Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 635753 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
A jbt hajde da je to samo zbog njega ti potenciras tu pricu stalno kako svi grobari imaju neke komplekse od raspale kurve...Covjek vam je upao juce sa provokacijama i posteno se zajebavao a ti si se primio da on ima neke komplekse,cak i da ima sta te boli ti isto ispadas ko on odgovaranjem nacinom na koji si to uradio maloprije...Cuvaj pricu za popodne kad ispadnete  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 10:58:04 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Pa nemaju svi kompleks, ali dosta grobara ima, a Dex treba da se leci koliko mu smeta sve sto je Zvezdino! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Dejan Stanković i Nemanja Vidić su naši apsolutno najbolji fudbaleri koje imamo. Dok se za ovog prvog nekako i slažu, za ovog drugog je žalosno koliko ljudi omalovažavaju jednog igrača.

Dejan Stanković je zadnji vezni koji svoju ulogu defanzivca igra odlično, a uz to veoma koristan u napadu sa dobrim šutem, dobrim pasom, dobrim udarcem glavom, sasvim solidnom tehnikom i igrač koji nerijetko daje gol. A on je opet zadnji (u pojedinim slučajevima centralni) vezni. To što neki od njega očekuju da igra Snajdera, Modića, Rikelme ili Kaku je problem tih ljudi, a ne njega samog. Uporedite ga sa ostalim igračima na toj poziciji... Kerikom, Jaja Tureom, Gatuzom i ostalim, pa recite da li je lošiji od nekoga...

E sad o njegovim lošim igrama za reprezentaciju. Naravno, imao ih je, kao i drugi. Međutim, ljudi su ga jednostavno uzeli na zub, pa tako njegov jedan loš pas, loše primanje lopte, predstavljaju kao krucijalan dokaz njegove loše igre. I tako se napenalite na nekog i samo čekate da odigra loš potez, a on će ga svakako imati za 90 minuta. Koliko sam puta vidio da je Stanković poslao lošu loptu, a ljudi ga pljuju. Da bi recimo Krasić koji minut poslije uradio to isto, ali na to niko nije obratio pažnju... Koliko je Krasić na jednoj utakmici proao lopti, zaletio se bespotrebno, bio sebičan... Ali ne... Krasić je kralj, car, šah, prejak... Na stranu to, što Stankovićeva najbitnija uloga je u zatvaranju prostora idefanzivi, na šta ljudi ne obraćaju pažnju...

Isti slučaj i sa Pantelićem. Ljudi se bukvano razočaraju što je dao gol... Kada neko profula šansu odmah ide galama "hahaha.. glupi Pantelić profulao prazan gol" Ide usporeni snimak... Nije Pantelić, nego Lane... I šta? Ništa... idemo dalje, niko riječ da kaže... Čekaćemo novo fulanje Pantelića, da bi mogli da opljujemo...

Da se grobari ne bi bunili odmah kako ja branim Zvezdaša, kažem da je isti slučaj bio i sa dvojicom vaših. Savo Milošević je bio nešto kao Stanković danas. Ljudi su ga pljuvali, ismjevali, čekali na grešku da ga opljuju. Doduše on je meni i danas majmun, ali nikad neću da sporim njegov učinak ili fudbalsko znanje. Do prije par godina, nije Pantelić bio problem nego Kežman... Identične situacije...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto je Stankovic centralni vezni i pre je ofanzivni nego defanzivni...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Mani licno se jebe gde je igrac igrao ranije,ako ces iskreno jedva sam cekao da Milosevic zavrsi karijeru da ga ne gledam vise...Sto se tice Stankovica i ostale kompanije realno igraju oni svi dosta slabije nego u klubovima,sta je razlog isto ne znam da li trener gresi pa ga ne stavi gde treba ili nesto peto to je njegova stvar,ali da se primjetiti koliko ima razlike u njihovoj igri u drzavnom timu i klubovima...Pojedinacno gledano mi imamo mrak tim,ali da li to Pizon ne zna sloziti kako treba ili smo neki baksuzi pa igramo ovako znaju samo oni...Najmanje od svega je bitno gde je ko igrao ili igra,treba da im se da podrska svima zajedno a kad se vrate u klubove jebite kome hocete i sta hocete....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Postoje i Darko Lazovic, Kaludjerovic, Scepovici, Danijel Aleksic i ostali. Ako smo sa onakvim timom (i dobrim trenerom) imali neuspeh na SP, ne znam, moglo je nesto da se menja, ako je vec nasa mlada reprezentacija medju prvima na prvenstvima, dokle Stankovic i ekipa.

