Pa iskreno sa duplo jeftinijim timom smo imali vise suteva na gol nego sa sisojem i bili bolji 70% utakmice, sve sto je groblje stvorilo stvorilo je jer imamo degena, miluna i jovancu... Mogli smo komotno 3-0 da dobijemo, sa sisojem centar prelazili nismo... U kupu i proslom derbiju na gol sutnuli nismo... Sad ben, ivanic, vukanovic pa i gavric onu povratnu, cak i savo kaze da su imali srece sto gol nisu primili... Pomak postoji, fale nam 3 ozbiljna igraca da bi ovo licilo na nesto, vezni igrac, sanogo i krilo jos jedno
Ocaj. Jebo to sad ko navija za CZ ili Partizan , fudbal je jad i beda. Jbt , minut jedan ne mogu da sastave a da ne bude neki prekid Tu nema igre uopste, Zvezdini igraci iz zadnje linije grese kao da su pocetnici jbt, samo to radis u zivotu i to ne znas kako treba. Sto se tice Zvezde , da je umesto Grobara bila neka ozbiljnija ekipa , nakantali bi nas sa 5-6 golova. Zvezda apsolutno nema napad, odbrana se ljulja kao mala ladja na uzburkanom moru ... Ne znam sta ce biti od ove ekipa.Ako uspeju da zadrze tu razlilu , koju sada imaju na tabali i osvoje Ligu , nakon toga mora se ozbiljno traziti kvalitetna pojacanja , dzabe Deki dzaba sve ovo moze samo da bude prelazno resenje , sto se igraca tice , na leto se mora dovesti neki kvalitetniji igraci.
Zvezda ima gavrica koji nije spreman za 90min fudbala i to je sve, Zvezda nema vise nijednog igraca... Napadaca nemamo, desetku nemamo, aj da vidimo sanoga na sta lici, zadnjeg veznog nemamo, bekove nemamo, stoperi zali Boze, dobro imamo golmana ajde ovo ostalo jad i beda... Njegos, jovancic, nikolic, garsija, vukan, pavkov, van la prevara, boaci, tomane, gajic uzas zivi... Sve slepac do slepca
Заврши се вечити дрби, у којем се шта, види, победа је далеко кад су првотимци инвалиди Игра бледа, фудбалери претплаћене варалице, све у свему црвено-бели дрес носе незналице
Aj sad kad sam prespavao, jer sam juce bio besan kao ris... Derbi, ako se uopste tako moze nazvati jadan, da jadniji ne moze biti, ne secam se da sam ikada gledao losiju utakmicu, a znao sam dosta utakmica iz zonske lige da odgledam... O partizanu ne bih trosio reci, jer ne navijam za njih, i zabole me za njih, ali su me razocarali, nemaju pojma... Da su za nijansu bolji, nakantali bi ovu jadnu Zvezdu sa par golova... Sto se Zvezde tice, bravo idioti! Ubedili ste me da nikada ne odem vise na stadion, jer ovako surovo ubijeno vreme nema nigde. Pitate se zasto se navijaci biju na tribinama? Pa da nekako prekrate dosadu, jer je to jedino zabavno na vasim idiotskim utakmicama... Od igraca, svi su bili uzasni, jos klasu iza uzasa onaj moron jovancic, kao i centralni defanzivni, koji ne zasluzuju ni ime da im pomenem. Ne zasluzuje ni jovancic, verovatno i manje, ali mi i dalje odzvanja recenica koju sam cuo koliko hoces put juce "jovancic gresi"... Jedini koji donekle zasluzuje sansu i pozitivno misljenje je mali Gavric koji je pokusavao nesto i trudio se. Ovo ostalo da se ne spomene... Najgore od svega je bilo videti te manekene obe ekipe kako se smeju posle utakmice i razgovaraju, kao da je sve super bilo. E bezmozgasi glupi, da Bog da vam niko vise na utakmicu ne dosao kada ovako igrate... Posle ovakvog derbija, zabole me ko ce i titulu da uzme, i kako ce dalje da se igra, dotakli smo dno. Neko davno rece da su u nasoj ligi sve utakmice glupe, namestene, lose, ali se zato cele godine zivi za derbi i ceka derbi da se tu vidi sve te sezone. E pa rodjaci ako se za ovo zivi i ovo ceka cele godine, onda pod hitno ugasiti fudbal u Srbiji i dovidjenja... Jebem mater svima koji su juce igrali derbi, sa izuzetkom malog Gavrica...