Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2026, 09:56:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1466963 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
naravno
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia the best
opet ja sa jednim pitanjem  Smile ovako, mislim da su mi se dosta razvili butni misici tj spoljni deo butine, kako to da regulisem? dal da prestanem da radim vezbe koje aktiviraju taj mislic, mada najveci deo vezbi za noge mi u manjoj ili vecoj meri aktivira taj misic....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
opet ja sa jednim pitanjem  Smile ovako, mislim da su mi se dosta razvili butni misici tj spoljni deo butine, kako to da regulisem? dal da prestanem da radim vezbe koje aktiviraju taj mislic, mada najveci deo vezbi za noge mi u manjoj ili vecoj meri aktivira taj misic....  Smile

Najbolje da prestanes sa vezbama za spoljni deo i predjes na vezbe za unutrasnji deo, zadnju lozu, listove, sve sa manjim tezinama. Kada ne budes vise radila spoljni deo, trebalo bi postepeno da dodje do smanjenja. Ne bi valjalo izostaviti noge, makar par laganih vezbi za odrzavanje tonusa misica.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia the best
o.k, hvala  Smile pokusaću tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Jel upoznat neko mozda sa Powerliftingom??? Ne mogu da nadjem ni jednu dobru rutinu na netu... Ili mozda ako neko moze da me uputi ka nekom sajtu??? Sve sto nadjem nema veze sa zivotom Smile

Hvala!

*edit: posle ovog posta jos jednom sam bacio pogled na veliki broj sajtova koji mi je gugle izbacio i nasao sam sta sam trazio Smiley Mada ako neko ima neki koristan savet bio bih mu zahvalan Smiley
« Poslednja izmena: 23. Apr 2009, 06:10:38 od Kabuki »
IP sačuvana
social share
Mojne smaras!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung S4
Evo posle nekih vise od mesec i po dana giljanja u teretani na traci za trcanje smrsao sam 8 kila.
Regulisao sam i ishranu, u mom slucaju to znaci izbacivanje slatkisa, coca cole i hleba.  Smile
Sad, znam da sam trebao da trcim u kombinaciji sa tegovima i da bi to dalo bolji efekat. Interesuje me kako bih trebao u buducnosti da iskombinujuem trcanje sa tegovima? Znam da treba vise ponavljanja sa manjim kilazama da radim samo ne znam koje grupe misica da kombinujem...
Umalo da zaboravim, posto sam se mnogo bio nagojio preko zime trebao bih da smrsam jos nekih 10-ak kila.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 17:37:59 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
svaka cast, samo napred  Smile

sto se aerobnog treninga tice, najbolje ukoliko je naravno moguce da ga izvodis ujutru na prazan stomak, nemoj uvece pred spavanje jer ces sigurno nakon kardia posegnuti za nekom hranom sa bogatstvom UH, ili u krajnjem slucajem velikom kolicinom vode, sto ce rezultirati da ti nema sna jos barem sat-dva najmanje Smiley
Preporuka za dalje ovih 10kg sto ti je ostalo da umesto kardia, radis HIIT, odnosno trening sa promenom intenziteta trcanja (bajsa, trake ili kako god vec radis aerobni trening).... dakle caka je u tome da krenes lagano trcanje 2 min, cisto radi zagrevanja, nakon toga 2 min sprinta, odnosno intenzivnijeg trcanja (kontrolisi puls naravno u granicama 130-150, nemoj da ide preko mnogo), nakon toga, opet 2 min usporis i lagano odrzavas tempo pa onda opet ispocetka 2 min intenzivno... HIIT u pocetku verovatno neces moci da izdrzis duze od 15-20 min, te nemoj da preforsiras prvih dan-dva, a kad udjes u stos i bolju kondiciju sa njim 30min je super tajming za njegovo odrzavanje....

tegovi.... radi kako ti odgovara, dal manja kilaza, veci broj ponavljanja ili veca-manji broj... ja sam licno preferirao dok sam se bazirao na HIIT-u neki optimalan trening, dakle kilaze koje sam mogao da radim bez da "umrem" u serijam 3-4 po 8-10 ponavljanja za svaku spravu(vezbu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 3P_UASG 1.0.6.0
Evo posle nekih vise od mesec i po dana giljanja u teretani na traci za trcanje smrsao sam 8 kila.
Regulisao sam i ishranu, u mom slucaju to znaci izbacivanje slatkisa, coca cole i hleba.  Smile
Sad, znam da sam trebao da trcim u kombinaciji sa tegovima i da bi to dalo bolji efekat. Interesuje me kako bih trebao u buducnosti da iskombinujuem trcanje sa tegovima? Znam da treba vise ponavljanja sa manjim kilazama da radim samo ne znam koje grupe misica da kombinujem...
Umalo da zaboravim, posto sam se mnogo bio nagojio preko zime trebao bih da smrsam jos nekih 10-ak kila.  Smile

svaka cast...takodje se slazem sa HIIT mnogo je dobar kada je u pitanju regulisanje tjelesne tezine...

sto se tice moga savjeta je jedino da ga radis poslije tegova...mada je i to donekle individualno
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
tesko da ce izdrzati pravilan HIIT nakon rada sa gvodzjem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 511 512 514 515 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2026, 09:56:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.