Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 1153445 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Našoj reprezentaciji je za velika takmičenja potreban neki renomirani sportski psiholog, koji pred svaku utakmicu treba da razgovara ponaosob sa svakim fudbalerom, kao i sa ekipom, pisao sam već o tome, kako su neki drugi savezi obezbeđivali psihologe za sportove u kojima smo imali rezultate, a pogotovo za fudbalsku reprezentaciju je potreban i neophodan, ne znam zašto to niko u FSS-u ne razume  Smile  Smile  Smile Pišem iz ličnog iskustva....

Zato sam i rekao "stari vuk" .. neko stariji koji ce popricati sa svakim clanom tima a ne da Aca iz RTS-a ide okolo i da prica sa svakim od njih posebno
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 15:46:54 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Razumem ja , preptostavljam da ste mislili na dobrog selektora kao osobu koja dobro poznaje psihološki karakter igrača, ali ja sam bukvalno mislio na psihologa, dakle u stručnom timu i selektor i renomirani sportski psiholog, ali nema iz te oblasti baš nekih koji su u Srbiji istaknuti, koji su upućeni u mentalitet igrača, baš sada razmišljam o imenu psihologa, treba da pogledaju malo ko tu ima iskustva i uspeha..., nije široki izbor za sportskog psihologa, za selektora samo 2 imena....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Razumem ja , preptostavljam da ste mislili na dobrog selektora kao osobu koja dobro poznaje psihološki karakter igrača, ali ja sam bukvalno mislio na psihologa, dakle u stručnom timu i selektor i renomirani sportski psiholog, ali nema iz te oblasti baš nekih koji su u Srbiji istaknuti, koji su upućeni u mentalitet igrača, baš sada razmišljam o imenu psihologa, treba da pogledaju malo ko tu ima iskustva i uspeha..., nije široki izbor za sportskog psihologa, za selektora samo 2 imena....

Znam da je i psiholog veoma vazan ; i to se slazem isto tako

Nije Novak budala koji ima psihologa u svom timu  Smile

Mada ne verujem da bi ovakvim marionetama u timu pomoglo i 100 psihologa ; jednostavno to je nas mentalitet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ja sada ne mogu ni da se setim nekog renomiranog imena za domaćeg sportskog psihologa, koji je istovremeno dobar poznavalac fudbala  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 16:11:53 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Znam da je Djurovski imao psihologa dok je bio u Zvezdi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Jokanovic, ako bi posle ovoga sto radi u Engleskoj pristao da bude selektor, dokazao bi da je najgluplji civek na svetu. Milojevic bi mogao. Stacioniran je u Srbiji, mogao bi paralelno da radi posao, a za njega bi to bio napredak u karijeri.

Po cemu napredak ? Po tome sto bi morao da "stisava" marionete koje kad treba da se igra za pare, ginu a kad treba da se igra za repku - setaju

Pa mesto selektora bar u Srbiji, na hijerarhiji trenerskog posla, je iznad trenera Zvezde ili Partizana. Onaj koji je vec stigao do Cempioncipa, ili Premijer lige, tom je mesto selektora ogroman korak nazad u karijeri.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 16:18:46 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Zašto bi problem predstavljala činjenica za FSS da, primera radi, selektor radi 2 posla istovremeno? Doduše, takva osoba koja bi to prihvatila bi bila ili mazohista ili entuzijasta.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 16:25:28 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Jokanovic, ako bi posle ovoga sto radi u Engleskoj pristao da bude selektor, dokazao bi da je najgluplji civek na svetu. Milojevic bi mogao. Stacioniran je u Srbiji, mogao bi paralelno da radi posao, a za njega bi to bio napredak u karijeri.

Po cemu napredak ? Po tome sto bi morao da "stisava" marionete koje kad treba da se igra za pare, ginu a kad treba da se igra za repku - setaju

Pa mesto selektora bar u Srbiji, na hijerarhiji trenerskog posla, je iznad trenera Zvezde ili Partizana. Onaj koji je vec stigao do Cempioncipa, ili Premijer lige, tom je mesto selektora ogroman korak nazad u karijeri.

iznad Zvezde nikako nemere da bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac

iznad Zvezde nikako nemere da bude
Tako je fredi, delijo  Smile

Elem, stvarno nam treba neki psiholog u repki ; mozda to pomogne  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Nažalost, dok se mi iskidosmo od filozofske rasprave i želja za pobedama, koje izgleda više želimo od samih reprezentativaca, verujem da se značajan broj njih uopšte ne brine i da se zavitlavaju srećni što će imati više dana odmora.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2018, 16:36:07 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.