Mного контрадикторности у твојим постовима, желиш да се позивају играчи који су у форми, oнда би желео да видиш Алексића, дечака који је на 15 утакмица за Гројтер Фирт дао јебена 2 гола. Тотално ван форме, ни за младу репрезентацију не игра више, Стефан има предност у односу на њега.
Шћеповић Марко, момка нисам гледао, не могу да оцењујем, али видим да константно улази у проблем са тренерима, и у клубу и у репрезентацији, знам да га је Станојевић послао у Телеоптик, тек му је прва професионална сезона ако се не варам, ти би таквог момка позвао за А селекцију. Грешка. Велика грешка.

Калуђеровић? Људи нисте ми јасни мајке ми миле, какав бре црни Калуђеровић?
Дарко Лазовић је тек последњих неколико мечева одиграо у континуитету, за репрезентацију је одиграо свега 3 меча. Још је зелен за А селекцију, иако је врло талентован момак и не значи да нема места за њега у будућности.
Који остали?

@Bane
Jeste ja tako otprilike kazem, ali ne zauvek. Ako nece da daju 100% nego daju 30%, naravno da bih pre voleo da igraju oni koji se vise trude. Ako hoce da se vrati i da da 100% onda moze da igra. A tebi neka igraju oni po staroj zasluzi, neka igraju milionski ugovori, samo trenutno van forme. Pre sam za one koji su u formi, ali ajde, bitan je i timski duh, kompaktnost ekipe, ali nekad to nije dovoljno za pobedu.

Не знам да ли ти схваташ, да један Немања Видић и један Милован Миловић нису за упоредити? Боли ме курац што ће ћелава цепаница да да 400%, то једноставно не може да се пореди. Нисам ја присталица да неко игра по сваку цену, али то што ти пишеш нема потпору. Са друге стране, немаш много играча који играју у Европи, да су стандардни и да крцају, а да их нема.

А и још једна ствар прави разлику између тебе и мене. Што се јако добро сећам Видићевих партија, Банетових малтретирања противника. Ти си то очигледно заборавио или желиш да заборавиш. Ако ниси, објасни ми логику да треба да се не позива Бане, а рецимо да игра десног бека Павле Нинков или Рукавина. Сложићеш се, није за упоредити?

I objasni mi jel Lazovic poslednjih par meceva bio na spisku ili nije? Ako su bili na spisku neki drugi, jbs ga onda, nesto tu nije kako treba. Da je hteo da proba Branu mogao je to umesto Jovanovica da uradi. I bolje nekog iz mlade da je uveo, a ne Branu ne znam odakle mu pao na pamet, mislim ako je njemu pao na pamet.

Ма слажем се ја да је Данко преживео огромну неправду, ту дилеме нема. Велика је штета, али увек се негде погреши, можда је и Данко могао као Лане разговором то да реши, овако превише исхитрено по мени, иако потпуно разумем његов револт. Али тога свуда у свету има, одређени играчи одбијају репрезентацију јер у одређеним моментима нису били позивани.

Samo sto je Stankovic centralni vezni i pre je ofanzivni nego defanzivni...

Нападач је Деки.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pre bih zvao te mlade talentovane igrace nego Branu (metar i zilet) Ilica i nekoga kome ne ide trenutno, Milana Jovanovica i onoga kojem nikako nije islo pre, Marka Pantelica.

A ti Roki stvarno lupetas za medalju, meni smeta sve sto je Zvezdino? Procitaj sta sam rekao koje bih igrace voleo da vidim u reprezentaciji. Pre ce biti da si ti ostrascen i kompleksas kad moras da skaces u odbranu cim ti neko kritikuje omiljenog igraca. Reprezentacija je druga stvar, nema tu obojenosti kod mene. Kvalitetnih igraca ima sa obe strane brda... i sire. Neka je Goranac sa Sar Planine ili neko sa Prokletija, Sandzaka, iz Brazila, boli me uvo ako je dobar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Pre ce biti da si ti ostrascen i kompleksas kad moras da skaces u odbranu cim ti neko kritikuje omiljenog igraca.
Nisi mi valjda i Ronalda kritikovao?! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Kako si smesan, spameru.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Жонпи легендо  Smile Smile Smile

Петровић: Стојковић није наш најбољи голман

Селектор фудбалске репрезентације Србије Владимир Петровић рекао је „да голман Партизана Владимир Стојковић није наш најбољи чувар мреже и да је то главни разлог због којег га нема на списку”.

