Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 850048 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Броновицки је пропао у Звезди. Због Звезде. Због лошег рада у Звезди. Ако ћемо њега да узимамо као репер, онда не треба уопште да доводимо фудбалере за лову јер су то бачене паре. У Звезди се лоше ради тако да ће сваке мало веће паре бити огроман ризик јер ће највероватније тај играч да пропадне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Taj isti Bronwicki je imao i te kako tesku povredu inace bi bio najbolji lijevi bek u poslednjih 10 godina u Zvezdi,tako da,meni nije dobar pr. on.

Prije sam rekao.Bolje kupiti reprezentativca Slovacke za 800 000 nego nekog Blazica za 300 000 uz 30% menadzeru,30% klubu i Zvezda zaradi 200 000 na kraju,a eto dje su,ni oni nijesu gledani vise od 3 puta.Mislim da i dalje visoko letimo,a mnogo smo duboko i ne prestavljamo ama bas nista na evropskoj mapi fudbala.Mi mozemo i moramo da dovodimo tih par stranaca i da budu reprezentativci,makar to bila Gruzija,Kazakstan,Azarbejdzan ili sta ti znam ja.Jer je to svakako kvalitetnije,od nekog seljackog fudbalera tipa Blazic,Bogdanovic,Reljic,Ignjatijevic (majko mila)........
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
he who dares wins

Bolje dovoditi uz rizik, nego dovoditi neke igrače od kojih zasigurno nećeš imati koristi. Svaki transfer ne mora biti uspješan, dovoljno je da jedan takav od 500 do 800 000 evra unovčiš za 3 miliona, pokrivaš ostala takva tri tansfera.

Davno sam napisao: dovođenje kvalitetnih pojačanja=>igranje u Evropi=>nabijanje cijene=> omogućavanje dovođenje novih igrača i otplata duga

Rezultate sistem a la Adžić: dovedi 12 igrača, pa ako nas usere dobro i jest, vidimo danas. Ne samo što nema titule, za Evropu smo smiješni, nego što nikog ne možemo prodati, pa moramo da moljakamo Ruse za jedan milion, a pri tome imamo 40 igrača na budžetu...

Salata-reprezentativac koji je igrao na SP za 800 000 bi bio odličan potez. Nije granacija da bi bio uspješan transfer, ali jedino tako možemo da očekujemo nešto od Zvezde...

IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Jos bitnija cinjenica,da svaki seljacki fudbaler koji je u Zvezdi ima jaci ugovor sa svojim menadzerom nego sa klubom.A kako smo mi zapali u sopstvenu letargiju,da nemamo pojedince poput Jankovica,Lukovica i sl. da izvuku prosjek,pa ti seljacki ne dolaze do izrazaja,zakljucujemo samo da mi ne mozemo zaraditi nista od prodaje!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ma jeste li gledali vi onaj cika-Rambov intervju?! Onaj Adzic stvarno nije normalan. Jes' da Rambic prica kao da ga je neko rokn'o mokrom carapom al' jebote... Kao, Rambo, ima li dobrih brazilaca tamo kod tebe na kopakabani? Ima?! Spakuj mi dva komada.
Nema dalje...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 20:36:09 od Vuckadin »
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Piksi je rizikovao pa sad zbog toga Lukic vadi kestenje iz vatre...

A sto se tice tih prica o tome kako Zvezda mora da ima jak tim, ja sam o tome pricao i pre nego sto je Lukic usao sa sabljom i rasterao zle strance...

Ali nije u tome stvar... Nije meni problem da mi damo 600.000-700.000 za pojacanje... I ovde sam rekao, da je Salata toliko kostao, ok... Ali dati milion za igraca, pa jos pola miliona za plate, pa to je preevisee... Ljudi mi te pare nemamo, a i bilo bi to bacanje para, jer kazem vam, taj Salata je slabiji igrac od Adija siguran sam, i mislim da nije nista epohalno da se za njega daju te pare(ne kazem da on ne vredi te pare, ali finansijski ojadjenoj Zvezdi ne vredi)... Za 1 milion evra moze mnogo jak igrac da se dovede kome je ostalo godinu dana-pola godine ugovora... Treba samo znati naci...

Mi treba da dovedemo ovako nekog igraca(ovog je okacio MareTzar na drugom forumu), za male pare, mladog, koga mozemo sutra da prodamo...

http://www.transfermarkt.de/en/gary-kagelmacher/profil/spieler_58890.html

A Salata je preskup... Da smo na nuli sto se tice dugova ok, ali dodatno uvecanje duga bi nas ugasilo...

I sto se tice Bronowickog, ja ne znam da l je on bas ceo mandat bio povredjen... Zapravo mislim da je grejao klupu jedno vreme(kad je stigao) nekoj nasoj vedeti...

I jos jednom, imali ste primer u komsiluku... Taj Mamic uopste nije mutav... Video je da je Salata preskup i samo mu rekao da se kupi i ide... I doveo je drugog stopera, koji sada igra odlicno...

« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 21:33:55 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Apoel odbio ponudu Lokerena za Trickovskog od 1.300.000 evra...

http://www.sport.com.mk/?ItemID=6E7013CC04D12A49A5CB9BF348403CAB

Na kraju ce otici za jedno 2-3 miliona evra...  Smile

O tome kako vise nista ne dugujemo Radu, o tome kako izgleda idu Savio i Bogdanovic na ovom linku:

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:315414-Zvezda-Odlaze-Savio-i-Bogdanovic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson k750i
sto ne vrate ibrahima gaja?  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung D900
Odlaze Savio i Bogdanovic, dakle ostaje Issah.. To ce mozda biti najbolje sto se moglo desiti za nas u ovom prelaznom roku. Cini mi se da je i Robi shvatio neke stvari i vidio ko moze zadovoljiti neke njegove kriterijume i biti mu od koristi u timu. Ukoliko Savio ode, sigurno je da ce Kadu ostati u ekipi, jer je on prakticno veza i prevodilac izmedju trenera i pristiglih pojacanja iz Brazila.
E sad sto se Salate tice, nije nama problem obestecenje, koje bismo nekako izgrcali, problem je njegova visoka plata, koja bi sigurno bila oko 400.000 eura po sezoni, time bi postao mozda i najplaceniji igrac u nasem timu, sto bi se sigurno kosilo sa politikom sadasnje uprave da sklapa skroman tim i da smanji godisnji budzet sto je vise moguce.. Za te pare mozemo naci cak i dosta kvalitetnijeg igraca, koji bi imao i 4x manju platu, tipa Li Adija, koji jedva ceka da dodje u Evropu, zeljan dokazivanja, da bi se kasnije sto bolje prodao u neki veci klub, od cega bi svi imali veliku korist..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Добро је одоше игумани  Smile Smile Smile срећан им пут и да нам се не врате више... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.