Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1150100 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
A, inače, izvinjenje zbog upadice, pošto me tolike obaveze opterećuju i ne mogu svakog dana da se uključujem u aktuelnu raspravu tek sada reagujem na post @sergia ramosa, pošto sam jako dobro upućen u ELO sistem, mislim da takav način računanja i određivanja FIFA liste našoj reprezentaciji uopšte ne odgovara, isuviše je očigledno zašto, iz kojih razloga pošto mi slabo pobeđujemo ekipe iz vrha...., ma, nema tog sistema za određivanje liste i bodovanja koji bi odgovarao našoj reprezentaciji... Smile  Smile  Smile, gledam juče Švajcarsku u porazu od Švedske, mislim, ako čak ni sa tom Švajcarskom ne možemo ni nerešeno na Svetskom kupu, uprkos sudiji Smile  Smile  Smile, da li onda uopšte ima smisla bilo kakva diskusija? A, ovi nesrećnici iz FSS-a će se setiti da organizuju konferenciju i istupe pred novinare, kada? Mislim, šta se čeka, napisao bih nešto što me revoltira, ali bi se krivo tumačilo, hteo sam da kažem da kakve su kukavice, sačekaće 40 dana od smrti Gorana Bunjevčevića, pokoj mu duši, da se oglase o učešću naše reprezentacije na Svetskom Kupu...., kukavice  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2018, 09:49:23 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Bio je i na N1.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
kostic bez problema levo,desno zivkovic. Krilni igraci ionako se  cesto  vracaju duboko nazad kada prate protivnicke igrace. mislim da i lazovic igra nesto slicno u djenovi mada ne znam kako to igra,nisam gledao, tu je jos i radonjic
Kad bi postavio Kostića i Živkovića na krilnog beka, onda bi imao ovo što ima Belgija sa Karaskom, toliko je očigledno da protivničkim timovima ne treba nikakva pamet da bi izašli iz defanzive, samo ekspploatišeš desnu stranu koliko god možeš i uvek ćeš da prodješ jer nema nikoga.

Lazović bi mogao sigurno, on je već navikao na tu poziciju, mada eto ni veliki trenerski mag koji je koristio tu formaciju nije nikad ni pokušao da pozove Darka u tim jer- Rukavina uber alles!

Da, japanci su to majstorski iskoristili. Ta dva krilna igraca moraju da se podrede timu,nema ono mrzi me da trcim nazad. Da bi ta formacija bila uspesna ,pogotovo u odbrani, tim mora bas dobro da se uigra.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2018, 12:32:03 od B * D »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
I Jugovic sada kaze da je Muslin bio u pravu, pre njega Rajevac i drugi, razno razni. Svi koji su cutali kada je smenjen sada mu daju podrsku. Cuvena srpska naknadna pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А што је био у праву, што није звао Сергеја? Па не треба ићи из крајности у крајност јбг, дечко је играма у клубу заслужио дрес репрезентације, али оно што није заслужио јесте да буде већи од репрезентације. Нити је Муслин заслужио отказ због њега, Рукавине, Пере, Ђоке, или нечега десетог.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Сада је после завршене битке свако генерал, СМС је морао у репрезентацију, немамо ми тај луксуз да себи дозволимо да српски фудбалер који на тржишту има највишу цену не буде у репрзентацији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
ми смо стока од народа  Smile
те прво нећемо дати гол у групи,ми смо пропаст,екипа за напуцавање бла бла...
затим браво момци сјајна атмосфера  Smile ако добијемо швајцарске шупке полуфинале на видику Smiley 1
ал нелези враже вадићемо се против бразила,кад оно.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ко нам јебе матер кад су нам замазане очи биле против Костарике, ја сам им рецимо дао шансу и почео да верујем у њих. Е онда се десила Швајцарска, а онакав пораз је болан. После тога готово сви смо били 90% сигурни да испадамо и то је било то. У неку руку сам им захвалан што су раније обезбедили карту кући, и наравно ФСС-у због свих зајебанција што нисам еуфорично дочекао првенство.

Објективно гледано на СП смо урадили једно велико ништа. Ни резултат, ни селектор да ваља, неки кажу направили смо тим а овамо ће 3-4 играча у пензију... Зато и кажем, следећи пут да се шутирамо у дупе кад се квалификујемо, и да само првенство доживљавамо као полу-туризам, на нивоу просечног аутсајдера што објективно и јесмо. Доста је било више триповања фудбалске нације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
Danas je valjda dve nedelje od izmene Milivojevic -Radonjic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.