Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li Kleo treba da igra za Srbiju?
Da
50.4%  (62)
Ne
49.6%  (61)
Ukupno glasova: 123
Idi dole
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалска репрезентација Србије  (Pročitano 576092 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
Citat
"Nikada neće biti zaboravljeno ono što je Antić uradio, što je narodu vratio veru u srpski fudbal. Ali, mišljenje struke je preovladalo, a naš Stručni odbor na čelu sa Slobodanom Santračem ocenio je da ekipa nije dobro vođenja posle kvalifikacija za Mundijal i da je Antić odličan selektor, ali na kratke staze"

Nemojte mi reci da je ovo onaj Slobodan koji mislim da je? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6260 Slide
I ovaj KONJ Smile daje neko misljenje? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
Zamolio bih te ljubazno,da mi nadjes gde sam podrzao dovodjenje Pizona? Smile

nebitno...  Smile suština mog posta je odgovor na ovo tvoje, mi grobari realni, a cigani se bune jer mrze toleta...  niđe veze... Smile

jel ti podržavaš ovaj potez teleta?

Rekao sam pojedini cigani. Smile
Postoje i oni koji su bili za to da se smeni Antic.

Smenjivanje Antica podrzavam,ali ne zbog Toleta...posle svetskog sam bio apsolutno bio za ostanak Antica,ali kad sam video one njegove izjave,pa to je ljudi u najmanju ruku smesno...
Radomir je uradio ovo,Radomir je uradio ono,ni za sta nije kriv,ostvarili smo uspeh,bla,bla,bla...i sve to u trecem licu...a,pritom nece da pristane na smanjenje plate koja je inace stvarno velika...ne velika,ogromna!!!
Alo bre ljudi,znate li vi sta je 120000 evra mesecno?Znate li sta moze za te pare da se uradi?Koliko je gladnih bre u ovoj zemlji Srbiji,a on se natezao toliko vremena oko te plate,kao "gladan srati".Nemojte samo odmah,pa Tole mu je dao platu,svima je to izgovor...a niko da se seti da Antic nije hteo da vodi reprezentaciju na svetskom za manje pare.Sad kad mu je smanjena plata za nekih 50%,sto su opet ogromne pare i opet je bilo natezanje,molili su ga danima da pristane,da ne remetimo mir u reprezentaciji,nego da nastavimo sa normalnim radom.Jok,Mister mora da glumi velicinu,napusava novinare i ljude koji su mu do juce bili ortaci.Zbog cega?Zbog para?Zbog neuspeha na svetskom,za koji on najvise treba da podnosi krivicu?More,mars u pizdu materinu,niko nije nezamenljiv.Da je milion utakmica odigrao za Partizan i da je najveci grobar na svetu,ne zanima me uopste,ovo je reprezentacija,to je Srbija i uopste ne mesam klubove i to.

Inace,za Pizonov dolazak nisam i to odmah sad zameram Karadzicu i fudbalskom savezu,ali ako napravi neki uspeh,skinucu mu kapu i cestitati sa recenicom "Zonpi care,svaka cast!". Smile

Citat
Zamolio bih te ljubazno,da mi nadjes gde sam podrzao dovodjenje Pizona?
Podržavanjem teleta se automatski podržava i dovodjenje žonpija ! Smile

Naucis da razlikujes situacije i da ljudima ne sudis po tome da li ih volis ili ne,nego po delima koje urade i to za svako delo pojedinacno i onda mozemo da diskutujemo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Poenta: Antic je slobodan, Adzicu reaguj!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
U jbt, nije mi ovo palo na pamet. Stvarno bi mogli da pokusamo. jbg, vece su nam sanse nego kad smo pokusali da dovedemo Krkica. Mozda bi covek pristao da radi za neke manje pare koliko mozemo da mu ponudimo. Tesko, ali mogli bi stvarno da pokusamo. Kad bi to uspeo, Adzica bih cenio daleko vise. Mada mislim da Antic ne zeli ovde da zivi, tako da onda nista od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Mozda bi covek pristao da radi za neke manje pare koliko mozemo da mu ponudimo

Antic da radi za male pare?
"Mister" je ojadio FS,nidje rezultata,reprezentacija igrao kao Azerbejdzan i + je "spasioc nacije" i sta ti ja znam vec.
Logicno je bilo da se smijeni.

A kada vidim od nekih umno bolesnika,teskih klipana i glupana da sa podsmjehom govore o Pizonu,prosto mi se zgadi.
Pizon je velicina i rijetki su takvi ljudi.
Antic moze da se kurcobeca i glumi "mistere" ali nikad nece biti kao Pizon.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Пижон... Фудбалски "маг"! Smile

Smile
Poleti Pizon samo tako.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Citat
Mozda bi covek pristao da radi za neke manje pare koliko mozemo da mu ponudimo

Antic da radi za male pare?
"Mister" je ojadio FS,nidje rezultata,reprezentacija igrao kao Azerbejdzan i + je "spasioc nacije" i sta ti ja znam vec.
Logicno je bilo da se smijeni.

