Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:06:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 823 824 826 827 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322376 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
pa za lepotu tela se treba zrtvovati ponekad .... mada sve treba konzumirati po propisu ..to sto neko umesto 2 sipa 5 merice to je njegova stvar ..

Ti si prso  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung htc,nokia,huawei
Da sumplementacija nije zdrava nije.Da steti zelucu steti...

pa za lepotu tela se treba zrtvovati ponekad .... mada sve treba konzumirati po propisu ..to sto neko umesto 2 sipa 5 merice to je njegova stvar ..
Cak i da konzumiras po propisu opet nije zdravo,problem je sto se posledice nekad tj u vecini slucaja ne javljalju odma.Znaci da se razumemo od suplemenata ne unisti se jetra odma(znaci sve zavisi koliko dugo koristis  suplemente u kojim kolicinama).Isto ko i sa cigarama nema trenutni negativni efekat

A tvoj komentar da se za lepotu treba zrtvovati postujem tvoje misljenje,ali bolje da mi biceps bude 40cm prirodno, umesto 45 cm sa creatinom proteinom ....
Ali opet stvar izbora
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 1800
Ovaj misewic me sve vise odusevljava  Smile

Edit: I jos jedna stvar... Know the difference:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1307113449172.jpg
(339.79 KB, 700x1000)
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 23:23:31 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ma cao zdravo ..... nema sta da se prica sa tobom ... kao PRVO ..pankreas moze da se osteti samo hemijom "steroidima" nikako suplimentacijom (protein kreatin i sl) tako da to sto ti pricas deluje nelogicno i taj momak naravno krije istinu od svih.. evo vecina bildera koja (bez steroida) koristi suplimentaciju bi crkla od proteina ,jaja i mesa .... daj molim te te fore i price mojne da pricas Smiley

a jetri nece biti nista kad se uzima protein Wink a sta mislis sta se desava jetri kad jedes u mek donaldsu majke ti !!! pa jetra postaje masnija i pre ces da obolis od junk-a i alkohola nego od suplimenata

uostalom imas kratak film o coveku koji je jeo u mek donaldsu pa oboleo (prikazivali milion puta) tako da razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas gluposti...toliko od mene Wink

U pravu si,ti i ja nema sta da pricamo. Smiley
Ja sam licno imao problema sa zucnim putevima,izucio sam to koliko jedan "amater" moze da izuci,znam nekoliko gastroenterologa i pankreatologa(imam jednog i u kuci),a licno sam video kako izgledaju ljudi koji dobiju pankreatitis,i od cega ga dobiju. Smiley

A sta ti inace radis?Mislim,osim sto seres u prazno... 

Tako da slazem se,nema sta da pricamo.  Ti si ocigledno pametniji od svih nas.  Smile
Kljukaj se ti i dalje tim sranjima.Samo nemoj meni da kukas kad te jednog dana obori na zemlju sevajuci bol u stomaku.  Smile A,pa,da,tebi to ne moze da se desi,jer ce tebe da stite proteini...i...  Smile i onda mrmot zavije cokoladu u foliju...   Smile

