Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1149995 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Од чега Лане пропаде?  Smile

Од Ливерпула, тај клуб је проклет за Србе изгледа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
za onog ko zna fudbala nije klub problem
za onog ko nezna sve je problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Како не...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Од чега Лане пропаде?  Smile

Од Ливерпула, тај клуб је проклет за Србе изгледа.
Само Сантандер Србина спасава.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
MI bi mozda mogli da probamo formaciju kao Belgija. 3 defanzivca, po krilima brzi igraci levo kostic/radonjic,desno zivkovic mozda gacinovic. ono sto igraju vitsel kod nas matic/milivojevic a de brujne ljajic/ gacinovic mozda cak i zivkovic, cak i da ne menjamo formaciju samo da prestanemo sa dva spora zadnja vezna destruktivca. Ono sto u belgiji igraju azar i mertens kod nas tadic i sergej + centafor.
Igrali smo mi to s Muslinom i nismo baš sjajni bili

znam da smo igrali,ali da li se secas sa kakvim igracima je muslin to probao?
po krilima su igrali rukavina,obradovic,kolarov(on je jos i ok), pa matic i milivojevic zajedno. kostic koji zna samo da trci je igrao sa tadicem iza centarfora gde ne moze bas da iskoristi  to svoje trcanje. dok je moj predlog sa mnogo ofanzivnijim ,brzim, i  tehnicki boljim igracima. pogotovo sada kada nemamo bas neke opcije na bekovima

evo to je ovako izgledalo kod muslina
https://www.youtube.com/watch?v=Wd0DaFuDTHY
« Poslednja izmena: 03. Jul 2018, 21:46:18 od B * D »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Kojim igračima? Ko su ti igrači koji odgovaraju tvom opisu da bi igrali krilnog beka?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
kostic bez problema levo,desno zivkovic. Krilni igraci ionako se  cesto  vracaju duboko nazad kada prate protivnicke igrace. mislim da i lazovic igra nesto slicno u djenovi mada ne znam kako to igra,nisam gledao, tu je jos i radonjic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Cudi me da Vujadin Savic nije pozvan pre Radonjica na primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Iskreno iz Zvezde bih ja samo rodica zvao...po meni je onjedino kalibar za nacionalni tim...a verujem iskreno da ce biti i babic, mislim da ce taj momak da eksplodira ako ga ne ureknem...radonja je ok, ali imamo vec brda igraca na tu istu foru tipa lazar markovic, ljajic pre je to tosic bio itd
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
kostic bez problema levo,desno zivkovic. Krilni igraci ionako se  cesto  vracaju duboko nazad kada prate protivnicke igrace. mislim da i lazovic igra nesto slicno u djenovi mada ne znam kako to igra,nisam gledao, tu je jos i radonjic
Kad bi postavio Kostića i Živkovića na krilnog beka, onda bi imao ovo što ima Belgija sa Karaskom, toliko je očigledno da protivničkim timovima ne treba nikakva pamet da bi izašli iz defanzive, samo ekspploatišeš desnu stranu koliko god možeš i uvek ćeš da prodješ jer nema nikoga.

Lazović bi mogao sigurno, on je već navikao na tu poziciju, mada eto ni veliki trenerski mag koji je koristio tu formaciju nije nikad ni pokušao da pozove Darka u tim jer- Rukavina uber alles!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.