Ma jok bio je dobar Mercedes tokom treninga, u kvalifikacijama to sto je Hamilton napravio gresku jbg. Staza je generalno retardirano zahtevna za motor. Trka ce biti pravi izazov za vecinu motora. Svaka cast Vilijamsu videlo se tokom treninga da imaju brzinu i da ce delovi stotinki odlucivati. Nadam se samo da ce moci izdrzati celu trku na celu i bez nekih idiotskih odluka tima vs boksa
Ne znam ja bih rekao da je Mercedes na nekom maksimumu, a da su ih drugi poceli stizati. Na pocetku su svi kasnili za njima u sekundama, ali kako sezona odmice to se smanjuje.
Mercedes je na maksimumu, ali oni su sami zasrali sebi kvalifikacije. Da je sve bilo ok razlika bi bila manja nego ranije, ali imajte u vidu i da je ova staza jako kratka. I dalje je to uzasno dominantna masina. Videcete kada dodjemo u Silverston. Bojim se da ce biti totalni masakr tamo. Stizu ih definitivno ljudi. Williams pre svega, pa onda i Red Bull i Ferrari konacno sa ovim novim delovima koji rade kako treba. Mercedes svakako nema toliko prostora za napredak tokom sezone koliko drugi posto su u samom startu imali dobar paket. Ipak, mislim da ih do kraja sezone niko nece stici u pravom smislu te reci. Mozda im otkinu koju pobedu, ali da se neko potpuno izjednaci sa njima po performansama ove godine - tesko.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2014, 22:35:16 od zare88 »
Мењали су правила да би скинули Ред Бул и успели. Сад морају опет да би Мерцедес скинули и направили опет неизвесност као 2007 кад је Кими постао шампион у последњој трци или као 2010 кад је Фетел постао у последњој трци шампион