Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 847937 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG 
Чекам већ пар сати да неко постави вест како су стигли у Будву да би написао: Не враћајте се. И ти сад улетиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Савио одлази у Кину, Богдановића жели Наљчик

17 јан, 2011
Док су се саиграчи спремали за полазак у Црну Гору, мисли Бразилца Савија биле су већ у Кини. Високи везиста Црвене звезде дан пре одласка на припреме сазнао је да неће путовати, јер је стигла понуда од, како се сазнаје, Хангжуа.
Уз загрљаје, једини другима су пожелели срећан пут, при чему Савија чека далеко дужи и напорнији. До острва надомак Пекинга, где се тренутно припрема његов нови клуб.
- Скоро две године сам у Звезди, било ми је феноменално и жао ми је што одлазим. Јер, ово је за мене била нека врста породице – истакао је Савио.
Звезда, дакле, остаје без једног од Бразилаца, односно са само Кадуом и Евандром.
- Имао сам доста лепих тренутака, одиграо велики број утакмица, било је и голова, али морам даље. Идем у Кину због себе, супруге, деце… Али, ко зна, можда се једног дана вратим у Звезду – предочио је Савио, који би са новим клубом требало да потпише уговор на две године.

Богдановић на мети Наљчика
Са црвено-белима у Црну Гору није отпутовао ни Владимир Богдановић, јер је велика могућност да већ од уторка каријеру настави у иностранству.
Прво је заинтересована била Висла из Кракова, али је на дресу везисте Звезде стигао позив из Русије, од Спартака из Наљчика, а постоји и још једна понуда, о којој се размишља на Маракани.
Прихватиће се, наравно, издашнија, све би требало да буде познато најкасније до краја недеље.   

zurnal.rs

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Piksi je rizikovao pa sad zbog toga Lukic vadi kestenje iz vatre...

Kojeg je on to reprezentativca doveo?

Salasa?Barkosa?

Castiljo je bio u pravom te smislu rijeci "reprezentativac" i opravdao ocekivanja.

Citat
I jos jednom, imali ste primer u komsiluku... Taj Mamic uopste nije mutav... Video je da je Salata preskup i samo mu rekao da se kupi i ide... I doveo je drugog stopera, koji sada igra odlicno...

Po cemu je to Mamic u pravu?Ne pogrijesiv je? Smile

A ustvari,pojma nema,kada pogledas realno.Razmisli.

Citat
Za 1 milion evra moze mnogo jak igrac da se dovede kome je ostalo godinu dana-pola godine ugovora... Treba samo znati naci...

Ne moze.Moze solidan,a pitanje je i to.Ko uopste moze tako nesto da garantuje...

Citat
Mi treba da dovedemo ovako nekog igraca(ovog je okacio MareTzar na drugom forumu), za male pare, mladog, koga mozemo sutra da prodamo...

I kad cemo mi da napravimo dobar tim?Kad cemo mi samo da kupujemo mlade i da prodajemo?E to je upravo ono sto ne valja,zato kazem da i Mamim bas i nije veliki fudbalski znalac,vec papak koji puni sebi dzepove (sto znaci,da nije papak   Smile ).

I sad,taj neki je dobar,a Salata nije jer je stariji 2-3 god a usput je i reprezentativac?

Citat
I sto se tice Bronowickog, ja ne znam da l je on bas ceo mandat bio povredjen... Zapravo mislim da je grejao klupu jedno vreme(kad je stigao) nekoj nasoj vedeti...

To sto je grejao,kratko je bilo.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W610I
Savio sine nemoj da se vracas samo putuj igumane. Jos kad bi nekom uvalili Kadua i Djordjevica i puna kapa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 3Gs
Zvezda "izmirila" dug za Kaluđerovića

Izvor:
Sportske.net

EDIT:
Upravu je znaci bio Lukic u onoj izjavi....da i Rad duguje Zvezdi...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 23:30:22 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Ajde sad gospoda da plati Buducnosti i ostalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung SGH-E590
Ajde ne da platimo crnogorcima!

Ako UEFA donese odluku da treba da platimo za Vesovica onda mozemo da im damo neke pare...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ми у сваком случају морамо да им платимо, само је питање колико ћемо да развлачимо док измирујемо битније проблеме.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Poznato je da UEFA to uradi ekspresno,mada,ja se nadam,da cemo imati neki duzi rok za otplatu,jer ima mnogo vaznijih dugovanja.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Goranac, kad ce Zvezda da pravi tim? Onda kada bude vratila dugove koji su ranij smekeri pravili dovodeci razne i reprezentativce i nereprezentativce... Svi su oni sem Barkosa igrali za reprezentacije... Nije ni taj Salata odigrao nesto preterano utakmica za reprezentaciju... A inace pod timom mislim na ekipu koja moze da igra u LS i osvoji koji bod, izbori trece mesto...

Nama treba jedan Mamic da nam sredi dugovanja, a posle cemo lako da pravimo tim... A ja bih bio zadovoljan da je Zvezda igrala zadnje 2 godine ligu evrope, i da ima igrace koji znaju da igraju fudbal...

Vi ko da ne znate da je nama svaka pozicija kriticna... To sto cemo dovesti stopera, to je samo jedan problem...

Drugo sada da nabrajam ko je sve koliko kostao i koliko se ispostavilo da vredi je deplasirano... Imas primer Adija, koji je covek car... Imali smo garanciju da je dobar, igrao je za reprezentaciju, trenirao ga nas trener... Doveli ga za 300.000... Dakle moze da se dovede dobar igrac za male pare, ali treba znati...

I da se razumemo, trosi Mamic vece pare na igrace, nije mi to poenta... A inace kada vec pricamo, ti igraci koje on proda za velike pare, na kraju se uglavnom ispostave da vrede taj novac, jer se uvek manje vise pokazu u tom klubu... Ne desava se kao sa Zvezdom, da koga god smo prodali taj nista skoro nije uradio i bio je promasaj...

Mi smo za te pare za koje ti mislis da treba da dovedemo Salatu doveli: Isaha, Parkera, Adija... U nekoj drugoj situaciji za njih bi uzeli 10-ak miliona evra, mozda malo manje, tj. 9...

« Poslednja izmena: 18. Jan 2011, 00:55:36 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.