Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Jebote, kao da se ne secate koliko ste nas zezali kad smo se blamirali po Evropi. Imali biste i vi isto toliko blamaza, mozda i vise, ali niste mogli dalje od kvalifikacija.
Vi ste imali svojih 5 minuta da nas zezate za blamaze, sad imamo mi. Kao sto smo i mi zezali vas da mi bar igramo LE ili LS, a vi idete u Ivanjicu, pa se malo okrenulo.
Kad god se Partizan plasirao negde, moglo se od cigana cuti kako je bolje i ne ulaziti, nego se blamirati tamo i gubiti utakmice. Sad se malo okrenulo, pa je i 6:1 solidan rezultat, jer su mnogo jaki, to je nauka za dalje, izvlace se pouke itd. Razmontirali vas i obrukali, protiv bilo koga primiti 6 komada je bruka i sramota.
Kakve pouke i analize sto pominje vas trener, bice ovih rezultata jos dosta i kod vas i kod nas, jednostavno srpski fudbal vise naginje ka amaterskom, nego modernom profesionalnom sportu.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2018, 17:50:51 od Mountain king »
na vazu zalost vi nikad necete doci u priliku da se brukate protiv psg i slicnih za vas su dovoljne i petah tikve
a sto se tice brukanja sa realom to stu su vama najveci uspeh poraz i nereseno od reala sta da vam radimo i mi smo se obrukali onomad sa marseljom al bi vas zamolio da napravite kalendar godina kad se fudbal igrao,a kad nije da znamo koji period mozemo da koristimo u diskusiji
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Onomad je izostala sramotna reakcija, kada ih je porazila iz Hrvatske, Kroacija! Nije bilo tome davno, ali su neki danas stari, kada ih je eliminisao albanski tim Fljamurtari!
Zaboravili su oni bilo kakvu bruku, ne osete stid, pobeđivao ih je ubedljivo iz Austrije bečki Rapid! Ni Fejsbuk nije postojao, nije se mogao objaviti status, bila je za Partizan isuviše jaka ekipa iz Torina, Juventus!
Kažu da se Partizan voli, a ne da se za njega navija, šta o tome misli, kada im je napunila mrežu, Slavija! Gde su bili navijači, utišao se njihov glas, izostao ton, Partizan mi podsećamo na fudbalsku aferu Videoton!
Ni protiv jednog autsajdera nije izostala bruka, o da, od Makabija Petah Tikve bila je u Humskoj petarda! Zaboravile komšije kako je izgledao bol, uzdah, ijao, kada im je rešetao mrežu baskijski tim Atletik Bilbao!
Još uvek se ne zaboravlja ni ona čuvena bruka, od poraza protiv Kelna, Partizan čak ni ne kuka! A, u evro-takmičenju, kada se pomene neki tim, za njihov ugled Kvins Park Rendžers nije sinonim!
Opraštamo im njihovu ružnu prošlost, bio baš prepreden, nekadašnji velikan iz Istočne Nemačke, Dinamo Drezden!
Odgovor običnog navijača na provokacije pojedinih navijača Partizana, znam da podsećanje boli, ali je istorija zabeležila ove poraze kao svedočanstvo njihovih čestih posrtanja
Za navijače Partizana i Zvezde, malo humora, i više istine u stihovima, jer za Partizan je Crvena Zvezda, ipak INSTITUCIJA.....
« Poslednja izmena: 05. Okt 2018, 11:31:25 od Odbojkaš »
Zato što ne želim da ih provociram na njihovoj temi, možda bi me banovali, a pošto su prvi započeli provaokacije, odghovorio sam na temi o Crvenoj Zvezdi, ništa nisam izmislio, poetsko podsećanje na njihovu prošlost i duhoviti poetski odgovor na njihove zlurade komentare.....
« Poslednja izmena: 05. Okt 2018, 11:30:21 od Odbojkaš »