Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1153449 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Nažalost, dok se mi iskidosmo od filozofske rasprave i želja zapobedama, koje izgleda više želimo od samih reprezentativaca, verujem da se značajan broj njih uopšte ne brine i da se zavitlavaju srećni što će imati više dana odmora.

Upravo tako ; ali jbg i mi smo ljudi koji mogu nesto da kazu Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Никада нисмо знали да играмо фудбал. Али та чињеница неће спријечити народ да побједе у квалификацијама за ЕП/СП над Малтом и Андором прославља више него титуле и финала у кошарци, ватерполу, тенису и осталим спортовима. Smile
ostali sportovi nisu fudbal.

jebali vas psiholozi nama treba drugi mentalitet

popusimo od albanije,a mi ubedjeni dacemo se izvaditi protiv brazila luda nacija skroz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Никада нисмо знали да играмо фудбал. Али та чињеница неће спријечити народ да побједе у квалификацијама за ЕП/СП над Малтом и Андором прославља више него титуле и финала у кошарци, ватерполу, тенису и осталим спортовима. Smile
ostali sportovi nisu fudbal.

jebali vas psiholozi nama treba drugi mentalitet

popusimo od albanije,a mi ubedjeni dacemo se izvaditi protiv brazila luda nacija skroz

to je nas mentalitet ; luda nacija Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
@fredikruger, pa, mentalitet i jeste deo i personalne, individualne i kolektivne psihologije, zar nije očigledno? Zato je taj psiholog za fudbalsku reprezentaciju toliko potreban.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
@fredikruger, pa, mentalitet i jeste deo i personalne, individualne i kolektivne psihologije, zar nije očigledno? Zato je taj psiholog za fudbalsku reprezentaciju toliko potreban.

pitanje je samo ko bi to radio za male pare  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
smarate
to su odrasli ljudi koje boli kurac njima ce na jedno uvo uci,a na drugo izaci ako njima nije motiv svetsko prvestvo nema tu pomoci
to svaki dan da se radi sa njima kao u klubovima pa i da postignes nesto mozda ovde oni dodju pojebu sta ima i vrate se u evropu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
smarate
to su odrasli ljudi koje boli kurac njima ce na jedno uvo uci,a na drugo izaci ako njima nije motiv svetsko prvestvo nema tu pomoci
to svaki dan da se radi sa njima kao u klubovima pa i da postignes nesto mozda ovde oni dodju pojebu sta ima i vrate se u evropu

sa jedne strane si u pravu fredi ; dodju pojebu i odu ..

sa druge strane ; pa zar nije cast imati u svom sportskom profilu titulu svetskog sampiona ? evropskog ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Nama trebaju spremni igraci koji ce da trce u '70 kao da je prvi minut. I krsten trener koji zna sta radi.
I da nije savez gomila govana, hostaplera i ispusenih mustikli.

Samo to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Vi kao da govorite da smo Brazil. A nismo imali krsten tim mozda od onoga iz Francuske 98. Nas najbolji igrac je u poznim godinama i igra toplo hladno u Mancesteru. Nas najvredniji je u jednom prosecnom Laciju i tek igra par utakmica za reprezentaciju. Nas golgeter daje golove u drugoj Engleskoj ligi, drugi je u Grckoj a treceg Zvezda prodala u belo roblje dok jos nije bio niko i nista ovde pa tek sad pokazuje nesto u prosecnom timu i ligi. Za to sto vi pricate nam treba neki kontinuitet i rad sa takvim timom. Mi to nemamo niti cemo verovatno ikad imati.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 17:35:27 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Vi kao da govorite da smo Brazil. A nismo imali krsten tim mozda od onoga iz Francuske 98. Nas najbolji igrac je u poznim godinama i igra toplo hladno u Mancesteru. Nas najvredniji je u jednom prosecnom Laciju i tek igra par utakmica za reprezentaciju. Nas golgeter daje golove u drugoj Engleskoj ligi, drugi je u Grckoj a treceg Zvezda prodala u belo roblje dok jos nije bio niko i nista ovde pa tek sad pokazuje nesto u prosecnom timu i ligi. Za to sto vi pricate nam treba neki kontinuitet i rad sa takvim timom. Mi to nemamo niti cemo verovatno ikad imati.  Smile

Pa mi razmisljamo o njima kao da su Brazil ; jbg ; mora se uvek gledati najbolje a za sve ostalo si upravu
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 17:40:06 od bojan.c »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.