Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1153232 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Sudija jeste usrao utakmicu protiv siptara ali na kraju dana mi smo imali i sanse i pre i posle toga koje nismo iskoristili a oni su na jednu kontru nam sjebali celo SP
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Pitanje je i posle izjednačenja, ako bi taj gol postigli, da li bi rezultat ostao nerešen do kraja meča i da li bi ga mi sačuvali... Nego, meni je sada na pameti da ne bi loše rešenje za selektora možda bio Ivan Jovanović Smile  Smile  Smile, a možda bi se čovek prihvatio posla, osim toga, njemu je mentalitet jako dobro poznat....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Pitanje je i posle izjednačenja, ako bi taj gol postigli, da li bi rezultat ostao nerešen do kraja meča i da li bi ga mi sačuvali... Nego, meni je sada na pameti da ne bi loše rešenje za selektora možda bio Ivan Jovanović Smile  Smile  Smile, a možda bi se čovek prihvatio posla, osim toga, njemu je mentalitet jako dobro poznat....

Ako mislimo na istog ne bih ga ja prihvatio  Smile

Nije se on nagledao dobrih utakmica gde treba da se radi takticki

Ja mislim da u ovom momentu Paunovic ne bi bio losa opcija ako se Krstajic ne zadrzi zbog veza i sveza
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Paun, Jokan, Ivanovic bivsi trener Apoela, Stojanovic bivsi Partizanovac, Milojevic ili Marko Nikolic. Paun i Jokan nece sigurno. Mozda Piksi ili mu je jos rano.

E znam ko moze super da legne Ljupko Petrovic i Ziva zajedno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Нису први пут у налету. Пропустили су колико знам само 2 велика такмичења до сада: 2000. кад смо их ми избацили, и 2010. Дакле скоро увек прођу квалификације, не муче се никад са боранијом, стабилна су репрезентација, и оно што је милион пута речено а има итекако истине у томе: имају тај култ репрезентације. Њихови играчи готово увек дају максимум у репрезентацији.

Kad čujem kult reprezentacije odumre mi 5 moždanih ćelija Smile. Hrvatska u ovih 23 godine ima, po meni, dva dobra momenta, Francuska 98 i EURO 2008 kad su po meni igrali najbolji fudbal ikad. Gde je kult repke kad nisu otišli u JA, gde je kult repke kad su u paklenoj grupi 2012, gde je kult repke kad su u sličnoj grupi našoj od ove godine 2014 ( Meksiko, Brazil, Kamerun), gde je kult repke kad se potuku sa Kovačem u svlačionici i najure ga, gde je kult repke kad ih retardirani Ćaćić dovede do raspada u kvalama i umalo ne dodju na mondijal. Gde je kult repke kad Dalić pogreši taktiku protiv Nigerije, al srećom po njih to ne iskoriste afrikanci, stavi Kramarića na ofanzivnog i ovu dvojicu na pivota, nema tog igrača koji može da ispravi pogrešnu postavku, to je suština. Jedna stvar je utisak, druga stvar su fakti na terenu.

Mi po prvi put nakon '98 imamo pristojan tim, imamo generaciju igrača, popunjeni smo na svim pozicijama osim na desnom beku i treba nam stručni štab, čak ne mislim selektor samo, već baš kompletan stručni štab, os skautinga do kondicionog, pomoćnih itd, kao što je Zvezda posle dugog niza godina konačno sa dolaskom ovog trenera zaposlila i kompletan stručni štab ako nekoga nisam zaboravio njih je sada sa Milojevićem deset ukupno u stručnom štabu i napravljen je iskorak u prošloj sezoni. Prošla su vremena fazon dodje lik ima pomoćnika i kao neki bivši golman kome treba kinta je trener golmana i kao cepaj, smešne stvari.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Знам, излизана је та фраза... 2010. нису отишли јер су им се Енглези реванширали, пустили су Украјинце да победе. 2012. су имали у групи Италију и Шпанију, против Шпаније су покрадени. 2014. и 2006. су можда једини њихови велики неуспеси на такмичењима, али не и у квалификацијама. Они су од одвајања побеђивали Немачку 2 пута колико ја знам, Енглеску, Италију, Холандију, са Бразилом 2 пута играли егал скоро... Ми смо једино победили Немачку 2010. и тиме се курчимо. Једноставно су бољи, то је чињеница и са тим се треба помирити.

