Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862372 puta)
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC ...
javi ce se oni vec.... Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ма Волков долази гарант,биће већа фрка око Салате. Е сад.оно што стварно не капирам је одакле ћемо да измислимо оних милион и кусур дуга и још да купимо све ове играче а никог не продамо а и даље смо у дуговима  Smile

Или ја не знам да рачунам....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
nemas ti pojma sa matematikom
sad ce adzic da ti objasni
stavis sve na crveno pa ako te usere  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ma Rusi dali milion za pojačanja.. dovoljno da platimo svima po prvu ratu... a posljie? jebga, skontaće se nešto...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Salata: Dolazim u Zvezdu ako me Slovan pusti

Za celu priču sam saznao preko Interneta. Ako je istina, nemam šta drugo da kažem nego da prija kada se velikan poput Zvezde zainteresuje - jasan je slovački reprezentativac

AKO ne možeš da ih pobediš, onda neka ti se pridruže. Pomalo modifikovana varijanta poznate izreke i te kako ima podlogu u Zvezdinim planovima vezanim za zimski prelazni rok.
Tačku na zimsku fudbalsku pijacu i pre zvaničnog početka posle Brazilca Goebela i Kolumbijca Borhe, barem kada su u pitanju dolasci u Zvezdu, trebalo bi da stavi tandem iz Slovana Božić-Salata.
I dok je srpski vezista praktično na ulaznim vratima najvećeg srpskog stadiona, reprezentativac Slovačke još nije uspostavio direktan kontakt sa klubom koji je letos zavio u crno pobedonosnim golom na Marakani.
Kada smo u utorak okrenuli broj +42190... Salata nije bio iznenađen interesovanjem, ali je bio prilično rezervisan. Razlog - ni Zvezda, ni agent Jurkić, ni njegov sadašnji klub nisu s njim pričali o prelasku u najtrofejniji srpski klub.
- Za celu priču sam saznao preko Interneta. Ako je stvarno tako kako se piše, nemam šta drugo da kažem nego da izuzetno prija kada se velikan poput Zvezde zainteresuje - počinje priču Kornel Salata.
* Po informacijama iz Beograda priča oko vašeg dolaska se “krčka” već danima?
- Zaista ne znam šta bih vam rekao. Mene niko nije kontaktirao, sve što bih rekao na temu dolaska u Zvezdu predstavljalo bi svojevrsno reklamiranje, a to mi stvarno nije potrebno.
* Ukoliko ponuda stigne narednih dana?
- Tu sam, nigde ne bežim. Na odmoru sam spreman za dogovore svake vrste, ukoliko je Slovan voljan da se upusti u razgovore. Pa ko ne bi došao u Zvezdu? Znam da se radi o klubu velike tradicije koji je svojevremeno bio prvak Evrope i sveta, a u dvomeču koji smo odigrali letos uverio sam se da sada ima veoma dobru ekipu.
* Da li bi Slovan bio voljan za priču o transferu, pošto će se po svemu sudeći u narednih nekoliko dana lišiti i usluga Božića?
- Ne znam, niti mogu da ulazim u to kakvo je razmišljanje klupskih čelnika. Ukoliko su spremni za dogovor sa Zvezdom i ja sam vrlo raspoložen da razgovaram o novoj stanici u karijeri - zaključio je Zvezdin “dželat” Kornel Salata za „Sport“.

LAKŠE SA BOŽIĆEM
MARIO Božić ima samo reči hvale za Salatu, a kada smo kontaktirali 25-godišnjeg defanzivca Slovana uverili smo se da i on o srpskom fudbaleru priča isključivo u superlativima.
- Božić je moj veliki prijatelj, sjajan fudbaler i pre svega čovek. Bilo bi lepo kada bi prešao u Crvenu zvezdu i meni bi bilo lakše - konstatovao je zagonetno Salata.

POČUČA OD MARTA
ŠPANSKI stručnjak za rad na planu kondicije, čije ime Robert Prosinečki još ljubomorno čuva, u Beograd stiže 10. januara i radiće sa ekipom do kraja pripremnog perioda.
Dilema oko toga ko će da nastavi sa radom kada se zakotrlja “bubamara” rešeno je, u utorak,na sastankukod sportskog direktora Ivana Adžića.
- Razgovarao sam sa direktorom, trebalo bi od marta da ostanem uz ekipu - kaže Jovo Počuča, koji je u proces rada uključen 20-ak dana pre završetka prvog dela sezone.

Izvor:
novosti.rs

- Inace, nadam se da je ovaj deo texta koji sam oznacio zelenom dobro preveden i da to znaci da se da Salata malo posle svog ovog stiskanja u prvom delu texta malo okliznuo u odgovorima, pa se otkrio  Smile Smile Smile ...a usput, cika Pocuca znaci verovatno nastalja po programu tog spanskog kondicionog ...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 22:55:44 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Adzicu , sve ih kupi , hocu da igramo sa 4 spica na prolece  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6700
sve ih prodaj kupi nam Salatu  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
                     Stameni
Paja         Adi               Salata       Tosic

Isah  
                                   Bozic  

Evandro  

Koroman(Borja)                          Volkov(Koroman)                                      
                      Kaludjerovic(Borja)

Ozbiljna ekipa!  Smile

Ali posto je realnije da probamo da prodamo Isaha ili Paju...

Stameni
Paja(Mikic)     Adi                 Salata       Tosic

Bozic
        Milovanovic                Evandro  

Koroman(Borja)                          Volkov(Koroman)                                      
                      Kaludjerovic(Borja)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
druga je realnija, prvenstveno zbog stranaca.. u prvoj formaciji ih imas sestoricu, sa rezervama(ne verujem da ce borju slati na tribine)

a na pajinu prodaju ne racunaj, nema toga ko njega hoce da kupi za ove pare koje mi trazimo...
on ce odraditi ugovor do kraja garant

edit:   zaboravite na postavu u kojoj nema kadua  Smile a ni koroman nece toliko igrati, vec je on potrosna roba.. ne veujem da ce igrati u prvoj
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 00:22:22 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jaksa i ta ekipa bi bila ozbiljna, na leto dodju jos dva, tri igrac i bili bismo ozbiljan tim, naravno ako svi ovi igraci zaista vrede onoliko koliko mislimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.