Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 09:44:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 825 826 828 829 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326883 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Čekaj, nisam razumeo, nađeno je da ima nečeg, ili nije? Koji čovek prodaje? Suplemente kupuješ u proverenim prodavnicama koje uvoze direktno od proizvođača.
Ne mogu da zamislim jedan dymatize, ili ult. nutrition... koji rizikuju profit u milionima dolara tako što će gurati neke "dodatke" u svoje proizvoide.

nasa carina trazi dlake u jajetu pa je taj lik morao da nosi na analize sve sto prodaje da nije neka droga ili slicno .. naravno da kupujem od proverenih prodavnica  Wink i naravno da DYMATIZE i sl ne zele da rizikuju Wink hheeh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Aha, ok, sada se razumemo.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Neka svako radi kako mu najbolje odgovara.

Mislim,cinjenice ostaju,da sam ja video momka koji je hospitalizovan zbog pankreatitisa nastalog usled uzimanja pojedinih suplemenata,kao i to da su ti doktori koje znam videli jos dosta takvih slucajeva.
Tako da mene neko da uci da je on lagao,ili da ja izmisljam,ili da doktori ne znaju sta je,pa kazu da je to... to macku o rep. Smiley Em sto je coveku koji se savija od bolova zadnje na pameti da laze,vec mu je najbitnije da kaze sta je,i sto pre dobije adekvatnu terapiju i negu,em sto rezultati analiza krvi i mokrace mogu to da potvrde. Smiley
Dobro se zna kako pojedine supstance deluju na organe,posebno jetru i pankreas,i dobro se zna da se neretko desava,kod pojedinih osoba,se ostete zbog toga.
Ko misli suprotno,neka slobodno ode na lekarske simpozijume i objasni svima njima da su sve ove godine ucili pogresno. Smiley

Ali,ok,mozemo svi da budemo barem malo umereni u svojim stavovima.
Kazem-neka radi svako kako mu odgovara.Danas bar covek ima dovoljno informacija da zna,barem okvirno,sta valja,a sta ne i da moze sam da odluci sta je dobro za njega.

A sto se sastava suplemenata tice...aj,da ne pokrecem sad novu debatu,reci cu samo-pa,i za pojedine namirnice se uvek tvrdi da su dobre,i cak i prolaze kontrole kvaliteta,pa,opet,s vremena na vreme,se otkrije da u sebi nose raznorazna sranja. Smiley Pa,sad,ko oce da veruje korporacijama na rec,neka veruje. Smiley
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 12:13:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Neka svako radi kako mu najbolje odgovara.

Mislim,cinjenice ostaju,da sam ja video momka koji je hospitalizovan zbog pankreatitisa nastalog usled uzimanja pojedinih suplemenata,kao i to da su ti doktori koje znam videli jos dosta takvih slucajeva.
Tako da mene neko da uci da je on lagao,ili da ja izmisljam,ili da doktori ne znaju sta je,pa kazu da je to... to macku o rep. Smiley Em sto je coveku koji se savija od bolova zadnje na pameti da laze,vec mu je najbitnije da kaze sta je,i sto pre dobije adekvatnu terapiju i negu,em sto rezultati analiza krvi i mokrace mogu to da potvrde. Smiley
Dobro se zna kako pojedine supstance deluju na organe,posebno jetru i pankreas,i dobro se zna da se neretko desava,kod pojedinih osoba,se ostete zbog toga.
Ko misli suprotno,neka slobodno ode na lekarske simpozijume i objasni svima njima da su sve ove godine ucili pogresno. Smiley

Ali,ok,mozemo svi da budemo barem malo umereni u svojim stavovima.
Kazem-neka radi svako kako mu odgovara.Danas bar covek ima dovoljno informacija da zna,barem okvirno,sta valja,a sta ne i da moze sam da odluci sta je dobro za njega.

