Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 850089 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ninkov vredi toliko koliko vredi zato sto toliko vredi... Ja znam da Paja vredi 1m-1.5m zato sto sam ga gledao... Salatu mi nismo gledali... Gledali smo 2 utakmice u kojima je Slovan igrao bunker, i opet tu se Dosudil bolje pokazao... Kao i Guede, kao i Bakayoko... Kao i onaj Silvestr...

A taj Salata koliko vredi, ja zaista ne znam... Da li je njemu ovo realna cena, da li mozda vredi vise, to ja posto ga nisam gledao bar jednu polusezon-sezonu, ne mogu da znam... Mozda je covek vrhunski stoper, a mozda sasvim obican stoper... A obzirom da je skroz afirmisan igrac, koji je i igrao za reprezentaciju, koji je igrao jos odavno sa svojim klubom LS, tesko da ga niko iz zapadne evrope nije gledao i procenio da li ima kvalitet za njih... Tako da te price o tome kako ce on da dodje ovde i mi cemo ga prodati za 4 miliona ne stoje... Pitanje da li bi mogli uopste da isplatimo tu investiciju...

ovo je sve tacno ,sve se slazem...

Padrino, Bozic ima tehniku, i to mu je prednost... On je centralni vezni - zadnji vezni, ne klasicni mesar... Igra zadnjeg veznog, ali i zna sa loptom...
A Pejcinovic je presao u Nicu, gde igra dobro(cak i vise od toga izgleda), i skoro je Nica otkupila ugovor od rada za nekih 1.400.000 po tm-u...

Hvala za info za Pejcinovica...

A sto se tice Bozica,isti kriterijum ja upotrebljavam kao ti za Salatu,one dve tekme koje sam gledao je bio brutalan,prebio je Milovanovica na mrtvo ime,nisam siguran koliko je lopti dao i da li je uopste imao bilo kakav kontakt sa pomenutom.Znam samo da je trcao,saplitao,vukao i gazio Deksu dve utakmice ne gledajuci gde je lopta...mislio sam da ce da mu zatvori karijeru,polomi ne negu nego kicmu u par navrata...

A kao sto kazes za Salatu tako ja za Bozica,mozda ima tehniku,mozda vredi toliko koliko kazu,mozda stvarno ima tehniku i mozda bi nam stvarno pomogao,ja sam skeptik...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:24:19 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Fredi moze taj, a moze i ovaj...

http://www.fcrudarpljevlja.com/index.php?IDSP=37

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

To da je bio Dekija, jeste...  Smile Smile Smile

Ja gledah neki klip, pa sa klipa deluje da covek zna da igra fudbal, a i kruzi internetom prica o tome da zna i pomalo ofanzivu da igra pa ono... Mislim ja sa klipa zakljucih da je centralni vezni, a i na Transfermarktu pise to(mada je on skroz nepouzdan)... A i ono on i Guede igraju na centralnom delu veznog reda u Slovanu, tako da ono, verovatno i zna da igra fudbal malo, mada to nije nista epohalno...  Smile Smile

Ni ja nisam bas za to dovodjenje, vise bih voleo da igra neki klinac tu, ali nisam ni protiv, obzirom da mozda ispadne i ok igrac, a male su pare u pitanju...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:36:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Fredi moze taj, a moze i ovaj...

http://www.fcrudarpljevlja.com/index.php?IDSP=37

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile
jedan adzic je i previse za Zvezdu,a i zapelo sa menadzerom oce ga fljumentari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Различите аршине имаш за Салату и Божића Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
To kakve su preporuke da on dodje kod nas, u to ne bih bas ulazio, obzirom da sam jutros saznao kako su nam dosli brazilci...   

Zar ih nije preporucio onaj nakurceni "Rambo"?

Citat
Ninkov vredi toliko koliko vredi zato sto toliko vredi... Ja znam da Paja vredi 1m-1.5m zato sto sam ga gledao..

