Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 03:15:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1470154 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
Vi umesto sto bacate pare na tolke proizvode, bolje lepo uplatite clanarinu u nekom klubu (mnogo jeftinije), pa ubite se od vezbanja (mislim na neki borilacki sport), razvijas psihu i fizicku sposobnost, reflekse etc.. Sta ti znaci masa dok ti zamahnes, ode voz. Normalna ishrana koju svaki normalan koristis jeli, necu da se tovim nekim kreatinima i ostalim dzidza midzama.

To treba  da se kompenzuje nekim udarackim sportom, speed mon', speed.

Ova tema se zove "fitnes i bodibilding", a ne karate i "udaracki sportovi". Smile
Vidis, postoje neki ljudi koji vole da imaju masivne i lepo oblikovane misice, koji im btw. ne sluze da se biju i da se "razmahuju".

A sto se tice preparata, na milion prethodnih stranica je govoreno da su oni zamena za regularnu hranu, i zasto se regulagne hrana, donekle menja preparatima, bla, bla, bla..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Vi umesto sto bacate pare na tolke proizvode, bolje lepo uplatite clanarinu u nekom klubu (mnogo jeftinije), pa ubite se od vezbanja (mislim na neki borilacki sport), razvijas psihu i fizicku sposobnost, reflekse etc.. Sta ti znaci masa dok ti zamahnes, ode voz. Normalna ishrana koju svaki normalan koristis jeli, necu da se tovim nekim kreatinima i ostalim dzidza midzama.

Da ti nisi onaj milosuu? Za neupucene, taj lik je postavio temu "Najbolja borilacka vestina za ulicu", gde je, izmedju ostalog, napisao da hoce da nauci da "pegla dvojicu istovremeno" Smile

Lepo ti je Milan objasnio... Znam da zvuci neverovatno ali postoje i ljudi koji ne razmisljaju o tucama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji Smile Znaci, ima medju bilderima-rekreativcima i jakih i slabih, isto kao i medju onima koji treniraju borilacke vestine... Moram priznati da mi je bas krivo sto kao mladji nisam trenirao kik-boks, ali samo zbog razgibanosti tj. spage - a ne da bih se bolje peglao po ulicama Smile

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
Sta ti znaci masa dok ti zamahnes, ode voz.
Ovakvi komentari su mi uvek bili najjaci. Uvek je bilo budala koje idu u teretanu da bi nabili masu koju bi koristili u tucama. Tja... Isto je i sa borilackim vestinama. Svaki pravi majstor ce ti reci da cilj borilackih sportova nije fight na ulici i ostale malogradjanske zajebancije.  Smile  Slaba je vajda makar bio i kao Arnold ako nemas srce (muda). Sto se tice bodybuilding-a, sama rec ti kaze da je to u stvari "gradjenje tela." 
Mnogi su se u borbe tepali...  Smile

IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i5700 + D880
Ahahaha, kakvo ludilo Smile Onaj "stavio se u struju" je najjaci Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Alcatel OT 800 Tribe
On je pogin'o dok su se u borbu tepali.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51

pa ti ako ides u teretanu sa ciljem da budes sto jaci kad se tuces, bolje odmah prestani, ne trosi pare za dzabe  Smile...
ja imam raznoraznih razloga zbog kojih idem u teretanu, a tuca definitvno nije jedan od njih..

i da.. samo da ti kazem, mozes ti trenirati sta god hoces ako te napadne njih 5 sa flasama i stanglama.... niko se vise ne tuce 1 na 1, nego 5 na 1, 10 na 1, 20 na 1.... tako da ako samo hoces da se shibash nadji sto vece drustvo i ne moras trositi vreme i pare u teretani.. Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 10:55:51 od chewuns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
lelele. QQ lele. @Falzone, nope nisam Milos. Boki na vezi.  Smile
Anivej, ne treniram ja da bijem nekoga ili sta vec, treniram za sebe, zbog kondicije i zdravlja, ja sam samo dao predlog, nema potrebe da skacete po meni (dosta ste teski)  Smile

Falzonio, bolje sto nisi trenirao kickbox, ne isplati ti se, na kraju ostanes retardiran :> , ja sam trenirao 2 godine pa se povuko, nisam imao srece da me roknu u glavu, begaj dok mozes, do 25 godine svi ostanu retardirani od udaraca  u lejku:chuckel:
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Sta ti znaci masa dok ti zamahnes, ode voz.
Ovakvi komentari su mi uvek bili najjaci. Uvek je bilo budala koje idu u teretanu da bi nabili masu koju bi koristili u tucama. Tja... Isto je i sa borilackim vestinama. Svaki pravi majstor ce ti reci da cilj borilackih sportova nije fight na ulici i ostale malogradjanske zajebancije.  Smile  Slaba je vajda makar bio i kao Arnold ako nemas srce (muda). Sto se tice bodybuilding-a, sama rec ti kaze da je to u stvari "gradjenje tela." 
Mnogi su se u borbe tepali...  Smile

Anivej, mislis da si me procitao procenio ? @_O "treba imati srca" "ne treniras za fight na ulici" "ima budala koje treniraju da biju na ulici" , wrong mon' wrong, lose citas ljude ako si na to mislio, procitaj moj gornji post pa ke vidis na sha sam mislio. Nemo' da si tako brzoplet...  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung i5700 + D880
Sta zna dete sta su udarci u glavu Smile Nisam ja mislio da treniram nesto preterano takmicarski nego zbog onih razgibavanja i podizanja nogu pod 180 stepeni, to mi je mnogo mocno. Mogao bi' i sad da pocnem, prva vrata do teretane je kik-boks klub, imam i dva druga koji treniraju a obojica su '80 godiste... ali kasno je za spagu i vazdizanje nogu, to se uci u mladjim danima Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 11:28:21 od Falzone »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Na koje dete mislis? Sebe???
To za dizanje nobe, sta ima veze kolko imas godina,nikad nije kasno @_O
Ako si u formi  ne bi trebao da imas problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 03:15:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.