Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 850285 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Vilotic se mogao prodati za milion i po, Salata se prodaje za milion... I jedan i drugi su igrali u klubovima koji dolaze iz priblizno istih po kvalitetu liga, i iz klubova koji su imali slican ucinak u Evropi u zadnje vreme... Salata je uz to jos standardni reprezentativac reprezentacije koja igra na svetskom prvenstvu... Pa on da poseduje ozbiljan kvalitet odavno bi otisao u neki jaci klub, a ako nista sada bi za njega bio red od 15 klubova iz zapadne evrope... Jednostavno to je neki prosecan kvalitet, Adi je 3 puta bolji od njega, a mi treba da damo pare koje nemamo za njega, a koje su za nas neverovatna cifra...

I kazem ti, mi trebamo da dovodimo igrace kao sto smo doveli Adija... Kao sto smo doveli i Parkera, pa i Isaha... Kao sto smo sada doveli Evandra... Znaci male pare ulozene, a dobri igraci... Ima tu jos mnogo primera al da ne nabrajam dalje... Da ce biti promasaja, hoce verovatno, mada i to moze da se smanji, zapravo smanji se kada se radi ozbiljno i dobro...

A te price kako Salata moze da se proda posle za 3-4 miliona najmanje, su smesne, jer da moze, prodao bi se sada... Covek bi trebao da odigra u LS protiv nekog jakog protivnika kao da je sam Vidic, i da nastavi da igra tako u kontinuitetu, da bi ga prodali za 3-4 miliona... Covek ima 26 godina, da racunamo da ga prodamo sa 27-8, ko ce bre da daje neke ozbiljne pare za coveka koji je do 28. igrao po njivama...

Znaci neafirmisani igraci sa potencijalom...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 15:08:43 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Не бих ја био тако сигуран. Пре ће бити да наша и словачка лига немају исту репутацију. Зашто је то тако можемо да разговарамо. А можда и није тако, ал фора је да можда и јесте (ја мислим да јесте), па твоја прича пада у воду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Covek je standardni reprezentativac... Igrao je na svetskom prvenstvu... Nema sta tu da pada u vodu i ne pada... Moze da pada samo ta prica kako je on vrhunski jebackevi iz Slovacke lige ima 26 godina i vaskolika fudbalska planeta koja ga je gledala vec vise puta(a igrao i sa Artmedijom ligu sampiona) nije primetila taj potencijal i kvalitet koji ce naterati neki fudbalski klub 2 miliona za njega sto je za razmere fudbalskih transfera smeeesna para... I jos jednom kazem, da on toliko vredi jurili bi ga mnoogooo finansijski jaci klubovi od nas iz mnogo jacih liga, obzirom da je on kompletno afirmisan igrac... A ta Slovacka kao da je neki Azerbejdzan pa da ne moze da se proceni koliko on vredi... A i uostalom igrao je za reprezentaciju dosta utakmica...

A mi kad smo igrali protiv njih, on je bio daleko iza nekih igraca, po tome sta su pokazali...

Sad sto je on marketinski dobro pojacanje, ono kul da se kaze navijacima doveli smo reprezentativca, to je druga prica...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 15:23:08 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Nije bas to i tako.Ne mora da znaci da nije kvalitetan ako se ne bije pola Evrope za njega.Jednostavno,nekad u fudbalu se ne "zalomi".Svakako je bolje dovesti reprezentativca bilo koje zemlje,nego dovesti seljackog fubalera (Mihajlovic na pr) i ocekivati napada i igru u Evropi,to je nasa zabluda.

Bez rizika nema ni profita.Samo logika.Ako Salata dodje za milon,prodaja od 2 mil je zarada.Jer,vise nas kostaju ovi majuni poput Blazica,Ninkova,Mihajlovica,Lekica i sl. salabajzera koji nemaju pojma,ali zato procenat od njihove prodaje imaju svi.Mi ih dovedemo blizu 500 000 i zaradimo 200-300 000,jer 30% bivsem klubu,30% menadzeru i Zvezdo,tu si gdje jesi.

A onda se cudimo kako je standardni Slovacki reprezentativac,koji je odigrao dobro na SP (i sama reprezentacija igrala bolje od na pr. Srbije) skup (800 000) za obicnog vola koji samo trci po desnoj strani (citaj Ninkov) malo 1.5 a nije ni reprezentativac.Pa,zato smo tu gdje jesmo.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 15:42:24 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Пре ће бити да наша и словачка лига немају исту репутацију.
То је суштина.
Тренутно вероватно имају јачу лигу, али наши играчи имају далеко већу репутацију и можемо скупље да их продамо. Што не значи да ће тако бити у будућности.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Al meni to opet ne objasnjava kako za coveka koji je standardni reprezentativac evropske zemlje koja igra svetsko prvenstvo se interesuje klub iz srpske lige i klub koji se bori za opstanak u Rusiji...