A sto se sastava suplemenata tice...aj,da ne pokrecem sad novu debatu,reci cu samo-pa,i za pojedine namirnice se uvek tvrdi da su dobre,i cak i prolaze kontrole kvaliteta,pa,opet,s vremena na vreme,se otkrije da u sebi nose raznorazna sranja. Smiley Pa,sad,ko oce da veruje korporacijama na rec,neka veruje. Smiley

doktori izuzetno dobro znaju sta je u pitanju ... samo je pitanje da li ce reci taj doktor tebi licno ili taj decko .... kao prvo taj decko mora da je uzimao ENORMNO velike doze tih preparata dugi niz godina a ne govorim o 1 merici no reaktora nego 2-3 pa i vise ... i ko zna sta je josh tu igralo ulogu (alkohol,droga i slicno) znaju nasi omladinci da omandaju 250 tableta metana u kuri i da se naroljaju domace rakije i piva pa posle puca bubreg i jetra (drugaru se to desilo) i posle mu kriv metan a ja znam da NIJE KRIV !!! vec je kriv on licno .. sto je pio alkohol kada svako zna da metan sam po sebi je stetan i ima svasta i radi svasta i kao takav kada dospe u jetru on joj steti (ali ne nesto preterano mnogo) ali steti... a ti samo alkoholom dodajes ulje na vatru .....

A sto se sastava suplemenata tice...aj,da ne pokrecem sad novu debatu,reci cu samo-pa,i za pojedine namirnice se uvek tvrdi da su dobre,i cak i prolaze kontrole kvaliteta,pa,opet,s vremena na vreme,se otkrije da u sebi nose raznorazna sranja.  Pa,sad,ko oce da veruje korporacijama na rec,neka veruje.

e to isto znam ali jebiga takvo je trziste ... pa znas kako se kaze .. da je kupus dobar zec bi imao 500 kila i bio bi ko VO .....tako da je to sve zakon trzista ... niko ne kaze da je racunar i mobilni zdrav pa SVI koriste u svojim poslovima .... tako da se opusti i uzivaj u zivotu i nemoj da se opterecujes i nemoj da opterecujes druge.. ako je nekome sudjeno da umre neka umre.Takav je zivot i od toga se ne moze pobeci,nego ce najslabiji prvi u kovceg leci .... Danas je nov dan neko umire a neko se radja.... drugacije ne moze niti ce moci Smiley

EDIT:

ja sam potpuno zaboravio na ASPATAM ....moguce da od toga ode pankreas Smile treba biti oprezan mada ima sada i suplemenata bez aspatama
« Poslednja izmena: 09. Jun 2011, 03:08:05 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Da li je neko Testosteron Depo koristio kao steroid i kakva su iskustva,na sta treba da se obrati paznja i sl.
IP sačuvana
social share
Срце хероја заувек живи не могу да га убију
слобода за генерала младића
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung i5700 + D880
Ja nisam koristio ali znam neke koji jesu, i dosta su se popravili... ali da ne pricam u prazno, trazi preko gugla i naci ces nekoliko dobrih domacih sajtova gde ima napisano dosta na tu temu.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
Browser
Opera 9.80

Da li je neko Testosteron Depo koristio kao steroid i kakva su iskustva,na sta treba da se obrati paznja i sl.

koliko imas godina,staz u teretani itd....ako imas manje od 25 ne uzimaj (bolje recimo uzmi tribulus ili neki testo booster jer do 25 uz pomoc tih suplemenata mozes da izvuces 250+ ml testa nedeljno Smiley nije za baciti .. e jedino ako bas hoces da se napucas onda uzmi Depo ili sustanon 250
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Izvinjavam se što upadam u ovaj testosteronski špajz  Smile, ali imam jedan takozvani problem, pa me zanima kako vi to rešavate. Naime, u poslednje vreme aktivnije radim kardio jer je to deo mog nindža programa Smile, a na jednoj spravi (u teretani) zadržim se oko 15 minuta. I za tih 15 minuta se smorim kao majmun.  Smile

Dakle, moj problem je smaranje tokom kardio treninga. Majke mi.  Smile

Baš se smorim propisno, ponela bih iPod ali muzika u teretani je iovako glasna, ne znam da li bih išta čula. A ne ide baš ni da nosim neku knjigu sa sobom dok vozim bajs ili trčim na traci.  Smile

Šta da radim?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Vozi bicikulu i ne seri  Smile

Jebote, 15 minuta... da je sat vremena pa da te i razumem  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Koncentriši se - 15 minuta na jednoj spravi. Oko 45 minuta obično sve skupa. Posle običnog (pilates, recimo) treninga.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 825 826 828 829 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 09:44:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.