Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 03:15:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1470147 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k750i
pozz svima Smile

mene zanima nabacivanje mase!!! naime visok sam 174 a imam 55 kila (zgoljav do j*ja)  Smile
redovno vozim bajs kada vreme dozvoljava (60 km dnevno-prosek) ne trcim ali dosta pesacim, videh da preporucujete cucnjeve i neke "lakse vezbe" za pocetak i neku redovnu ishranu zbog energije!!!

mene sada zanima dali bi mozda trebao da smanjim voznju ili to nema uticaja na masu????

u teretanu jos ne idem to planiram od nove god. kada cu imati malo vise vremena.
JA nezelim da budem skroz nabildan i nisam celav lol hteo bih recimo 5- 10 kila za sledecih godinu dana cisto da nebudem "linija"

pa bih bio zahvalan za neki savet, mozda od nekog ko je bio skroz mrsav a uspeo je da se malo poravi i da lici
na nesto Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
pozz svima Smile

mene zanima nabacivanje mase!!! naime visok sam 174 a imam 55 kila (zgoljav do j*ja)  Smile
redovno vozim bajs kada vreme dozvoljava (60 km dnevno-prosek) ne trcim ali dosta pesacim, videh da preporucujete cucnjeve i neke "lakse vezbe" za pocetak i neku redovnu ishranu zbog energije!!!

mene sada zanima dali bi mozda trebao da smanjim voznju ili to nema uticaja na masu????

u teretanu jos ne idem to planiram od nove god. kada cu imati malo vise vremena.
JA nezelim da budem skroz nabildan i nisam celav lol hteo bih recimo 5- 10 kila za sledecih godinu dana cisto da nebudem "linija"

pa bih bio zahvalan za neki savet, mozda od nekog ko je bio skroz mrsav a uspeo je da se malo poravi i da lici
na nesto Smile Smile

ne brini se, neces biti nabildovan od samih odlazaka u teretanu, eh da je to tako lako onda bi svi bili nabildovani  Smile
 Smile
bajs pothitno prestani da vozis! ali pod hitno, naravno da ti to utice na masu! e sad, jedan dobar savet da te ne smaram previse, znaci stalno jedi, jedi, jedi, nemoj da jedes kad osetis glad, nego jedi kad god mozes da jedes, sta god, kad god, samo jedi i ima da se ugojis 100%.. u teretanu odmah mozes da krenes, jer glup ti je taj izgovor, sad nemam vremena? za teretanu ti treba (recimo da ti je udaljena 10min od kuce) 6 sati nedeljno, sve zajedno sa odlascima od kuce, dolascima, ako ne mozes da izdvojis toliko vremena, onda tebi bas nije dosadno u zivotu  Smile
znaci, samo klopa, prestani da vozis bajs, kreni u teretanu, kupi neki gejner ako imas para, ako ne nema veze, i rezultati ne mogu da izostanu... e sad pitanje je sta da jedes... pa jedi sve, mrsav si nemoj da se ustrucavas, sto vise mesa, povrca, voca, sve sto ti padne pod ruku... ja sam tako dobio 18 kila za pola godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k750i
pa sto se tice teretane to nemogu zato sto radim tri posla!!!! e od nove godine bice samo dva  Smile
a biciklom idem na posao lol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia 

imas li neke kucne vezbe za zenske listove ?

Hodanje na prstima...(:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 1800

imas li neke kucne vezbe za zenske listove ?

Hodanje na prstima...(:
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Samo jedi burek sa meso ljuti i jogurst x 2
To ti je zakon za masu, ja vidim po sebi  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pavlaka je za masu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
znaci za pocetak, steroidi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
znaci mleko, znaci plazma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iNat
Ovo je jedan od najbrutalnijih programa za ledja - ako neko zeli da ga proba (by G-Diesel, AnimalPak.com). Dobra strana ovog programa je da ne trebas 'lat' masinu od 1000 - 3000 EUR, sve sto ti treba je sipka za tegove i vratilo.

1.   Zgibovi sirokim hvatom sa opterecenjem – odaberes broj: 30, 40, 50… i napravis toliko serija, da dostignes 'odredjen' broj
2.   Veslanje u pretklonu sa sipkom: 4 x 12, 10, 8, 6
3.   Veslanje T-sipkom (sipku za dvorucni teg gurnes u cosak i dobijes T-sipku Smile): 3 x 12, 10, 6
4.   Zgibovi uskim hvatom sa opterecenjem: 3 x dok ne odapnes
5.   Mrtvo dizanje: 4 x 10, 8, 6, 4

Ukupno - trening ne sme da traje duze od 45 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2026, 03:15:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.