Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 848 849 851 852 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 575136 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Znaci po tvojoj logici svi treba da se "izredjaju" na reprezentaciji, pa ako nista ne urade, onda sledeci? Pa valjda je reprezentacija vrhunac karijere svakog trenera, a ne poligon za uvezbavanje. Reprezentaciju treba da vodi neko ko je proveren, iza koga stoji bogata trenerska biografija.

Sto se Tosica tice, ne znam da li si ga ti podrzavao, nije ni bitno. Vecinski stav je na forumu da je najveca greska Antica sto Tosic ne igra. A to sam rekao u kontekstu tvoje price da je Antic "grobar". Pa ako je "grobar" sto mu onda ne igra Tosic? Sto Pantelic ima prednost u odnosu na Lazovica koji je takodje Partizanov igrac? Sto je zvao Lekica, koji realno ni za Zvezdu nije bio i to ovakvu, a ne za reprezentaciju, a sto je i pokazao kada je usao na kratko u igru.

Pantelic i Zigic su direktni i iskljucivi krivci sto se mi nismo plasirali u drugi krug SP. Oni su promasili dva zicera koja bi svaki fudbaler koji igra za bilo koji amaterski klub sigurno pogodio. Cela prica sa Anticem je i pocela zbog "neuspeha" na SP, a direktni krivci za taj "neuspeh" su ova dvojica, koji su inace Zvezdini igraci. I sada je Antic "grobar" koji je izgubio posao zbog toga sto je davao sansu Zvezdinim igracima. Gde je tu logika?

I jos nesto sto se Antica tice. Nasa dva najbolja, ubedljivo igraca u kvalifikacijama su bili Krasic i Jovanovic. Isti ti igraci su sada protiv Slovenije i Grkce, pa i Farskih ostrva, bili ubedljivo najgori nasi igraci. Dakle da su oni igrali kao protiv Rumunije reicmo u Beogradu, ja sam siguran da bi pobedili sve tri utakmice i to ubedljivo i svi bi velicali Antica, umesto sto ga sada pljuju. E sada mene interesuje kako je to Antc kriv sto njih dvojica nisu ni senek fudbalera iz kvalifikacija?  Kako je to Antic kriv sto profesionalni fudbaleri koji igraju (ili ne igraju) za vrhunske evropske klubove, ne mogu da pogode zicer? Nije to krivica Antica, to je kriciva tih konkretnih fudbalera. Antic je naravno najebao zbog njih, ali mogao je i Murinjo da bude trener, oni bi isto tako jadno odigrali.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 11:09:10 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Sto se Tosica tice, ne znam da li si ga ti podrzavao, nije ni bitno. Vecinski stav je na forumu da je najveca greska Antica sto Tosic ne igra. A to sam rekao u kontekstu tvoje price da je Antic "grobar". Pa ako je "grobar" sto mu onda ne igra Tosic? Sto Pantelic ima prednost u odnosu na Lazovica koji je takodje Partizanov igrac? Sto je zvao Lekica, koji realno ni za Zvezdu nije bio i to ovakvu, a ne za reprezentaciju, a sto je i pokazao kada je usao na kratko u igru.

Pa Lazovic nije bolji od Pantelica.
Lekic je idealan za ovu Zvezdu,vjeruj mi.
Boli me kurac za Toisca,ne volim takve fudbalere.
Antic jeste veliki grobar.I ne zelim ga na klupi Zvezde.

Citat
Znaci po tvojoj logici svi treba da se "izredjaju" na reprezentaciji, pa ako nista ne urade, onda sledeci? Pa valjda je reprezentacija vrhunac karijere svakog trenera, a ne poligon za uvezbavanje. Reprezentaciju treba da vodi neko ko je proveren, iza koga stoji bogata trenerska biografija.

Pizon se 40 godina bavi fudbalom i definitivno taj covjek ne moze biti neznalica.
Ja vjerujem u njega.Kao sto je rekao Karadizc,trenutno,nema bolje resenje.

Citat
Pantelic i Zigic su direktni i iskljucivi krivci sto se mi nismo plasirali u drugi krug SP. Oni su promasili dva zicera koja bi svaki fudbaler koji igra za bilo koji amaterski klub sigurno pogodio. Cela prica sa Anticem je i pocela zbog "neuspeha" na SP, a direktni krivci za taj "neuspeh" su ova dvojica, koji su inace Zvezdini igraci. I sada je Antic "grobar" koji je izgubio posao zbog toga sto je davao sansu Zvezdinim igracima. To nema veze sa istinom.

A dje je jos 9 fudbalera? Smile
Da je Krasic pogodio prazan gol mi bi isli dalje,a da,on je iz Vose,krivi su Zvezdini fudbaleri a Antic je "Delija".
Da te zamolim... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
"Mister Pizon"..
Ljudi,pa to ne zvuci tako lose Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Pizon se 40 godina bavi fudbalom i definitivno taj covjek ne moze biti neznalica.

Па сад.... Ено ти Сантрач бата Ђора и остали па упоређуј знање и број година рада у фудбалу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Pa Lazovic nije bolji od Pantelica.