p.s.-a gde sam ja rekao da jedem u McDonaldsu ili da pijem?  Smile Obozavam to kad ljudi ne znaju sta da kazu,pa krecu da pucaju u prazno i izmisljaju.  Smile
Budi lepo covek i reci "da,ja nemam dovoljno mase(ili oces jos),ocu sto pre sto bolje rezultate,mrzi me da radim lepo,i zato se kljukam govnarijama."  A ne tu sad neke blesave price...   Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 13:09:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Ako moze malo lakse sa smajlijima? Hvala.
Proteini i amino-kiseline nisu stetni sami po sebi, ali su u tim preparatima izuzetno koncetrovani i zato muce jetru.
E sad, jetra bi lako izasla sa njima na kraj da joj je to jedini poso, ali kad uzmes u obzir ono sto ona svakodnevno radi i za sta i postoji, pa danasnju nezdravu ishranu koja takodje muci jetru, plus ponekad alkohol...  Drugo, skoro svi ti suplementi sadrze i susptance koje nas organizam i sam proizvodi(kreatin, hormon rasta itd.). Kada se takve susptance unose u organizam, remeti se ravnoteza, i zlezde koje ih prirodne luce mogu da se poremete. Taj poremecaj se najcesce primeti tek kad neko prestane da uzima te suplemente ili kad zaglavi u bolnici.
I jedno zapazanje nevezano za zdravlje. Po obicaju, vezbam dok traje skola/ predavanja do juna, onda celo leto skoro da ne vezbam, i sa vezbom nastavljam septembra/ oktobra. Bukvalno mi treba jedan trening da se vratim u formu, i nastavljam tamo gde sam stao juna. Pitajte ove sto se "suplementiraju", malo morgen, cim prestanu da uzimaju to sto uzimaju, izduju se ko dusek.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 13:13:08 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ako moze malo lakse sa smajlijima? Hvala.
Proteini i amino-kiseline nisu stetni sami po sebi, ali su u tim preparatima izuzetno koncetrovani i zato muce jetru.
E sad, jetra bi lako da izadje sa njima na kraj da joj je to jedini poso, ali kad uzmes u obzir ono sto ona svakodnevno radi i za sta i postoji, pa danasnju nezdravu ishranu koja takodje muci jetru, plus ponekad alkohol...  Drugo, skoro svi ti suplementi sadrze i susptance koje nas organizam i sam proizvodi(kreatin, hormon rasta itd.). Kada se takve susptance unose u organizam, remeti se ravnoteza, i zlezde koje ih prirodne luce mogu da se poremete. Taj poremecaj se najcesce primeti tek kad neko prestane da uzima te suplemente ili kad zaglavi u bolnici.

Svaka na mestu.
I jedno zapazanje nevezano za zdravlje. Po obicaju, vezbam dok traje skola/ predavanja do juna, onda celo leto skoro da ne vezbam, i sa vezbom nastavljam septembra/ oktobra. Bukvalno mi treba jedan trening da se vratim u formu, i nastavljam tamo gde sam stao juna. Pitajte ove sto se "suplementiraju", malo morgen, cim prestanu da uzimaju to sto uzimaju, izduju se ko dusek.
Slazem se.Takodje.Ja nisam bio vezbao dve godine,pritom sam jos bio u bolnici,gde sam se bukvalno iscedio(nisam imao snage da odem do zgrade preko puta,posto nisam smeo da jedem dugo),pa,opet... sva misicna masa mi je ostala.
Skoro sam se vratio u teretanu,i mada ce mi za neke grupe misica trebati malo vise vremena da im povratim snagu,vecini sam povratio,kao od pre dve godine.

Inace,meni je jednom dao jedan drug(koji isto tako voli da se kljuka tim vestackim govnarijama) da probam Horse Power.Razmutio mi u casu,ja popio,i nista.Posle i zaboravio.Nakon pola sata,krece telo da mi gori,i svuda,ali bukvalno svuda po telu,imam osecaj kao da me nesto golica-bocka.Prodje me posle,al zato kad sam dosao kuci,tako me proteralo(ko nikad u zivotu),a "rezultat" je bilo nesto zeleno.
Meni ce neko posle da prica da je to normalno,pogotovu kad se uzima godinama,svaki put?  Smile Kako da ne...
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 13:21:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Horse power? Zvuci ko neko motorno ulje  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 13:19:19 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile Pa,i nije daleko od toga.  Smile

U prvih sat vremena me sve svrbelo i gorelo mi(nesto izmedju golicanja i bockanja,ali po celom telu  Smile ),a kad sam dosao kuci...samo odjednom...vrrrruuuuum u WC. Nikad mi se nije toliko zurilo u WC kao tad.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 13:20:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
tako da jednostavno dizem sidro odavde i plovim sto dalje od trolova ... odoh u gym da vezbam da se ne nerviram ... ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
tako da jednostavno dizem sidro odavde i plovim sto dalje od trolova ... odoh u gym da vezbam da se ne nerviram ... ......

tako treba.  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 823 824 826 827 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 10:06:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.199 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.