Volim ovakve komentare, ovo oslikava velicinu kluba! Dok prekoputasi slave remi iako su u m8nusu 11 bodova, iako nalaze izgovore kako smo bili jadni i jedni drugi, nikada ne bi rekli ok Zvezda nas je ubila izuzev njihovih igraca koji su bili realni da ih je usralo sto im nismo stavili 2 komada... U derbiju se samo pobeda pamti i iako smo bili bolji sinoc niko od nas nije zadovoljan i ne treba da bude! Remi je za picke! Jedina pozitivna stvar je ta sto smo pokazali sa klincima da je partizan jadan i bedan i da je sisoje sa sve jacim i skupljim timom mogao da ih nabije 3,4-0 a ne da se povuce ko picka, hvala mu za evropu, ali derbije mu oprostiti necu nikad
da smo pametni ko sto nismo da vratimo pod hitno zandera i kanjasa u prvi tim i sta nam je sa draganom jove torbicom sto on ne igra jer jebes mi mamu ako smo spali na rekreativca pavkova i treceligasa vukanovica da nam predvodi napad
i ove klince ako bas moraju onda po dvadesetak minuta da igraju jer tolko imaju snage
i je se oporavio branko jer od njegos ce biti samo da se pritisne kupus
Ja najvise ocekujem od sanoga... Njegos je izmislio fudbal za kanjasa, on je najslabiji fizicki igrac koji igra zadnjeg veznog kojeg sam ja u zivotu gledao...
Borjan gobelja, degenek, pankov, gajic, sanogo, njegos, gavric, ben, garsija, boaci... Trenutno najbolje sto imamo
Nemam pojma, i meni se cini da mali Njegos zna fudbala. Ja bih do kraja ove sezone vecu minutazu davao klincima, i da se vidi da li imaju to u sebi ili nemaju... Jebo Kanjasa i Zandera, na njima ne moze da se bazira Zvezdin kostur tima, kao sto nece moci ni ne znam koliko da se zaradi. Ako od ovih klinaca bude nesto, moze i jedno i drugo...
Borjan gobelja, degenek, pankov, gajic, sanogo, njegos, gavric, ben, garsija, boaci... Trenutno najbolje sto imamo
Znači bez levog beka, sa srpska liga centralnim bekom, desnim koji dve godine ne igra fudbal, što se tiče veze da se nadamo da je Sanogo novi Jaja Ture, da pokrije i odbranu i Njegoša i da spoji sa Benom i da se nadamo da se Boaći ne povredi kad duva vetar...
Propušten zimski rok, milioni evra na klupi i na tribinama, takvi čekamo 7 jul...
Efektivno vreme igre u derbiju- 28 minuta i 32 sekunde
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Пораз од Мидтјиланда 3:0 у 1/8 финала омладинске ЛШ, и то поражени као домаћини од екипе коју су прижељкивали за противника у жребу. Наравоученије: пази шта желиш, можда ти се оствари.