Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 861310 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Izgleda je sutra promocija novog clana na marakani.

Člana, ili igrača? Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 21:47:23 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pojma nemam, a ovaj covek nece da kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Još jedan klinac otišao iz Zvezde!

Velika nada Fudbalskog kluba „Crvena zvezda" Aleksandar Saša Jovanić nedavno je zaigrao za mlađe kategorije italijanske Breše.

Tako je i ovaj 16-godišnjak postao član ekipe vanserijski talentovanih klinaca koji su izmakli crveno-belima.
Jovanić kaže za Press da mu je žao što za njega nije bilo razumevanja odgovornih na „Marakani" i što je sreću još kao tinejdžer morao da potraži u inostranstvu.

Najtrofejniji srpski klub svake godine ostane bez nekog bisera iz omladinske škole, tako da slučaj mladog Jovanića više nije iznenađenje. Pre njega, „Marakanu" su napustili Uroš Đurić (18), koji je otišao u CSKA, i Filip Đuričić (18), koji sa dosta uspeha igra u Herenvenu (pogledaj okvir).

Nije dobio ni dinara
- Kada sam iz Čelareva stigao u Zvezdu, kod trenera Radmanovića, sve je krenulo kako treba. Bio sam oslonac u odbrani i mislim da je trener bio zadovoljan. Međutim, dolaskom trenera Lešnjaka stvari se za mene komplikuju, iz nekih razloga nismo mogli da nađemo zajednički jezik. Bio je neverovatno grub, a nakon jednog meča me je toliko vređao da to nisam mogao više da trpim. Nisam se pojavljivao nedelju dana u klubu i hteli su da pokrenu disciplinski postupak protiv mene. Tražili smo da nam daju papire, a oni su pominjali neko obeštećenje?! Pošto mi nisu dali ni dinara, a kamoli neku ozbiljniju stipendiju, otišao sam u Krojf sa Balkana igrač kola u Holandiji

Fudbaler Herenvena Filip Đuričić proglašen je za najboljeg igrača 19. kola holandske lige. Mladi reprezentativac Srbije briljirao je u pobedi nad De Grafšapom (4:0), postigao drugi gol na meču i asistirao za poslednji pogodak. Nekadašnji junior Crvene zvezde već je u zemlji lala dobio nadimak - Krojf sa Balkana.

Đuričić je otišao iz Zvezde kada je na čelu kluba bio Toplica Spasojević, a sportski direktor Goran Bunjevčević. Oni nisu želeli da ponude ugovor supertalentovanom tinejdžeru, što je iskoristio holandski klub i doveo ga u svoje redove.

potragu za novim klubom - priča Jovanić. Krojf sa Balkana igrač kola u Holandiji

Fudbaler Herenvena Filip Đuričić proglašen je za najboljeg igrača 19. kola holandske lige. Mladi reprezentativac Srbije briljirao je u pobedi nad De Grafšapom (4:0), postigao drugi gol na meču i asistirao za poslednji pogodak. Nekadašnji junior Crvene zvezde već je u zemlji lala dobio nadimak - Krojf sa Balkana.

Đuričić je otišao iz Zvezde kada je na čelu kluba bio Toplica Spasojević, a sportski direktor Goran Bunjevčević. Oni nisu želeli da ponude ugovor supertalentovanom tinejdžeru, što je iskoristio holandski klub i doveo ga u svoje redove.

Mladi defanzivac je preko Vitorija Rigoa, vrlo uticajnog čoveka, koji je doveo Dejvida Bekama u Milan i koji je pravni zastupnik Zlatana Ibrahimovića i Maria Balotelija, otišao u Italiju gde je u nekoliko klubova bio na probi. Sedmostruki prvak Evrope Milan hteo je da ga zadrži, međutim, isprečio se problem sa papirima, te je Aleksandar nakon šetnje po „čizmi" završio u Breši.

Idol Nemanja Vidić

- Bio sam u Parmi, Empoliju, Padovi, čak neko vreme u portugalskoj Benfiki, ali su najviše razumevanja pokazali u Breši. U ovom klubu sam zaista sjajno prihvaćen i voleo bih da se zadržim tu i napredujem. Trenutno sam u Srbiji na odmoru, vraćam se uskoro u Italiju. Idol mi je Nemanja Vidić i voleo bih da napravim bar pola onoga što je on uspeo - rekao je Jovanić.

Njegov otac Predrag Jovanić kaže da je njegov sin bio samo jedan od pionira kojima Zvezda nije plaćala ni dinara za stipendiju ili stan. On kaže da su sada, posle mnogo muke, blizu potpisivanja predugovora sa Brešom.

- Kada je nastao problem u Zvezdi, hteo sam da razgovaram sa trenerom Lešnjakom, ali on se krio iza Zlatka Krmpotića, tadašnjeg direktora omladinske škole. Kada je na njegovo mesto došao Krivukuća, izgubili smo strpljenje i rekli da hoćemo da idemo. Morao sam da finansiram Sašin boravak u Beogradu, Zvezda mu nije dala nikakvu stipendiju. Posle teških godinu dana napokon smo našli pravi klub, i uskoro bi trebalo da potpišemo predugovor sa Brešom - rekao nam je Predrag Jovanić, trenutno direktor Fudbalskog kluba ČSK Pivara iz Čelareva.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 6700
срамота  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
opet novi nemanja vidic?   Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 00:04:53 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Wave II
Ма нећу да читам текст да се нервирам... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa da, svaki od njih je novi Nemanja, a posle ne naprave nista od karijere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
vidim. ovaj đuričić je stvarno loš, 500 evra mesečno je bilo mnogo... Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 00:20:13 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Видим, тај чланак је писао човек који ни не зна како се презива Урош који је отишао у ЦСКА.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c6
vidim, bitno je kako se zove

[color=Red][size=20pt]
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.