Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 862219 puta)
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Негде сам прочитао да ће мо дати 1 400 000е за Божића и Салату па то је много бре
плус колике ће бити њихове плате!!??!Опет ће се клуб задужити јер ми немамо никакве
приходе нико неће ни једног нашег играча...
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Salata moze da dostigne veoma visoku cenu za 2 godine npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Негде сам прочитао да ће мо дати 1 400 000е за Божића и Салату па то је много бре
плус колике ће бити њихове плате!!??!Опет ће се клуб задужити јер ми немамо никакве
Postavio sam ja stranu ranije, ali ima ta vec sad u vecini online medija, to je ovaj text sto su pricali Robi i Volkov...a inace, sto se tice sume novca...svakako to ide na rate...a sve te pare bi trebale da se vrate i jos da solidno i zaradimo od njih dvojice, sto se tice finansijske strane, jer su igraci kojima ce sve vise rasti vrednost, jos ako nas pogleda Bog da udjemo u Ligu Evrope recimo, pa odigramo i koju utakmicu, to ce jos povecati cenu igraca... tako da su to odlicno investirane pare i sto se tice finansija i sto se tice igrackog kadra  Smile ... Nadam se samo da ce da dodju!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2010, 10:31:16 od Nexy87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
Ових дана није баш лако екипици са друге стране,надам се да ће да се обистине све ове гласине и бре да јебемо кеве на прољеће Smile

Na koje glasine mislis?
На долазак Волкова и Салате наравно  Smile Било би предивно да им га забије салата колико су нас само прозивали после слована..
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95

Citat
                    Stameni
Paja         Adi               Salata       Tosic

Isah 
                                   Bozic   

Evandro 

Koroman(Borja)                          Volkov(Koroman)                                       
                      Kaludjerovic(Borja)

Ozbiljna ekipa! 

Golman,dva beka,vezni i jos jedan vanserijski napadac,uz Volkova i Vesovica koji ce biti "bombe" Evrope,e,tad smo ozbiljni  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Postavio sam ja stranu ranije, ali ima ta vec sad u vecini online medija, to je ovaj text sto su pricali Robi i Volkov...a inace, sto se tice sume novca...svakako to ide na rate...a sve te pare bi trebale da se vrate i jos da solidno i zaradimo od njih dvojice, sto se tice finansijske strane, jer su igraci kojima ce sve vise rasti vrednost, jos ako nas pogleda Bog da udjemo u Ligu Evrope recimo, pa odigramo i koju utakmicu, to ce jos povecati cenu igraca... tako da su to odlicno investirane pare i sto se tice finansija i sto se tice igrackog kadra  Smile ... Nadam se samo da ce da dodju!  Smile Smile

Нашим играчима ће цена једино расти ако будемо играли европу и ако покажемо неки кавалитет
мислим да без европе нема ни продаје играча,никога не занима шта ће играчи показити на овим
нашим ливадама,значи само европске утакмице.А слажем се да ће се на Волкову,Салати одлично
зарадити ту су још Ади.Паја,Стамени,Исах можда један од ових Бразилаца Значи ако будемо играли
европу биће пара  Smile Мене само брине то што ми имао једно 15 играча под уговором које
нико неће а нама нису од користи а оптерћују буџет и заузимају места неким клинцима.....
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Salata bi bio super,o Volkovu da ne govorim,Zvezda odavno nije imala takvog igraca,ovo sto je dovedeno nadam se da ce biti ok...

Jedino sam skeptican po pitanju tog Bozica Smile pisao sam ranije i zasto...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Lukić: Zvezda je najčistija u Srbiji!

Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, kaže da je Zvezda najčistiji klub u Srbiji jer je jedini javno rekao koliko duguje, dok ostali o tome ne pričaju.

- Nećemo da se bavimo teorijama zavere, ali treba da se zna da nije Zvezda jedini klub u zemlji koji nekom nešto duguje. Mislimo da smo najčistiji klub u Srbiji jer javnosti kažemo koliko i kome dugujemo. Iskreno verujem da će ta situacija uskoro postati prošlost - kaže Lukić za Kurir.

Prvi čovek Zvezde osvrnuo se i na povratak Prosinečkog u klub:

- Dolazaka Prosinečkog u Zvezdu dokaz je da smo na pravom putu. Povratak takve legende u klub pokazuje kakva je veličina i kolika je porodica Crvena zvezda. Bukvalno na svakom koraku, gde god da se Robi pojavi, oseća se koliko ga naš narod voli.

Vladan Lukić smatra da titula nije izgubljena, iako Partizan ima pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu:

- Fudbal je nepredvidiv i sada je mnogo rano da pričamo o trofejima. Robija čeka težak posao, ali osvajanje titule nije nemoguća misija ni za njega ni za Crvenu zvezdu. Mi smo tokom jeseni sebi bili najveći protivnik. Svojim glupostima smo pomogli rivalu da napravi toliku razliku.

Generalni sponzor Zvezde, ruska naftna kompanija „Gasprom" trebalo bi da u narednom periodu klub ojača prilivom finansijskih sredstava.

- Imamo vrhunski sponzorski ugovor sa „Gaspromom". Zvezdi takva podrška u ovim teškim vremenima mnogo znači. I „Gasprom" je dobio mnogo partnerstvom sa najboljim klubom na ovim prostorima - zaključio je Lukić.

Izvor:
sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95

Nece kostati toliko.Mislim da je Bozic 300000,dok je salata vjerovatno 500000-600.
Ono sto vrijedi i placa se,tu je i Volkov naravno,koji je skup.
Imamo problem sa tim da ne mozemo da prodamo nikog,a i problem sa potrazivanjima.Santander,Kodzeli i Osasuna su nam duzni 2.2 mil. Kada bi dobili makar polovinu sada,bilo bi extra,ludilo.Jednostavno,svi nam traze a niko nama ne daje.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Nece kostati toliko.Mislim da je Bozic 300000,dok je salata vjerovatno 500000-600.
Ono sto vrijedi i placa se,tu je i Volkov naravno,koji je skup.
Imamo problem sa tim da ne mozemo da prodamo nikog,a i problem sa potrazivanjima.Santander,Kodzeli i Osasuna su nam duzni 2.2 mil. Kada bi dobili makar polovinu sada,bilo bi extra,ludilo.Jednostavno,svi nam traze a niko nama ne daje.

Cekaj da klubovi kojma smo mi duzni saznaju da su nam ovi klubovi vratili pare,pa rastrgli bi nam za par dana,podsecam te da i mi dugujemo ukupno dosta,a svima po malo...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 878
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.