Fljamurtari je veći poraz za Partizan od svih tih petardi.
Pa i nije, jbg, ipak je to bila prijateljska, da ne kazem maltene bratska utakmica...
Ja ne znam sta se oni pale da je ovo blamiranje, pa ovo je samo realnost... Isti ovaj psg bi naduvao sa 5+:0 jedno 90% timova na svetu... Ali dobro, neka bude da se Zvezda bruka po ls, a partizan casno gubi po nasoj ligi, ja zadovoljan...
Замисли, јеботе, напунио нас ПСГ на свом терену у утакмици ЛШ у којој су имали апсолутни императив победе. Па да ли је могуће.
Да ли је јебено могуће да се капиталци, Савић јуниор из гиганта Шерифа, Родић и Стојковић из друге руске и немачке лиге и Дегенек из никад јаче Јокохаме нису одбранили од званично два најскупља играча на свету, Нејмара и Мбапеа, појачаних Каванијем и Ди Мариом?
Следећи пут пустите тигра на канаринца и будите запрепашћени што му је тигар јебао мајку. А и срамота за канаринца, стварно.
Ми смо у ово такмичење ушли на неку срећу и лудило, не припадамо квалитетом, а онда и добили групу страве и ужаса. Ово што на конту имамо бод и гол нам је далеко више него што би нам иједна кладионица прогнозирала.
Ne, al' sad ozbiljno. Da se ovo desilo kod nas, 100% bi prica bila, kako se to desilo van stadiona i kako mi ne mozemo da kontrolisemo navijace van stadiona. Naravno policija bi "uradila sve sto je njenoj moci", citaj boleo bih ih kurac da mrdnu dupe iz kancelarije gde gledaju zadrugu, a pritom bi se verovatno i 90% njih nasladjivalo jer su "oni francuzi sto su nas bombardovali dobili batine". Posle toga bi nas uefa kaznila i onda bi krenule price kako nas oni mrze, kako samo cekaju da nas kazne i tome slicno. Naravno likovi koji bi to uradili bi postali idoli na severu i popeli bi se na hijejarhiji, a ni klubu ni nikome ne bi palo na pamet da im zabrani ulazak na stadion ili oduzme sezonsku.