Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 849 850 852 853 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 574790 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Tole sramoto jedna za srbiju "nije zadovoljio" ko bre nije zadovoljio ???

Onaj sto je uzeo reprezentaciju posle Klementea gde se gubilo protiv Azerbejdzana,onaj ko je dosao kad se sve raspadalo,kada su igraci svracali u zemlju da se napiju i vide sa rodbinom,pa da uz pu malo i igraju za reprezentaciju,a publika zvizdala.Koji ih je doveo u red,stvorio hemiju,napravio od njih igrace,licnosti,uklopio ih i plasirao se na svetsko sa prvog mesta !

E moj Tole volino smrdljiva,gadna pic*o matora j*bem te u usta...Odlazi !
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
A kako si ti dosao do zakljucka da on navija za Partizan? Jel on to ikada rekao, pokazao na bilo koji nacin? Pa jel Pesic javno rekao (doduse uz osmeh) kako navija za Partizan, pa se niko nije budio sto trenira KK. Antic nikada nista slicno nije rekao, a pogotovo ucinio. Koliko znam ti si bio za dolazak Djukica za trenera Zvezde. I ne smeta ti to sto je on bio trener Partizana i to u skorijoj proslosti, a smeta ti to sto je Antic bio igrac pre sto godina. Ne znam opet da li si ti podrzavao Djukica, ali mislim da jesi.

Djukic navija za Zvezdu.
Antic navija za Partizan.
Dvije razlicite stvari.

Ne zelim ga u Zvezdi!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Djukic navija za Zvezdu

Super,jee...nisam znao da Djukic navija za Zvezdu..
Steta,velika steta sto nije bio trener,ybg  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
A kako si ti dosao do zakljucka da on navija za Partizan? Jel on to ikada rekao, pokazao na bilo koji nacin? Pa jel Pesic javno rekao (doduse uz osmeh) kako navija za Partizan, pa se niko nije budio sto trenira KK. Antic nikada nista slicno nije rekao, a pogotovo ucinio. Koliko znam ti si bio za dolazak Djukica za trenera Zvezde. I ne smeta ti to sto je on bio trener Partizana i to u skorijoj proslosti, a smeta ti to sto je Antic bio igrac pre sto godina. Ne znam opet da li si ti podrzavao Djukica, ali mislim da jesi.

Djukic navija za Zvezdu.
Antic navija za Partizan.
Dvije razlicite stvari.

Ne zelim ga u Zvezdi!!!

Potpuno je nebitno da li ga ti zelis, ili ne. Niti te ja ubedjujem da ga zelis.

Ja te samo pitam kako se to zna ko za koga navija? Kako znas da je Djukic Zvezdas, a Antic Partizanovac? Kazes to sto je "grobar" se ne pokazuje tako sto stavljas igrace Partizana u tim koji selektiras, a pritom jos ljuljas sopstvenu poziciju forsiranjem igraca koji nisu u formi i to igraca iz "suprotnog" tabora? Cemu navijacka pripadnost ako to ni na koji nacin ne pokazujes? Jel Antic nosi mozda crno-bele gace, pa je zato problematican? Ili je Djukic rekao u kafani pred fajront da je Zvezdas? Kako je to Djukic "Zvezdas" naneo stetu Partizanu? Tako sto je osvoji duple krune sa njim?

Molder je recimo neko ko je sebe zakopao i ko nikada nece moci da se opere od toga da je Partizanovac, jer nije jos ni imenovan za trenera, a vec se iskenjao na tone svojim nebuloznim izjavama o Zvezdinim igracima, pripadnosti i slicnim sranjima. Takvog coveka ne bih zeleo da vidim ni blizu stadiona. Ljde kao sto su Antic, Pesic, koji su normalni, bih uvek voleo da vidim u Zvezdi.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 12:00:09 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Која је ово дискусија?  Smile

Поставе нам Пижона(који има у најбољем случају, кад га преценимо 30% Антићевих квалитета), Толе прича како је све поштено и најбоље што може бити, хвали ФИФА, УЕФА, подвлачи се фудбалским званичницима у земљи. А ми и даље-ћутимо.

Опет се понавља...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Nokia 6700
jbg mozemo mi da pricamo tri dana i tri noci i nista nebi uradili  Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Ti si tezak narkoman.

Javno su se i jedan i drugi izjasnili po tom pitanju.
Javno je Djukic rekao da je Zvezdas.
Javno se zna da je Antic navijac Partizana.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
ej mrzi me sve da citam unazad sta ste ispisali, mnogooooo ima Smiley jel sma nesto propustio antic dolazi u zvezdu???? Smile inace covek je bio u upravnom odboru partizana pre par godina tako da cisto sumnjam da je ovo moguce ...
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Ma to neki mastaju,da je on "Zvezdas" zato sto ne stavlja igrace Partizana u ekipu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
Ma to neki mastaju,da je on "Zvezdas" zato sto ne stavlja igrace Partizana u ekipu.. Smile
o brateeeee  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 849 850 852 853 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.