Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862176 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
druga je realnija, prvenstveno zbog stranaca.. u prvoj formaciji ih imas sestoricu, sa rezervama(ne verujem da ce borju slati na tribine)

Stameni
Paja         1Adi               2Salata       Tosic

3Isah  
                                    Bozic  

4Evandro  

Koroman(5Borja)                          Volkov(Koroman)                                      
                       Kaludjerovic(5Borja)

Kako ih izbroja 6 brate...  Smile

nisam znao da je volkov srbin   Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 11:19:20 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Негде сам прочитао да ће мо дати 1 400 000е за Божића и Салату па то је много бре
плус колике ће бити њихове плате!!??!Опет ће се клуб задужити јер ми немамо никакве
приходе нико неће ни једног нашег играча...

Nece kostati toliko.Mislim da je Bozic 300000,dok je salata vjerovatno 500000-600.
Ono sto vrijedi i placa se,tu je i Volkov naravno,koji je skup.
Imamo problem sa tim da ne mozemo da prodamo nikog,a i problem sa potrazivanjima.Santander,Kodzeli i Osasuna su nam duzni 2.2 mil. Kada bi dobili makar polovinu sada,bilo bi extra,ludilo.Jednostavno,svi nam traze a niko nama ne daje.

Cekaj da klubovi kojma smo mi duzni saznaju da su nam ovi klubovi vratili pare,pa rastrgli bi nam za par dana,podsecam te da i mi dugujemo ukupno dosta,a svima po malo...

Ja mislim da su nam dugovi manji od nasih potrazivanja.To sto smo duzni Javoru,Radu,Borcu,Buducnosti,pa ne vjerujem da je preko mil.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Zvezdi stižu 2,2 miliona evra

Čelnici Crvene zvezde juče ponovo nisu želeli da komentarišu nagomilana dugovanja prema klubovima u regionu! Međutim, odgovorni sa „Marakane" takođe potražuju ozbiljnu cifru od inostranih klubova, kojom bi mogli da podmire dugovanja prema Borcu, Javoru, Budućnosti... Naime, kako nezvanično saznajemo, Crvena zvezda u narednom periodu očekuje 2,2 miliona evra. Na spisku dužnika crveno-belih su Kodžaeli, Lans i Osasuna.

Izvor:
pressonline.rs

Vest nisam postavio u celosti, da ne postavljamo jednu te istu stvar 100 puta...nego samo ovo sto je novo... Inace ako je ovo istina...bice nam kao melem na ranu  Smile ....  A inace pored ovoga sam stranicu ranije postavio i Lukicev text gde pise i sledece:

Generalni sponzor Zvezde, ruska naftna kompanija „Gasprom" trebalo bi da u narednom periodu klub ojača prilivom finansijskih sredstava.

- Imamo vrhunski sponzorski ugovor sa „Gaspromom". Zvezdi takva podrška u ovim teškim vremenima mnogo znači. I „Gasprom" je dobio mnogo partnerstvom sa najboljim klubom na ovim prostorima - zaključio je Lukić.

Izvor:
sportal.rs

Ako je to sve istina... onda smo mirni na tom finansijskom aspektu i juuuuris u prolecni deo sezone... ...pa dokle doguramo... Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 11:36:12 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Зенит иначе има да потроши 80 милиона евра у овом прелазном року... Ја се надам да ћемо измирити та дуговања и било би лепо да дођу Волков и Салата, али и да се продају неки играчи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Samo nek se mi uzdamo u ove transfere... Ne vjerujem da će baš Koadželi biti ažuran po pitanju plaćanja zaostale rate za Tutoru, jer su trenutno u 3. ligi Turske... Ko ludi su da nas isplaćuju...Lans da ima para, ne bi nam vraćao Stelta i tako se prebijao sa nama... Jedino Osansuna ostaje, a kako je ukupan transfer oko 2 miliona (onaj dio koji dobija Zvezda), sumnjam da je rata dovoljna da pokrije dugove...

Ako kurati Rus (fraza sa političkog foruma  Smile) ne pljune pare, teško da ćemo se moći isprebijati na kraju...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Зенит иначе има да потроши 80 милиона евра у овом прелазном року... Ја се надам да ћемо измирити та дуговања и било би лепо да дођу Волков и Салата, али и да се продају неки играчи.

