Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Okt 2025, 15:32:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1346381 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 3P_UASG 1.0.6.0
ja sam ga radio poslije...jeste da je mnogo teze..ali je i rezultat bolji..barem za mene..,mada je to sve individualno...

ali vise sam pristalica prvo gvozdje pa trcanje biciklo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
najbolji rezultat se postize kad se aerobni trening radi ujutru, odnosno nakon budjenja, na prazan stomak... ukoliko jos imamo mogucnost "zastite" misica sa AK (BCAAili glutamin, ili zajedno Smile ), onda nema zime Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung i5700 + D880
Kolega, mislim da si malo preterao sa tim da se HIIT moze raditi i po 30 minuta jer kad odradis pravi HIIT, raspadas se mnogo brze... I ti intervali od 2 minuta mi se cine nekako mnogo dugacki, to mu ga onda dodje neka modifikovana verzija, jebem li ga... Ja sam radio u intervalima od po 30 sekundi (i sprint i dzoging posle toga) i nisam isao preko 13-14 minuta, s tim sto sam se jednom raspao i posle celih 7 minuta ali tad sam dzibrio brze od munje, otprilike kao Bolt Smile I posle tih 7 minuta je znoj lio sa mene jos ko zna koliko vremena...

Evo jedan odlican link u vezi HIIT-a: http://www.intervaltraining.net/hiit.html
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
za topljenje masti najbolje je da ti puls bude od 120 - 140 , a to sprintom mozes da uradis samo ako si u predobroj formi . . . U suprotnom to vise nije aeroba vec anaeroba i onda skidas i proteine tj misice. . .

Najbolje dakle da odredis svoj ritam u kome recimo dostizes max topljenje masti tj 140 puls i onda da trcis min 30 minuta jer tada pocinju da sagorevaju masti , pre toga sagorevaju se sve ostale materije poput secera i slicnih materija skorije unesenih. . . tek posle ide cisto skidanje masti. . .

A to da l se oznojis ili ne pa ne znam . . . ja se oznojim i ako dizem ruku gore dole 15 minuta brzo pa nisam siguran da se skidaju masti  Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2009, 13:37:53 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung i5700 + D880
Kao prvo, svaka vam cast za merenje pulsa jer ja pojma nemam koji mi je (milsim puls). Sto se tice ovoga dalje, jebem li ga... ja imam skoro pa ludacki dobru definiciju a nisam je stekao ni HIIT-om ni laganim trcanjem preko 30 minuta nego dugogodisnjim rekreativnim bavljenjem raznim sportovima, a npr. na fudbalu ima dosta sprintova i promena tempa...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Stekao si je genetikom. . .

Ja sam trenirao dugo dugo, igram basket redovno ,isao sam dosta redovno u teretanu al donje trbusnjake NEMAM  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Jeste, genetika mi je do mojega... Ima tek mesec dana otkako sam sjebao nogu na fudbalu i nisam u mogucnosti da se bavim nikakvim sportovima, a trbusnjaci vec polako pocinju da se gube. Toliko o mojoj genetici... Samo litre i litre znoja, nikako drugacije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Ne idem u teretanu,ali radim vezbe kod kuce pa i to spada pod fitnes,ali i pod snagu.
Bicu kratak,radim sklekove,zgibove i ostale gimnasticarske vezbe,radim neke vezbe sa tezinom. Trcim 3 puta nedeljno i radim vezbe za istezanje. Cuo sam da bi trening trebao da traje najvise 90 minuta,da li je to istina?
Zanima me da li je za udaranje u dzak dovoljno pet puta nedeljno ili je pozeljno svaki dan? Znam da kik-bokseri i bokseri idu bar 5 puta nedeljno na trening. Za noge radim cucnjeve,skokove itd...da li vezbe za noge da radim jedanput nedeljno ili svaki drugi dan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
odradi za svaku grupu misica 2x nedeljno trening, dzak koristi kad mozes, ja ga kod ortaka za praznjenje koristim najvise. ps: trebace ti i stampac neki da odstampas sliku "zrtve" koja te nervira  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
odradi za svaku grupu misica 2x nedeljno trening, dzak koristi kad mozes, ja ga kod ortaka za praznjenje koristim najvise. ps: trebace ti i stampac neki da odstampas sliku "zrtve" koja te nervira  Smile

Ima par osoba koje me strasno nerviraju,kad ih se setim uzmem stanglu i udaram u dzak!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 22:49:29 od Luki-sb »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 512 513 515 516 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Okt 2025, 15:32:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.