Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1153361 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Нису први пут у налету. Пропустили су колико знам само 2 велика такмичења до сада: 2000. кад смо их ми избацили, и 2010. Дакле скоро увек прођу квалификације, не муче се никад са боранијом, стабилна су репрезентација, и оно што је милион пута речено а има итекако истине у томе: имају тај култ репрезентације. Њихови играчи готово увек дају максимум у репрезентацији. Иако и они исто имају тај балкански трип да одмах после неуспеха пљују Модрића и екипу то су претеривања. Истина, сада они имају знатно звучније и боље играче, али генерално су увек били некако конкретна репрезентација. За разлику од нас који смо увек "еј можемо, имамо супер играче али јбг"... Кад гледам наше, ок не гледам истим очима као друге јер навијам јбг, али као да је то увек неко сналажење на терену, неки покушаји да се индивидуално нешто уради, значи мислим да ови објективно што гледају са стране виде једну просечну репрезентацију, ако и толико. Дакле ми тешко да можемо да се поредимо са њиховом фудбалском репрезентацијом, пре са кошаркашком што често оправдано и пореде људи. Значи мука ми је више од тога "имамо потенцијал, само још да се уиграмо ово оно", цео живот та прича, а никад да се уиграмо. Вечито смо ми земља потенцијала, а никад да се тај потенцијал искористи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Samo mali podsetnik, pošto je rasprava o selektoru, nemojte da zaboravite da smo imali iskustvo kada je selektor reprezentacije bio stranac, što nije ni bilo tako davno, nismo se nešto usrećili....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
2 пута, оба пута испушене тренерске луле и наравно имали су сасвим фину платицу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Bio Klemente, pa posle Antic i sa Anticem bilo 100x bolje. Bio i Advokat pa nije znao gde udara. Srpski mentalitet ne moze da razume ni vecina Srba, a ne neki stranac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
Ma dzabe sve dok se tim sastavlja u kojekakvim hotelima nema tu rezultata , niko ozbiljan nece hteti mesto selektora.

SMS se mora prodati, tako da je taj lik morao i igrati , i dalje ce morati igrati ma ko god sedeo na klupi.

Kod nas u reprezentaciji ne igraju najbolji i najspremniji vec "menadzeri" zato i nema rezultata niti ce biti.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Pa, jedina rešenja za selektora su Jokanović ili Milojević, oni bi verovatno mogli da nametnu barem red i disciplinu u igri za početak, ako je neku utehu, nismo bili poslednji u grupi prvi put otkako učestvujemo kao Srbija..., ima tu još prostora za neke igrače, može to bolje..., nije sve tako crno  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Miloje treba nama  Smile tako da Jokanovic mada .. sta znam ... ja mislim da za velika takmicenja treba neki stari vuk koji zna kako da malo "udari kontru" ovim drugim timovima i da ih iznenadi
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Jokanovic, ako bi posle ovoga sto radi u Engleskoj pristao da bude selektor, dokazao bi da je najgluplji civek na svetu. Milojevic bi mogao. Stacioniran je u Srbiji, mogao bi paralelno da radi posao, a za njega bi to bio napredak u karijeri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Jokanovic, ako bi posle ovoga sto radi u Engleskoj pristao da bude selektor, dokazao bi da je najgluplji civek na svetu. Milojevic bi mogao. Stacioniran je u Srbiji, mogao bi paralelno da radi posao, a za njega bi to bio napredak u karijeri.

Po cemu napredak ? Po tome sto bi morao da "stisava" marionete koje kad treba da se igra za pare, ginu a kad treba da se igra za repku - setaju
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Našoj reprezentaciji je za velika takmičenja potreban neki renomirani sportski psiholog, koji pred svaku utakmicu treba da razgovara ponaosob sa svakim fudbalerom, kao i sa ekipom, pisao sam već o tome, kako su neki drugi savezi obezbeđivali psihologe za sportove u kojima smo imali rezultate, a pogotovo za fudbalsku reprezentaciju je potreban i neophodan, ne znam zašto to niko u FSS-u ne razume  Smile  Smile  Smile Pišem iz ličnog iskustva....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.