Aha, znaci Antic je "grobar", ali ipak stavlja "bolje" fudbalere u tim, a ne oni koji su iz Partizana? Pa kako je onda "grobar"?

Citat
Lekic je idealan za ovu Zvezdu,vjeruj mi.

Pa za ovu Zvezdu jeste, ali za reprezentaciju svakako nije, a Antic "grobar" ga je zvao  reprezentaciju. Zasto je to uradio ako je "grobar"?

Citat
Antic jeste veliki grobar.I ne zelim ga na klupi Zvezde.

Antic je bivsi igrac Partizana, a ne "grobar". U Anticevo vreme nisu ni postojale organizovane navijacke grupe, vec su ljudi odlazili na stadion da navijaju za svoj klub i gledaju fudbal, a ne koreografiju ili slusaju navijanje. Antic je gospodin covek koji je ziveo u ovoj zemlji u neko srecnije vreme, kada je postojao sportski rivalitet, ali kada niko nikoga nije mrzeo, ili ne daj Boze ubijao, zato sto navija za suparnicki tabor. Pritom skoro je neko objavio ovde neki intervju sa Anticem gde je on ostro reagovao kada su ga povezali sa Partizanom, jer je on potekao u nekom manjem klubu zaboravio sam sada kojem i on smatra da je on pripadnik tog kluba a ne Partizana.

Citat
Ja vjerujem u njega.Kao sto je rekao Karadizc,trenutno,nema bolje resenje.

Pa Pizon je i igrao za Arsenal(UK) pa ne zna dve reci na engleskom. Pritom postoje hiljade velikih igraca koji kao treneri apsolutno nista nisu uradili.

Citat
A dje je jos 9 fudbalera? Smile

Pa ne ocekujes valjda da Neven Subotic da gol? To se ocekuje pre svega od napadaca, a ovi ostali ako umuljaju nestou nekom prekidu, dobro je. Pritom njih dvojica su ti koji su promasili 100% zicere i direktno odgovorni sto smo izgubili od Australije i direktno odgovorni za stvaranje iskre koja je zapalila ova fitilj koji je juce eksplodirao. Da su dali makar jedan od ta dva zicera, mi bi se plasirali dalje i mozda bi kao Gana stigli daleko, mozda i dalje, jer smo sigurno bolji od Gane bar u tom trenutku bili. I onda bi Antic bio nacionalni heroj, a ovako je baraba, neznalica, trener koji forsira staromodan fudbal i tako dalje. Jedna paralela sa kosarkom. Secam se kada je Zeljko Obradovic gostovao kod Jugoslava Cosica posle neuspeha na EP i kada ga je ovaj onako snishodljivo pitao "Znate gospodine Obradovicu, medju kosarkaskim krugovima vazi misljenje da vi igrate satromodnu kosarku". Zeljko Obradovic je posle toga osvojio jos par puta Evroligu.

Citat
Da je Krasic pogodio prazan gol mi bi isli dalje,a da,on je iz Vose,krivi su Zvezdini fudbaleri a Antic je "Delija".

Opet ti kazem. Ovo sam ti govorio u kontekstu toga je Antic "grobar". Pa i Krasic nije iz Partizana i bas na njegovom mestu igra Tosic koji jeste iz Partizana. Dakle da je "grobar" onda bi valjda stavio Tosica umesto Krasica.

Dakle poenta je da je Antic (bio) selektor Srbije, a ne klubski poslusnik i eksponent. Ti tvrdis da je on "grobar", a ja tvrdim da on ni jednim svojim gestom to nije pokazao. Sta je on privatno mene to ne zanima.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 11:27:28 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Nokia 300
E ljudi zabole sve njih i za Zvezdu i za Partizan...bitan je samo dzep ! Tosic Anticu nije igrao a igrao mu Petrovic i vise nego sto je trebao a da to nema veze sa simpatijama prema Partizanu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Ti si malo pobrkao loncice...
Zasto mora da stavlja fudbalere Partizana ako to ne zasluzuju?Iako je "grobar"? Smile
Ja ne zelim covjeka koji navija za Partizan da bude u Zvezdi.I tacka!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
A kako si ti dosao do zakljucka da on navija za Partizan? Jel on to ikada rekao, pokazao na bilo koji nacin? Pa jel Pesic javno rekao (doduse uz osmeh) kako navija za Partizan, pa se niko nije budio sto trenira KK. Antic nikada nista slicno nije rekao, a pogotovo ucinio. Koliko znam ti si bio za dolazak Djukica za trenera Zvezde. I ne smeta ti to sto je on bio trener Partizana i to u skorijoj proslosti, a smeta ti to sto je Antic bio igrac pre sto godina. Ne znam opet da li si ti podrzavao Djukica, ali mislim da jesi.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 11:33:03 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
jeste,jeste..znam ja Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Uzasno bih voleo da vidim Pizona koji objasnjava taktiku Vidicu. I Vidicevu facu posle toga.

Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 848 849 851 852 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.