Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635944 puta)
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 6120c
ma za nas je samo hektor kuper....stignemo do finala lagano i izduvamo ga  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Одличан текст одличног новинара, па ко има времена нек прочита.

Kavkaz ili Baltik, nama je baš svejedno...
30. MART 2011. | 08:49 | AUTOR: BORIS JOVANOVIĆ

Novo stradanje fudbalske Srbije nas vratilo na početak veka. Istorija je veoma stroga prema lošim đacima, pa im stalno priređuje iste stvari, kako bi ih dozvala pameti. No, mi smo beznadežan slučaj, a od posrtanja reprezentacije po eks republikama crvene imperije svima bi se smučilo, no, ni smo mazohisti...

U biti svake nevolje je da ne dolazi nepozvana.

To što se nama dogodilo sinoć u onoj baltičkoj pustari nas je, kao i obično dočekalo nepripremljene, ali i ubeđene da poraz u Beogradu predstavlja slučajnost.

A, kad trezveno razmislite, nije tako.

Ako padate na floskule tipa, „svi igraju fudbal“, „Estonija je mnogo napredovala“, „Lopta je okrugla“, nemojte čitati ovaj tekst, neće vam se svideti i nećete ga razumeti.

Odmah ću vam reći moj stav. Estonija je amaterski tim koji s vremena na vreme pobedi kakvu patuljastu državicu i nekom favoritu otkine bod na svojoj livadi. Ali, nikada i nikome nisu uzeli četiri boda. I neće, u to budite sigurni. Drugim rečima, neozbiljni paceri koji najboljem igraču nisu javili da ne dolazi na pripreme jesenas.

Srbija je, ma pod kojoj firmom igrala, san svakog Azerbejdžana i Estonije ovog sveta. Jer naš pristup je ekstreman, ili smo bezrazložno arogantni, ili malodušni do kukavičluka. Sad, neko će pomenuti gene, neko istoriju, no za to je potrebna sociološka analiza za koju, bojim se, nisam dovoljno stručan.

Ali, znam jedno,  mi padamo na stvarima koje nemaju mnogo veze sa terenom. Jer, svako ko kaže da mi nemamo kvalitet je neznalica, pošto se ta kategorija meri novcem, a onaj ozbiljni svet daleko odavde, ne rasipa, između ostalog i jer ga je teško zaraditi.

Drugim rečima, naše igrače ne plaćaju papirnim novcem iz "monopola", nego džakovima para.

Nismo imali sreće i sudija je bio loš?

Nemojte, degutantno je, mi smo sami stavili glavu u lavlju čeljust u kvalifikacijama, napisali smo u oktobru najslavniju stranicu estonskog fudbala, a zatim smo kao fudbalska nacija diplomirali na temu, „kako ispasti glup i izgubiti meč za šest minuta“.

Jer, bod se može izgubiti u Talinu, desi se prosto, tamo fudbal ne podrazumeva igranje, već tumaranje po kasnomartovskoj mećavi.

Ali, kada sabirate bodove, uvek će vam nedostajati ona tri iz Beograda.

Stalno navodim kako je Bane Ivanović bio dovoljno iskren da nam to saopšti u danima velikog lamenta nad Đenovom. „Marasi“ je crna tačka, beogradski slom u Humskoj je presuda, šamarčina sa produženim dejstvom.

I na kraju, mi možemo do drugog mesta.

Zato što smo dobri?

Ma ne, samo smo i ovakvi bolji od Severnih Iraca, Estonije i Slovenije.

Ali, to je čisti ćar ovih kvalifikacija, mada mi to nećemo znati da iskoristimo, odnosno nešto naučimo iz stalnog upadanja u istu rupu...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Није лош  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Ma ne, samo smo i ovakvi bolji od Severnih Iraca, Estonije i Slovenije.
Decko je malo kontradiktoran.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Човек, не дечко. Енциклопедија.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
@Tepacenko

Reci mi gde su to igrali Murinjo, Venger, Benites itd.

Bukvalno daj boze da ti odlucujes o trenerima Partizana. Smile

Venger u Strazburu a Benitez bio igrac Reala ali nije zaigrao za isti...  a sad videh da je igrao za ovu Kastilju... ne znam koja su oni tad liga bila... u svakom slucaju, igrao je fudbal... a trenersku karijeru poceo u mladjim kategorijama Reala... sto mu je otvorilo put.
Benitez je igrao za drugi tim Strazbura, a Rafa za drugi tim Reala(Kastilja).

A Tvoja prica je bila da neko ko nije igrao fudbal na vrhunskom nivou ne moze da bude vrhunski trener. Ja sam dokazao da nisi u pravu i nemoj ponovo da izvrces nesto i lupas gluposti, nisam ja Trstra pa da 5 dana raspravljam sa tobom o istim stvarima...

Inace pored Murinja ni Avram Grant nikad nije igrao fudbal...

Alo dete... oladi malo... oladi... ko bre kome izvrce reci? Kad si vec pomenuo izvrtanje reci, ti si rekao da sam ovo rekao: A Tvoja prica je bila da neko ko nije igrao fudbal na vrhunskom nivou ne moze da bude vrhunski trener.

A ja rekao ovo: Preduslov ti je da si bio dobar fudbaler nekad da bi trenirao veliki klub

Ja znam da s tobom odavno nesto nije u redu ali postajes i mnogo bezobrazan... ne valja ti to.

Samo kad si ti meni nesto "dokazao".

Nema dalje sta s tobom da se raspravljam. Ubuduce me zaobilazi u siroooookom luku, zamolio bih te Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2011, 21:53:33 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Koji su indijanci ovi sa njuza. Smile

Tepacenko nemoj da pucas... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Кузмановић повређен? Ено од првог минута игра за Штутгарт  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 15:46:29 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
И Суботић игра од 1 минута... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.