Hubocan je iz Ziline pre 2 godine presao za 3.200.000 u Zenit... Sve njegove kolege iz reprezentacije(iz zadnje linije) igraju ili u ruskim klubovima iz vrha tabele(Zenit, Lokomotiva) ili po zapadnoj evropi(Wolfsburg, Liverpool...)...

Da toliko valja, presao bi on u mnogo jaci klub... Vi ko da ne pratite svetski fudbal...

Svaki reprezentativac, pogotovu evropske zemlje, koja igra svetsko prvenstvo veoooma je cenjen... Nesto verovatno njemu fali a mi to ne znamo jer ga nismo gledali... Naravno, mozda i ja gresim, ali...

Inace onom Guedeu iz Slovana istice ugovor na leto... Valjalo bi obratiti paznju na njega... Mozda bi njega pre dovodio nego Bozica...

A najradije bih pustio nekog naseg klinca na tu poziciju, posto ih imamo bar 3 koji to igraju... A verovatno i vise...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:00:01 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Meni onda opet nije jasno kako Ninkov vrijedi 1.5 mil?  Smile

Iskreno,mislim da nije bez dobre preporuke Salata ponudjen Zvezdi,i da nema kvalitet ne bi se usudili u ovoj krizi da dajemo tolike pare,mislim da su izvucene neke pouke.

Sto se tice Milinkovica,mislim da bi trebali da ga pritisnemo i pokusamo da ga dovedemo,ima talenta koji mu nije iskristalisan i rijesio bi nam neke probleme.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Salata je proslost,mozda na zalost,mozda na srecu,to necemo saznati,ajde sad dalje...treba nam stoper bre mnogo...

Djordjevic trenira,ne znam sta je sa Mihajlovicem,Vilotic i da se vrati ne bismo trebali na njega da bazirmo odbranu i od njega da ocekujemo da dominira,cak se mnogo plasim da ne izgori od zelje,nije u ritmu,a gledan je utakmica...

Mozda da se nesto pregovara sa Hertom ili gde je vec pa da pozajmimo Pejcinovica,ali da ovoga puta igra stopera a ne levog beka...Ili neki neafirmisani a ne toliko mlad igrac,stoper ne sme da bude klinac...

A Bozic ? Koji ce nam taj bre...kosta previse,da je dzabe pa da i razmislimo,mesar klasican,ima srce,citaj muda,ali ne znam koliko ima mozga i tehnike,takvih imamo...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To kakve su preporuke da on dodje kod nas, u to ne bih bas ulazio, obzirom da sam jutros saznao kako su nam dosli brazilci...  Smile Smile Smile
I obzirom da smo uglavnom zainteresovani za igrace klubova protiv kojih smo igrali... Eventualno neki iz okruzenja i sl.

Ninkov vredi toliko koliko vredi zato sto toliko vredi... Ja znam da Paja vredi 1m-1.5m zato sto sam ga gledao... Salatu mi nismo gledali... Gledali smo 2 utakmice u kojima je Slovan igrao bunker, i opet tu se Dosudil bolje pokazao... Kao i Guede, kao i Bakayoko... Kao i onaj Silvestr...

A taj Salata koliko vredi, ja zaista ne znam... Da li je njemu ovo realna cena, da li mozda vredi vise, to ja posto ga nisam gledao bar jednu polusezon-sezonu, ne mogu da znam... Mozda je covek vrhunski stoper, a mozda sasvim obican stoper... A obzirom da je skroz afirmisan igrac, koji je i igrao za reprezentaciju, koji je igrao jos odavno sa svojim klubom LS, tesko da ga niko iz zapadne evrope nije gledao i procenio da li ima kvalitet za njih... Tako da te price o tome kako ce on da dodje ovde i mi cemo ga prodati za 4 miliona ne stoje... Pitanje da li bi mogli uopste da isplatimo tu investiciju...

Padrino, Bozic ima tehniku, i to mu je prednost... On je centralni vezni - zadnji vezni, ne klasicni mesar... Igra zadnjeg veznog, ali i zna sa loptom...
A Pejcinovic je presao u Nicu, gde igra dobro(cak i vise od toga izgleda), i skoro je Nica otkupila ugovor od rada za nekih 1.400.000 po Tm-u...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:19:42 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta se nervirate
ovaj ce sigurno doci,jebes salatu
http://www.fcrudarpljevlja.com/index.php?IDSP=33  Smile
a i mlad je
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 16:23:24 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.