Петровић је додао и да је све оно што се у последње време дешавало око Стојковића, на неки начин, утицало да он изгуби репрезентативни статус јер је националном тиму потребан мир, а не да због једног играча цео стадион навија против своје земље као што је то било јесенас против Естоније у Београду, када је наша репрезентација изгубила са 3:1.
– Стојковић је добар голман и немам ништа против њега. Ипак, у овом тренутку је, по мом мишљењу, Јоргачевић наш најбољи чувар мреже. Он брани у квалитетној лиги каква је белгијска и из недеље у недељу има јаке утакмице у којима потврђује форму, док Стојковић у Партизану има два-три јача меча годишње, што није довољно да остави печат – оценио је Петровић.
Селектор наше репрезентације је прецизирао да би Стојковић требало да се усредсреди на утакмице, а не на оно што преносе медији.
– Стојковићев задатак је да брани и да престане да дискутује са другима, да диже мајице са порукама… Играч кад дође у репрезентацију треба да се концентрише на утакмицу, а не да гледа шта пишу новине – објаснио је Петровић.
Петровић је прокоментарисао и ситуацију око Данка Лазовића и Александра Луковића, који су уочи утакмица са Северном Ирском и Естонијом одлучили да се опросте од репрезентације.
– Жао ми је што је Лазовић донео такву одлуку, јер мислим да би он са 28 година још много могао да пружи репрезентацији – оценио је Петровић и додао – Поштујем одлуку Лазовића, јер сматрам да је поштеније да се играч опрости од репрезентације, него да се придружи тиму, а да не да свој максимум рекао је Петровић.

Он је оценио да би Луковић прво требало да се запита како је играо против Естоније, јер је „директно крив за два гола
– Осим тога, селектор има право да саставља тим, а Луковић није био на списку – открива Петровић.
Селектор је рекао да је веома поносан што је у последњих неколико месеци успео да промовише неколико играча из наше лиге.
– Тривуновић, Мирић, Петровић, као и Шаранов су квалитетни играчи и оправдали су поверење. Сигурно је да не идем да гледам утакмице нашег првенства да бих прошетао одело, него да видим добре играче. Осим тога, мислим да присуство селектора на трибинама може да буде додатни мотив за сваког фудбалера – истакао је Петровић.
Он је истакао да је примера ради, на утакмици Рад – ОФК Београд приметио једног веома занимљивог играча – центарфора Рада Владимира Јованчића,.
– Јованчић је показао да је веома опасан, ‘повукао’ је сјајан потез код другог гола и вероватно ћу га проверити – рекао је Петровић.
Селектор наше репрезентације је нагласио да није ни слутио да ће његових првих шест месеци бити тако турбулентно, али да је и даље велики оптимиста када је у питању пласман на Европско првенство.

– Позив да преузмем нашу репрезентацију стигао је изненада. Увек ми је био сан да постанем селектор своје земље.Што се тиче квалификација, преживели смо свашта. На мом дебију против Естоније нисам веровао да је могуће да навијачи због једног играча навијају против своје земље, а затим је уследила Ђенова…У сваком случају, и даље смо у игри.
Петровић је оценио да је сваки бод важан и да ће тако бити до краја квалификација.
– Сад ми људи кажу – ех, да смо бар освојили бод против Естоније у Београду. Одговарам им – то је фудбал, са сваким противником је тешко. Па погледајте Северну Ирску, они су ремизирали са Фарским Острвима и изгубили два бода са којима би били испред нас. Верујем у наше играче и сигуран сам да можемо да победимо Ирску, Фарска Острва и Словенију – поручио је Петровић
Селектор нашег тима је ипак, истакао да ће против Италије бити тешко.
– Они су бивши шампиони света, знају да играју, али ми ћемо имати помоћ публике и сигурно је да можемо до доброг резултата. Али, меч са Италијанима је у октобру и до тада ићемо знати каква нам је позиција у групи – закључио је Петровић.

Журнал
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 852
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.412 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.