Ko o cemu, baba o ustipcima. Pa gde si ti video da ja pominjem smenu u ovom prethodnom postu. Napisao sam samo da nas nista ne kosta da pitamo coveka da li bi hteo da nas trenira. Najgore sto moze da se desi je da nas odbije. A sto se njegove plate tice (u Zvezdi) mislim da je veci problem sto nece da zivi u Srbiji, nego sama plata.

Citat
A kada vidim od nekih umno bolesnika,teskih klipana i glupana da sa podsmjehom govore o Pizonu,prosto mi se zgadi.

Samo ostro!

Citat
Pizon je velicina i rijetki su takvi ljudi.
Antic moze da se kurcobeca i glumi "mistere" ali nikad nece biti kao Pizon.

Covece, da li si ti sposoban da razlikujes ljudske vrline, trenerske kvalitete i igracke kvalitete? To su tri razlicite stvari. Kakav "covek fudbala"? Sta to znaci? Mi ovde govorimo o njegovim trenerskim kvalitetima, ne o ljudskim, ne o igrackim. Kao covek, Pizon je veliki. Kao fudbaler, jos veci. Kao trener je los. Jednostavno covek ima vec koliko godina i nigde nikog ozbiljnog nije trenirao. Da on ima sada 35 godina pa da kazemo da je perspektivan trener. On je vec u poznim godinama i za trenera, a gotovo nista kao trener nije napravio. Mozes ti da mrzis Antica kliko hoces, ali Antic je neko pred kim se klanjaju u Spaniji, jednoj od najfudbalskijih zemalja na svetu. Antic je trenirao Real i Barselonu. Mozes ti da kazes da je on tamo oteran, ovo ili ono. On je svojim kvalitetima zasluzio da trenira takve velikane. Zasto Pizon nije dobio sansu da trenira, makar neki prosecni nemacki klub, ako ne vec Real i Barselonu? Antic je u konkurenciji iste te Barselone, Reala, Valensije, osvojio prvenstvo u Spaniji, sa Atletikom. Kada je doveo Milinka Pantica, za koga niko ni u siroj familiji nije znao, svi su mu se podsmevali, a Milinko Pantic je bio jedan od kljucnih igraca u tom poduhvatu. I pustite te price kako su mocni ljudis tajali tada iza Atletika. Nije to Srbija, pa da se sviraju nepostojeci penali i samarju treneri. To je ozbiljna, uredjena zemlja i to nikakve veze nema. Dakle Anticeva radna knjizica govori za njega vise nego bilo ko od nas. Isto to treba da govori i Pizonova, samo sto u Pizonovoj stoji da je trenirao Bukurest, neke kineske klubove, a u Anticevoj stoji Real, Barselona, Atletiko...

Dakle Pizon kao trener nije Anticu ni do kolena. To ne znaci da nece mozda nesto anpraviti sa reprezentacijom, jer ako je Petkovic uspeo da se plasira na SP, onda moze i Pizon na EP, jer sigurno ako nije bolji, onda nije ni losiji od Petkovica.

Ja mu (Pizonu) kao legendi Zvezde i selektoru zelims ve najbolje. I zelim mu da osvoji EP, ali i dalje mislim da je on kao trener jako los.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
Ko o cemu, baba o ustipcima. Pa gde si ti video da ja pominjem smenu u ovom prethodnom postu. Napisao sam samo da nas nista ne kosta da pitamo coveka da li bi hteo da nas trenira. Najgore sto moze da se desi je da nas odbije. A sto se njegove plate tice (u Zvezdi) mislim da je veci problem sto nece da zivi u Srbiji, nego sama plata.

On je smrad-treba nam mnogo para.
On je picka glodarska-ne zelim ga na klupi.
Znaci,nema pokusaja.

Nemam sad zivaca da ti objasnjavam kako to ide u trenerskom poslu.
Samo cu ti reci da treba da ti se zalomi u zivotu jebeno.
Na pr. jedan Ivica Osim je fudbalski,trenerski Bog za "mistera" pa nikad nije dobio priliku u tako velikim glubovima.
Trenerski posao je "kurva".Jer ako nemas jake veze,tezak lobi i sl. stvari koliko god da si dobar strucnjak,dzabe ti je sve.

Neces ti mene ubjediti nikad da je pljuvanje i sranje na ovaj nacin po Pizonu ispravno.
Ja ne razgranicavam licnost,trenerski posao i igracki kvalitet,sve to stvara sliku o jednom covjeku.
Zao mi je,ja smatram da je moje posmatranje na sve to ispravno i ne odstupam od toga.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 904
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.