76 imaju Smile... Znaci Trstra u dilu si sa Zenitom 4 milke, a Smile ?... Priznaj sad Smile...  Dodaj bar za Volkova i necemo nikom reci  Smile ... Valjda ce i nama za koju godinu Gazprom gurnuti koje milionce da se malo osvezimo  Smile, za sada sto ti rece, da dodju Volkov i Salata i da bar jedan deo igraca koji su prekobrojni resimo na neki nacin, pa sl.rok jos po kojeg, za ovaj prelazni bi to bio stvarno odlican posao... Inace i basketaneri nam evo dobise halu od ministarstva!!!....krece od 2011-e da se gradi... Malo po malo i ide na bolje Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ја мислим да је Коџаели банкротирао  Smile У том случају не морају да нам врате паре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
- Pričao sam sa ljudima iz Slovana. Transfer Božića je gotova stvar, a i Salata želi da se preseli na „Marakanu". Znam da je doslovce rekao: „Ponuda kluba kao što je Crvena zvezda se ne odbija, voleo bih da se okušam u toj sredini". Znam da u Srbiji vlada mišljenje da je Kornel skup igrač i da je navodno letos zagrebačkom Dinamu tražio godišnju platu od 600.000 evra. Međutim, to nije tačno. Polovinu pomenute cifre bacite u vodu i opet nećete da dobijete tačan podatak. Mislim da Zvezda može da ga dovede - poručio je Jurkić. 

ko prica o 600 000?
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ја мислим да је Коџаели банкротирао  Smile У том случају не морају да нам врате паре.

I ja to mislim.Jer,treca liga turske se racuna kao ametrska,i prema tome ne moraju da vracaju svoje dugove.Negdje sam citao da je Kodzeli to namjerno uradio,da bi se spasili i reformisali klub. Smiley 1

Citat
Jedino Osansuna ostaje, a kako je ukupan transfer oko 2 miliona (onaj dio koji dobija Zvezda), sumnjam da je rata dovoljna da pokrije dugove...

Pa po toj logici,mi nijesmo uzeli ni 50% za Lekica?
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 14:05:30 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Gledam pojacanja,gledam najave i ijave ljudi,citam sta pisu novinari a sta se piskara po forumima...

Do nekle je dobro sto se podigla "prasina" oko Prosineckog,oko nove Zvezde,pojacanja,ambicije,rekonstrukcije i ozivljavanja kluba i svakom smislu i njegove igre na terenu...

Ali takodje zelim da upozorim odnosno da pozovem na strpljenje i prisebnost,5 bodova zaostatka nije malo u ligi i fudbalu koji je u Srbiji trenutno,period za novog trenera i ekipu i novi sistem,rad i trenong je malo 2 meseca...Znam da je ovde rezultat po moranjem i da je parola "rezultat odmah" nesto sto je normalno a sto je najgore nesto sto se ne prasta u suprotnom.Pojacanja deluju korektno,spisak zelja je fino smisljen i lepo napravljen,Robert verovatno na pravi nacin razgovara i sa celnicima kluba i sa igrackim kadrom,vidi se homogenost i da su linije napokon pocele da se vezuju a kockice spajaju,ali sta ce da bude ako rezultat ne dodje u roku odmah sto svi cekaju?
Nemojte da se onda pojave ale i budale,da pocnemo da pricao o patriotama ili izdajnicima,hrvatima,srbima,ratu ili nekakvim nebulozama samo zato sto rezultat nije dosao odmah,a titula vracena u ovoj polu-sezoni...

Ne predvidjam nista,ali moze da se dogodi dane pobedimo ni jedan derbi,da oba trofeja izmaknu,sta cemo onda,ocemo li da na sav glas "proteramo ustasu",hocemo opet da uriniramo po tim igracima,pojacanjima,upravi,po samima sebi...

Euforija je lepa,potrebna,jako vazna i za sportski momenat jer moze da donese srcanost,ekstra zelju i mozda neki nerealni cilj,ali imajmo na umu neke realne stvari,imajmo na umu da je ovo pocetak...

"put od hiljadu kilometara pocinje jednim korakom" mislim da smo zakoracili,ali nemojmo opet praviti lazan pritisak i ne daj boze opet prokockati sansu za novi veliki pocetak jer "nista nije uradjeno u 6 meseci"...

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.