је требало да се подразумева.

Naravno da ce znaciti veliki poraz. Ali ne zbog onakve jeseni, vec zbog ekipe kakvu imamo.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Mnogo si ti naivan, ili beziš od činjenica zarad odbrane svog stava Smile

Jebote mora ekipa da se uigra, ne možeš tek tako da nabaciš 4-5 novih igrača i da očekuješ da se svi ukapiraju istog momenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Kojih 4,5 novih igraca? Vukic i Tejgo. Tejgo jedini standardan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
A tog što si zadenuo u potpis? Dobro 2 je l' ti to ne čini posao bez obzira što je napad u pitanju?

Odjavljujem se sa diskusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa jebote i Zvezda je dovodila pa se uklopili... napadaca kakav je Tejgo je vrlo lako uklopiti... on samo trazi lopte u prostor... a ovaj mali se zna sa Tejgom pa mu je lakse. U svakom slucaju, nije to razlog losih igara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 5800 express mus
Sta je laser smaram a?Vi koliko filozofirate otekose mi do kolena

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.