Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 847 848 850 851 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 575380 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ja ne razgranicavam licnost,trenerski posao i igracki kvalitet,sve to stvara sliku o jednom covjeku.

Значи теби је тренерски квалитет небитан за довођење тренера?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 300
Poenta: Antic je slobodan, Adzicu reaguj!  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Citat
Ko o cemu, baba o ustipcima. Pa gde si ti video da ja pominjem smenu u ovom prethodnom postu. Napisao sam samo da nas nista ne kosta da pitamo coveka da li bi hteo da nas trenira. Najgore sto moze da se desi je da nas odbije. A sto se njegove plate tice (u Zvezdi) mislim da je veci problem sto nece da zivi u Srbiji, nego sama plata.

On je smrad-treba nam mnogo para.
On je picka glodarska-ne zelim ga na klupi.
Znaci,nema pokusaja.

Nemam sad zivaca da ti objasnjavam kako to ide u trenerskom poslu.
Samo cu ti reci da treba da ti se zalomi u zivotu jebeno.
Na pr. jedan Ivica Osim je fudbalski,trenerski Bog za "mistera" pa nikad nije dobio priliku u tako velikim glubovima.
Trenerski posao je "kurva".Jer ako nemas jake veze,tezak lobi i sl. stvari koliko god da si dobar strucnjak,dzabe ti je sve.

Neces ti mene ubjediti nikad da je pljuvanje i sranje na ovaj nacin po Pizonu ispravno.
Ja ne razgranicavam licnost,trenerski posao i igracki kvalitet,sve to stvara sliku o jednom covjeku.
Zao mi je,ja smatram da je moje posmatranje na sve to ispravno i ne odstupam od toga.

Pa ne treba nama covek (licnost+trenerski kvalitet+igracki kvalitet). Nama treba samo trener, dobar trener. Ako uz to ima i ove druge kvalitete nije na odmet, ako nema, nebitno je.

Sto se Antica vs. Zvezde tice, vidim da ti ne smeta da pljujes najgore po Anticu, ali to je za neku drugu pricu. Nego Antic je "grobar" kome su u reprezentaciji igrali 2/3 Zvezdini bivsi i sadasnji igraci, koji su ga (Pantelic, Zigic, Lekic...) dobrim deom i kostali smene, zato sto nisu mogli da pogode zicere(Australija...) koje bi svaki amaterski fudbaler sa Malte sigurno pogodio. Covek je zvao Lekica. Pa jel tako pokazao da je "grobar"? Covek je drzao Tosica (Partizanovog igraca) na klupi, zbog cega si ga upravo ti pljuvao. Pa je l' tako pokazao da je "grobar"?

Ti mozes da Antica ne volis koliko hoces, ili da volis nekog drugog koliko hoces, ali jedan prijatlejskis avet koji ce ti pomoci da razumes zivot malo bolje, je da o ljudima treba da sudis pre svega na osnovu onoga sto su uradili, onoga za sta imaju "crno na belo" dokaz. Sve druge kategorije su manje bitne i ne racunaju se.

Da, da, ovo je sustina svega.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 10:28:56 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Uzasno bih voleo da vidim Pizona koji objasnjava taktiku Vidicu. I Vidicevu facu posle toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Poenta: Antic je slobodan, Adzicu reaguj!  Smile
Smile
Krista je bolji... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Uzasno bih voleo da vidim Pizona koji objasnjava taktiku Vidicu. I Vidicevu facu posle toga.

Jedino gore iskustvo od tog, bi verovatno bilo da mu je objasnjava na engleskom.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 10:35:48 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95

Nijesi ukapirao.
Ovdje ga ljudi pljuju vise kao licnost nego kao trener.

Citat
Sto se Antica vs. Zvezde tice, vidim da ti ne smeta da pljujes najgore po Anticu, ali to je za neku drugu pricu. Nego Antic je "grobar" kome su u reprezentaciji igrali 2/3 Zvezdini bivsi i sadasnji igraci, koji su ga (Pantelic, Zigic, Lekic...) dobrim deom i kostali smene, zato sto nisu mogli da pogode zicere(Australija...) koje bi svaki amaterski fudbaler sa Malte sigurno pogodio. Covek je zvao Lekica. Pa jel tako pokazao da je "grobar"? Covek je drzao Tosica (Partizanovog igraca) na klupi, zbog cega si ga upravo ti pljuvao. Pa je l' tako pokazao da je "grobar"?

Al si se nalupao za sva vremena.. Smile

Prvo.Ti igraci su najbolji,nema boljih.Bilo bi sramno da je pozvao Krstajica,Smiljanica i td.
Ja pljuvao Antica zbog Tosica? Smile Jesi siguran? Pa da sam ja selektor Tosic bi igrao mozda po 3 min. na svakom drugom mecu.

Ja ga ne bi volio na klupi.Moj stav i ne odstupam.

Citat
Ti mozes da Antica ne volis koliko hoces, ili da volis nekog drugog koliko hoces, ali jedan prijatlejskis avet koji ce ti pomoci da razumes zivot malo bolje, je da o ljudima treba da sudis pre svega na osnovu onoga sto su uradili, onoga za sta imaju "crno na belo" dokaz. Sve druge kategorije su manje bitne i ne racunaju se.

Antic je dobar trener.
Ali ko nama garantuje da na pr. Pizon ne bi imao uspjehe kao i on da je dobio sansu? Smile

I sad.Pizon je svima nama realno nepoznanica.
Sa uzasnim timom je bio prvi u uzasnoj ligi.
Osvoji kup u jednogodisnjem mandatu 97'.
Sa mladom repr. bio drugi u Evropi..

E sad,sta to ide u prilog tome da vi tvrdite da je on los trener? Smile

Prvo da mi vidimo kako ce to da izgleda.
Jer hoces crno na bijelo.Onda lijepo pustimo Zonpija da radi.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Igraci ne trpe ni da im neki pomocnici koje poznaju ,objasnjavaju taktike a da ne govorimo o novajliji Pizonu.
Jel se secate onih soliranja protiv Farana,pa one svadje ko ce da sutira slobodnjak,pa unosenje Zigica u facu Lanetu sa rasirenim rukama:"sto mi nisi dao loptu" Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
To o cemu ti baljezgas,kod Pizona ne postoji.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 847 848 850 851 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.349 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.