Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1152641 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12059
Zastava
Ostaje Krstajic dok nesto epski ne zasere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Ostaje Krstajic dok nesto epski ne zasere.
Ja ne bih ostao da sam na njegovom mestu ; mada ... ko zna, tek je dosao
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Vi kao da govorite da smo Brazil. A nismo imali krsten tim mozda od onoga iz Francuske 98. Nas najbolji igrac je u poznim godinama i igra toplo hladno u Mancesteru. Nas najvredniji je u jednom prosecnom Laciju i tek igra par utakmica za reprezentaciju. Nas golgeter daje golove u drugoj Engleskoj ligi, drugi je u Grckoj a treceg Zvezda prodala u belo roblje dok jos nije bio niko i nista ovde pa tek sad pokazuje nesto u prosecnom timu i ligi. Za to sto vi pricate nam treba neki kontinuitet i rad sa takvim timom. Mi to nemamo niti cemo verovatno ikad imati.  Smile

Pa Argentina ima Mesija i Di Mariju pa su jedva prosli. Gde su grcki fudbaleri igrali kad je Grcka bila prvak Evrope? . Gde igraju meksicki fudbaleri pa dobili Nemce? Koreja dobila jebene Nemce. Aj oni su slabi ove godine, da progutam i to, ali Maroko, pa Kostarika proslo prvenstvo, sta sa tim? Gde igraju kurcevi Svajcarci, Saciri ispao iz lige sa Stoukom. Itd itd.

A sta je specijalno taj Brazil, inace? Najbolji njihov igrac je Marselo, Nejmar je degenerik u glavi, kakva god da mu je vrhunska tehnika, decko je prsotina. Ima najvise izgubljenih lopti na svetskom prvenstvu. Ko je u tom Brazlu bauk, stvarno ne kontam?

Hocu da kazem uvek imas neko iznenadjenje jer se poklope kockice forme i motivacije uz plan i jasno definisan sistem. Mi ne iznenadimo nigde nikad. Treba i malo srece uvek, ne kazem, ali kao sto rekosi sinoc ovi sa sportkluba, nama je fudbal zakucan na sistem pre 40 godina.

Nema leba dok ne pocrka ili se makne iz saveza poslednji relikt nekih proslih vremena ili metuzalemi iz uprava i skupstina nasih najvecih klubova.

Kad cujem da ce dati srce na terenu, znam da gubimo 100%.
Jebalo te srce, prouciili smo igru, znamo mane, ne znamo mane ali znamo gde smo bolji, gde nismo bolji, ma parkiracemo autobus i boli nas kurac idemo na kontre.

Da lici na utakmicu a ne na Boj na Kosovu.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 18:10:02 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Mislim da ce Krstajic ostati. FSS ce se vaditi da nas izbacio sudija Brih sa prvenstva, protiv Brazila nismo imali srece, a i nije sramota izgubiti. Neki igraci ce se povuci (Bane, Matic, Kolarov, Stojke) docice neko mladji, neki novi menadzerac. Igra ce biti nikakva. Zvezda tima ce postati SMS kao da je CR. Igramo od jeseni Ligu nacija sa boranijom kao i mi. Da vidimo protiv koga cemo se obrukati, a koga pobediti. Po netu vec ljudi placu za Muslinom da bi bolje s njim prosli. Bio je pljuvan kako ne zna nista. Od njega prave Zidana, od nasih igraca Real. Boze sacuvaj kakav smo mentalitet naopak.  Smile  

Dodje Lev i veli da su igrali lose i nisu zasluzili prolaz grupe i 1/8 finala. Dodje Krsta i kaze da smo igrali super, imamo kvalitet, ali nismo imali (sta mislite?) pa srece naravno. Ta sreca samo od nas bezi, sve sami Mesiji i Ronaldi u timu, Bufonovi na golu, a na klupi Fergusoni se menjaju od Petka i Antica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ja igrace ne krivim ni malo. Ranije da, ali na ovom svetskom im se nije mnogo sta dalo zameriti.

Za ispadanje je kriv Krstajic i strucni stab i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
једини кривац је швапски шупак,реално,вађење против бразила је смешно

енде
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 18:24:53 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pa nije ende, ko zna da l bi i dali taj penal

Citat
вађење против бразила је смешно

A sto je smesno? Znaci mi prodjemo grupu, naletimo na Argentinu ili Brazil i osmini finala i budemo u fazonu, e jbg nas prolaz u cetvrtfinale je smesan ali ostavicemo jebeno srce na terenu  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 18:37:45 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
моје мишљење
е сад шббкбб о томе можемо да мажемо три дана
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
sbbbkbb je i ta tvoja varijanta da nam je sudija deda a ne baba

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
није досуђен чист пенал за нас,према томе чист разлог да кривим жвалана
е сад ти можеш да изводиш теорије ко би шутирао пенал дали је то јача страна швајцарског голмана итд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.