kolko se secam i barsi su utrpali 6 komada tako sta sad koji kurac mozes misliti al eto i grobarima malo radosti
edit mozda nisu 6 ali 4 ili 5 bem ga mrzi me da trazim
sa obzirom da nama igraju bekove rodic i stojkovic koji su katastrofalni od februara i ni za kurac nisu bolje i ne moze umesto tu da vijamo ozbiljne igrace mi gomilamo ofanzivce
« Poslednja izmena: 03. Okt 2018, 21:47:39 od fredikruger »
kolko se secam i barsi su utrpali 6 komada tako sta sad koji kurac mozes misliti al eto i grobarima malo radosti
edit mozda nisu 6 ali 4 ili 5 bem ga mrzi me da trazim
sa obzirom da nama igraju bekove rodic i stojkovic koji su katastrofalni od februara i ni za kurac nisu bolje i ne moze umesto tu da vijamo ozbiljne igrace mi gomilamo ofanzivce
Онај мученик једва дочекао. Колко мораш да мрзиш неког да отвараш емисију партизанов весник са Звездом Зајебао и Дучића
Koliko su ljudi nerealni. Ja sam ovo ocekivao, i normalno mi je... Uzivajte, Zvezda je u ls... Ako ste mislili da cemo da se nadigravamo sa PSG, ili mozda sa Liverpoolom, pa i sa Napolijem, onda idite i gledajte bocanje, ovo nije sport za vas...
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Nismo u formi, očigledno, ja sam na jednom drugom mestu prognozirao 5:1 za PSŽ, promašio sam za malo, inače se nikada ne kladim, potajno sam mislio u zabludi, jer nada umire poslednja, da može biti 3:0 za PSŽ, ali je to utopija, zato i nije bilo poetske najave utakmice. Inače, sada hladne glave, kada analiziramo sve faktore, možda možemo da zaključimo da je PSŽ ove godine i glavni favorit za osvajanje LŠ
« Poslednja izmena: 04. Okt 2018, 10:09:46 od Odbojkaš »
PSG nije ni izbliza glavni favorit, to je ekipa sa krš sredinom i diskutabilnom odbranom koju će neko opet odučiti od fudbala. Nismo mi taj nivo da bi bili merilo PSG-a.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Ali koliko je glupo reci da je 6:1 protiv PSG-a brukanje... Pa u tom slucaju bi se protiv njih obrukalo isto tako 3/4 evrope... Bilo je, brukamo se u Srbiji, ni titulu da uzmemo. Pa uzimamo redovno titulu, brukamo se u evropi... Pa odemo u le, ali smo se obrukali, nisamo usli u ls... Pa udjemo u ligu sampiona, i brukamo se protiv ekipe ciji jedan igrac vredi kao ceo nas tim sa sve stadionom i pola Beograda... Da udjemo u finale, i izgubimo, opet bi bilo mozgova koji zakljuce da smo se obrukali... Sramota...