Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 01:13:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1467680 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Radio sam mrtvo dizanje sa pojasom pa sam i to batalio jer ne vidim neku razliku, ionako drzim ledja ispravljenim... Realno, pojas mi treba samo pri vecim tezinama kod stojeceg prednjeg potiska za ramena (military press?). Mada, za mene je velika tezina na toj vezbi sve preko 40kg Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 7
krenuo sam ponovo u gym Smile teram druga da radi za svaku vežbu po pet serija (prvu zagrevanje) i da radimo po 4 vežbe (a ponekad i pet kad sam raspoložen) za svaku grupu mišića, dok je njemu dosta tri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Gotovo je sa suvim treniranjem, pomocu trikova sam dosao u situaciju da uzmem odredjene mutogene i danas oko pola 6 odlazim da to i ucinim. Kreatin+protein uzimam sigurno (doduse, verovatno neke budjave ali bolje i to nego nista) a mozda cak i BCAA, ako poludim...

Znaci, od sutra pa do sredine sledeceg meseca ocekujem transformaciju iz nindze u grejt vajt iliti velikog belog nindzu... ma moze i crni, samo da je veliki Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
pomocu trikova

kurvarluk?  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Pa kako drugacije? Taj matori sto prodaje trazio da ga zveknem i ja jadan morao... Sve za mutogene Smile

Ma, kao poznajem njegovog sina pa nesto ovo ono...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ljudi, ovaj kreatin se pije prvih 5 dana 4x5grama na prazan stomak (meni je skoro uvek prazan Smile ), kao punjenje i taj rad... