Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635965 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Sad se bunite i protiv rumenog trenera zvezdasa, samo zbog Toleta.

pogodi iz prve
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pa kad je tuga pregolema. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
aj ti računaj koliko je kravlje balege potrebno da se prekrije jedan stadion il tako nešto...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Hteo sam ovo da posaljem na temi Intera jer je bilo reci o ovome, ali bolje ovde. Smiley

Evo potezem pitanje u vezi Stankoviceve volje i zelje. Mislim iznecu svoje misljenje, vi mozete reci drugacije, ne napadajte samo mene kao licnost da se ne razumem u sport.  Smile
Mozda je pre imao volju i zelju, kada je trebao da se proda u najskuplje glubove, Lacio, pa zatim i Inter. Tad je i igrao nesto, SP 1998, kvalifikacije godinu dana kasnije protiv Hrvatske itd.
a od kad ima dobar ugovor.. koliko je puta samo eskivirao nastup (ili je povredjen ili namerno pravi zute kartone) protiv nekih levih reprezentacija u kvalifikacijama i pogotovo u prijateljskim. Pa i u kakvim god utakmicama da igra uvek se stedi, a u klubu rastura. Samo zna da prica i saziva konferencije, trazi ovog ili onog selektora, jos ce i za igrace da mu pomogne koga da stavi ili ne stavi u reprezentaciju, s kim je veci drug ili kum.  Smile
Ovo sto sam rekao za Stankovica vazi isto i za 90% ostalih, evo Pantelic se trudi priznajem. Postujem one koji se uvek odazovu, a ove, Vidica, Baneta Ivanovica (kojeg sam do skoro voleo), neka hvala vise. I Kolarov se pravi da nema pojma. Definitivno ne grizu u reprezentaciji kao tamo gde zaradjuju ogromne pare, mnogo im je bitnije da se ne povrede i ne ugroze blistavu karijeru, ali i razumem ih. Surovo, ali istinito.
Zato treba da igraju samo oni mladi koji tek trebaju da se prodaju i po koji normalan iskusan igrac koji zeli da igra stalno i daje 100% od sebe.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
Pa pantelic mora da igra jer mu je deki kum,sve dok ne najure dekija iz reprezentacije tako cemo da prolazimo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pa bio sam (kao i mnogi) do skoro protiv tog njegovog kuma jer nije postizao golove, a sada se i to desava (zato zemljotresi rokaju), ali u svakom slucaju covek se trudi neverovatno. To sto manje zna jbg. Nemamo neke mnogo bolje, mada treba dati sansu mladima, Kaludjerovicu, Lazovicu, Scepovicu i drugima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Hteo sam ovo da posaljem na temi Intera jer je bilo reci o ovome, ali bolje ovde. Smiley

Evo potezem pitanje u vezi Stankoviceve volje i zelje. Mislim iznecu svoje misljenje, vi mozete reci drugacije, ne napadajte samo mene kao licnost da se ne razumem u sport.  Smile
Mozda je pre imao volju i zelju, kada je trebao da se proda u najskuplje glubove, Lacio, pa zatim i Inter. Tad je i igrao nesto, SP 1998, kvalifikacije godinu dana kasnije protiv Hrvatske itd.
a od kad ima dobar ugovor.. koliko je puta samo eskivirao nastup (ili je povredjen ili namerno pravi zute kartone) protiv nekih levih reprezentacija u kvalifikacijama i pogotovo u prijateljskim. Pa i u kakvim god utakmicama da igra uvek se stedi, a u klubu rastura. Samo zna da prica i saziva konferencije, trazi ovog ili onog selektora, jos ce i za igrace da mu pomogne koga da stavi ili ne stavi u reprezentaciju, s kim je veci drug ili kum.  Smile
Ovo sto sam rekao za Stankovica vazi isto i za 90% ostalih, evo Pantelic se trudi priznajem. Postujem one koji se uvek odazovu, a ove, Vidica, Baneta Ivanovica (kojeg sam do skoro voleo), neka hvala vise. I Kolarov se pravi da nema pojma. Definitivno ne grizu u reprezentaciji kao tamo gde zaradjuju ogromne pare, mnogo im je bitnije da se ne povrede i ne ugroze blistavu karijeru, ali i razumem ih. Surovo, ali istinito.
Zato treba da igraju samo oni mladi koji tek trebaju da se prodaju i po koji normalan iskusan igrac koji zeli da igra stalno i daje 100% od sebe.

1. Патетике без убудуће, молио бих те.
2. Зашто звучиш као пензионер, зашто си убеђен да ће један Коларов да погине у Ситију, а за Србију ће да дође да одради?
3. За Банета нећу да коментаришем
4. Треба да будеш срећан што у тиму имаш величину као што је Немања Видић, а не да тражиш недостатке у његовој вољи, што је толико смешна ствар да не заслужује коментар.
5. Деки је вероватно накуцо 100 наступа на фору, тачније одиграо је неких 40ак, ал ето реко да је одигро 100 и то је то. Када се бре Дејан Станковић није одазивао, дај уозбиљи се молим те. Колико је то пута, како ти кажеш, ескивирао наступ?
6. Да ли ти стварно мислиш да је репрезентација Србије, нека неозбиљна репрезентација у којој капитен одређује ко ће да игра шпица? Па ја мислим да то ни на Фарским Острвима не може.

Какви сте то навијачи, ајде разумем револт после саме утакмице, сви смо бесни, вриштимо, скачемо, али сад кад су се смириле страсти, износити овакав закључак је трагикомично.

Волети репрезентацију/клуб и кад не иде, подржати момке и кад им не иде то је права поента навијача. Кад воде 4:0, онда им ниси потребан.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Da budem srecan kad neko odigra svaki treci mec, malo malo pa povredjen, a tamo igra stalno? Neka hvala, kolika god da je on igracka velicina.

Kolarov je slabo igrao, sta da mu radim. Nije ni u Sitiju uvek sjajan, u svakom slucaju precenjen je, ali cenim da se tamo vise trudi nego ovamo, boli ga djoka, sto da polomi noge, sta ima onda od patriotizma...
Bakija sam dosta voleo, volim ga i dalje kad igra za klub, ali i on je poceo da igra slabo u reprezentaciji.
Stankovic je odigrao cini mi se 96, a od toga kao sto rekoh 10 da li je odigrao kako treba. Eto, meni je on uvek neprimetan, sramota za tako iskusnog igraca koji dolazi iz onako velikog tima. Nebitno koliko je tacno puta eskivirao, necu da se bavim time, nije on u tome ni prvi ni poslednji, dobijao je i Ziga u poslednjem minutu zute i crvene protiv nekih istocnih zemalja.
Nisam rekao da on sastavlja tim, rekao sam jos malo pa ce i to. Uostalom ko zna sta radi (uticu i menadzeri igraca). To sto ti mislis ili ja to je samo nase misljenje, nemamo pojma sta se stvarno desava. Pricalo se da su neki igraci isterali Kezmana iz reprezentacije,       ali bio je i on skot, koji namerno napravi crveni da ne bi igrao vise.

Volim reprezentaciju i kad ne ide, nije frka, samo iznosim zakljucak da smo losi i zbog cega smo losi. Nije na odmet biti realan, sta treba da pisem hvalospeve... Pisimo iskreno, nema potrebe da se zavaravamo. Kao nismo imali srece. Pola se povredilo kad su videli teren u Estoniji da se ne povrede i od straha da se ne izblamiraju (Urugvaj 2:0), ali vise ovo prvo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Потребан си им увек ако те осећају. Али познавајући структуру и мало ментални склоп људи који воде чету репрезентације, који су у управним одборима и канцеларијама од суштинског значаја за напредак исте, не желим да дајем подршку њиховим сарадницима(играчима, да, јер и они знају оно што ја знам, а ЋУТЕ). Тачније неки не ћуте, почели су да гестикулирају преко медија, а праву истину ће изнети тек када овима виде леђа(скоро никад) тј кад буду сигурни да им безбедност неће бити угрожена.

Гомила криминалаца обучених у фудбалске званичнике...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Дакс, чињеница је да наши момци играју слабо, не желим да оборим то. Али немој по аутоматизму да повезујеш то са недостатком воље, како онда коментаришеш слабију форму Џерарда у Ливерпулу? Или како коментаришеш кад Гранде Алекс одигра 5,6 утакмица за редом јако лоше у дресу Јувентуса?

Сигурно им не фали мотивација, љубав, воља, сигурно се не чувају, једноставно природна је појава криза у одређеним моментима. Декијева улога у репрезентацији је да руши игру противника, да трчи као магаре и да помаже одбрани. Што он и ради на један, не одличан, али сасвим коректан начин. За утицај менаџера се слажем, али Боже мој то је саставни део фудбала, не можеш против механизма. Реци ми кога не би волео да видиш у тиму? Сигурно менаџери не гурају Декија, Видића, Банџулу, Коларова,Суботића,Кизу,Красу,Куза ?

Углавном су то епизодисти коју немају битнију улогу у репрезентацији, можда једини контра пример Милијаш. Не може неко без квалитета, а са менаџером, да опстане дуго у репрезентацији, па нисмо ми Малта.

Слажем се ја Ландиа са тобом, али уколико бих се водио том политиком вероватно бих бојкотовао клуб и репрезентацију док сам жив. Не ваља ти пос'о  Smile Што си навијао за партизан кад су на челу били лопови каквих свет видео није?

Јебига друже, мени се гомила ствари око репрезентације не свиђа, почев од савеза, преко тренера, до појединих играча, али увек ћу навијати за ту исту репрезентацију. Увек. Никад нећу моћи да јој окренем леђа, па макар председник савеза био Ивица Дачић, селектор Драган Јочић, а на терену плесали припадници полиције.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.357 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.