Значи ја ове дебиле из формуле 1 понеки пут уопште не разумем. Па шта је Перез требао да уради? По њима је требало овако: Иде Маса ко лудак 350. Ја сам 4 у том тренутку. Нећу да се борим дај да га пустим. Или су можда помислили да је Перез за круг заостао коће га знати.
Да је Фетел био уместо Переза Маса би гарант добио казну.
Па сваки возач ће да брани своју позицију макар то била и 21. А по мени је оно све било регуларно.
А што се тиче Британаца они су обичне плачи пи*ке. А и да је Росберг попустио опет би био крив Британцима јер су Хамилтону отказале кочнице.
Ja mislim da su Pereza kaznili zato sto su mozda nakon pregleda telemetrije i ostalih podataka zakljucili da je njegov bolid u tom trenutku bio nebezbedan za voznju. On je sam preko radija rekao da su mu kocnice otisle, a direkcija trke ima pravo da diskvalifikuje vozaca ciji bolid potencijalno predstavlja opasnost na stazi zbog nekog kvara ili tako neceg. To je jedino sto mi pada na pamet. Kada pogledam snimak ovako sa strane, meni je 50:50.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2014, 22:33:26 od zare88 »
Izgleda da ga ne vole. Pre neku sezonu obrnuta situacija se desila između njega i Raikonena u Monaku. Ovaj počeo da pretiče, Rajko branio poziciju i nagurao ga u plek. Perez se skršio i završio trku. Koliko se sećam svi su branili Kimija ploditelja dok je Perez bio bezobrazni klinac koji je dobio šta je tražio.
Ja mislim da su Pereza kaznili zato sto su mozda nakon pregleda telemetrije i ostalih podataka zakljucili da je njegov bolid u tom trenutku bio nebezbedan za voznju. On je sam preko radija rekao da su mu kocnice otisle, a direkcija trke ima pravo da diskvalifikuje vozaca ciji bolid potencijalno predstavlja opasnost na stazi zbog nekog kvara ili tako neceg. To je jedino sto mi pada na pamet. Kada pogledam snimak ovako sa strane, meni je 50:50.
Zare slazem se s tobom i ja sam razmisljao o tome. To je nekako i najlogicnije. Cak su i na SK komentatori odmah rekli u fazonu nesto ,,jedino ako je Serhio zbog problema sa kocnicama ranije krenuo sa kocenjem nego sto bi trebalo''.
I konacno Felpeeeeeeeeeeee opa... Doslo i njegovih 5min. Ako zaboravimo ono sa prosle trke, zasluzio je konacno da uradi nesto. I konacno neko prijeti Mercedesu.