"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ogroman je problem u mladim kategorijama kod nas je sto se on igra sa takmicarskim znacajem od petlica gde se treneri i tad teraju da prave rezultate i onda i imamao ovakve cuskije od igraca i trenera u seniorskom fudbalu
E vidis upravo tu gresis... Problem je sto se u raznim napredcima, radovima itd deca uce da igraju bunker, posle opet igraju bunker u superligi i onda ih mi dovedemo, a nasa deca koja iole znaju nesto odlaze za male pare
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
E vidis upravo tu gresis... Problem je sto se u raznim napredcima, radovima itd deca uce da igraju bunker, posle opet igraju bunker u superligi i onda ih mi dovedemo, a nasa deca koja iole znaju nesto odlaze za male pare
pa igraju bunker jer se igra na rezultat to jest takmicarske utakmice gde se od trenerra ocekuju da prave rezultate,a ne igrace,a treba da bude obrnuto da se prave igraci,a ne rezultati u mladjim kategorijama jednostavno do omladinaca ne bi trebalo da postoje lige i takmicarski mecevi jebote mi imamo ligu mladjih petlica gde se jebe mama treneru kad izgubi i slicno
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.