Moze da vrijedi maksimum milion,precjenjena volina.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://www.sportnetwork.rs/

Evo, ko nije slusao, kako Adza dovodi Brazilijerose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije tu stvar samo u SDu, lepo covek kaze da su se dogovorili u klubu... A obzirom da su i ostali bili fudbaleri i sportski radnici, a ne neki privrednici, ne treba samo njega tu pronalaziti...

Elem...

Empty, nemam ja dvostruke arsine, nego sam realan... To sa Salatom je megalomanija, koja nas je dovela ovde gde jesmo, koja nam je upropastila KK...

Umesto da sada lepo ulozimo pare u nasu akademiju, da nabavimo neko imanje malo izvan Beograda i tu napravimo neku srednju skolu i dom za klince, bar samo to, i nabavimo neki bus da ih dovozi na treninge dok ne izgradimo i terene tu, mi sada jurimo nekakva pojacanja i dajemo neke ogromne pare... A sutra, desi se neko sranje, Gazprom se pokupi i ode, i sta nam je perspektiva...

Zvezda mora da ulaze u fudbalere na kojima moze da zaradi... Mi na Salati prodajom, tesko da bi zaradili posto bi prakticno dali 2 miliona ukupno za njega... I tesko bi tu zaradili pare... A on stoper covek, napravi 3 greske u 3 bitne utakmice i nema ga... Ne mozes ga prodas vise... Ok verovatno bi nam put u Evropi bio laksi ali mi te pare jednostavno nemamo... Uostalom zato i nije dosao, a ne zbog Adzica kako sada neki pricaju... Pa njega ni Dinamo nije mogao/hteo da plati koji daje ogromne pare... A ja sam bio za to da kupimo Salatu kada bi on kostao 600.000 i 40% od transfera i platu do 350.000... Ovako preveliki je to rizik, sve i da imamo te pare, a nemamo ih...

Znas sta, bilo bi to super... Ode Adza u Brazil da 3 miliona za Andreazinja nekog npr. i da mu platu 800.000, pa ode u Juznu Afriku da 3 miliona za Mfelu i Shabalalu i njima isto platu po 600-700.000, pa ode u Slovacku da 1.200.000 za Salatu i njemu platu 500.000-600.000, pa da Ninkovu platu 400.000 da ne mora da ide, itd...
Ali to nazalost tako ne ide...

A sve i da imamo te pare, mi te igrace ne bi ni imali potrebe da dovodimo(sve i da hoce da dodju), jer igramo ovu tramvaj ligu, a pitanje je i dal bi svi oni dosli iz istog razloga... Ali o tome nekom drugom prilikom, na nekoj drugoj temi...

Da se razumemo, jasno je meni da taj milion koji cemo dobiti verovatno mora da se ulozi u pojacanja, ali za te pare treba da dovedemo mlade igrace koje cemo afirmisati i zaraditi na njima...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 18:47:37 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Све је то ОК, само ја теби реплицирам на тврдњу да Салата није неки квалитет.

А о развоју клуба можемо сатима, толико има да се прича јер толико пуно ствавр фали и треба да се уради. Ал док је Аџа задужен за спортски развој и перспективу клуба нема од тога леба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Empty, nemam ja dvostruke arsine, nego sam realan... To sa Salatom je megalomanija, koja nas je dovela ovde gde jesmo, koja nam je upropastila KK...

Nema dodirnih tacaka,sem sto smo tolike pare davali kvazi fudbalerima i kosarkasima.Salata je na pr. koliko toliko-provjeren.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa i Bronowicki je bio isto standardni reprezentativac selekcije koja je isla na EP, pa se nije proslavio ovde...

Ok jeste bio i povredjen i... Ali...

Sve je to veliki rizik, a Zvezda ne treba da daje tolke pare za nekoga koga nije gledala bar 15 puta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.718 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.