Ми 20 година нисмо играли на јебеном Европском првенству... То је скандал. Ти кажеш пласираћемо се на ЕП 2020, волео бих али видећемо баш. То за тим ћемо да видимо, ја и даље тврдим да смо ми просек, али опет не треба ни очекивати превише од нас. И да, од прошлог стручног штаба мислим да је само Крстаја остао, значи није био ни Раставац, ни овај Обрадовић који не личи на фудбалера (а још мање на бившег центархалфа) итд. И опет ми причамо требало би ово оно, хоће ли се нешто од тога постићи? Тешко, и не треба ни очекивати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pusti ti to pokradeni, pokradeni smo i mi, mi bi danas bili u 16 da nismo pokradeni ako tako gledamo. Elem, ja samo pokušavam da kažem sledeće, ovaj tim Hrvatske igra treće veliko takmičenje, dakle od 2014 do 2018 ovo je drugo svetsko bilo izmedju evropsko ( i za to vreme ispadanje u grupi i osmini), ajmo da pokušamo da mi s ovom generacijom prodjemo taj ciklus pa da vidimo gde je ovaj tim.

Evo sad gledam ovu Belgiju, dva takmičenja ispadaju u četvrtfinalu, a drim tim, tek sad sa Martinezom to počinje liči na ozbiljan tim pa ćemo uopšte videti da li mogu ostvariti potencijal iz trećeg pokušaja, a mi izvodimo zaključke o timu pod Krstajićem i o nekim igračima koji su odigrali tri meča za repku. Neozbiljni smo mi u kompletu i kao mediji i kao nacija i kao savez da bi se uopšte kompetentno bavili fudbalom. Srbin samo ako nešto može na mufte i niotkuda jebeš sistem.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па наравно да смо неозбиљни, зато и не играмо ЕП 20 година, зато нема ни много вере у репрезентацију и тако даље...

Што се тиче играча требало би се захвалити Банету, Коларову и Стојковићу. Немам ја ништа против њих, али хајде да ако већ правимо тим да га правимо са млађим играчима, који опет и нису толико млади већ имају по 20 и кусур година. Сад треба кренути од нуле.

Иначе најпозитивније од овог СП је што ће Моцарт донирати 2 милиона. Кад су најављивали плашио сам се да не буде ништа од донације. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Rajkovic moze veoma lagano da zameni Mustafu na golu
Baneta i Kolarova (mozda) vec mogu da zamene Milenkovic i Veljkovic
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nisam komentarisao,
Moj neki sveukupni utisak je da smo mi nula u fudbalu. I to jedna velika nula.
Mada ovo nije neki moj razocaravajuci stav..jer i dok sam gledao utakmice znao sam da nista ne mogu da naprave.

Prvo igramo ultra spori fudbal.
Drugo, sto rece neko na tv, nemamo igraca koji nekog moze da predje. Naprave Matic i tadic ponesto ali nedovoljno.
Dalje, trece, nas napad se sastoji da gadjamo Mitrovica u glavu. Kul je da se iskoristi njegova igra glavom..ali sad mi 3 utakmice (270 minuta i vise) da igramo jedno te isto..I uz to damo jedan gol preko njegove glave..a sveukupno 2 gola za 3 utakmice..Porazavajuce Smiley

Mislim da mi samo imamo utisak da imamo dobar tim tj dobre igrace Smiley I to imamo ocigledan trip Smiley
Sem Stojkovica i Milenkovica koji su stvarno ostavili utisak, Ljajic i Karleusa tu i tamo..ostali su kurton.
Da ne govorim da je Svajcarska izgledala bolje od nas. Da je Brazil igrao u drugoj brzini a da nas i Kostarika nabila na svoju polovinu kad smo poveli.

Pricice o kojima se opravdava ovako bezmuda igra...je pa tek tuga.
Hrvati su nabili Argentinu na kurac. Ali bukvalno. Dok je kod nas odlicno sto smo izgubili sa dva nula.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.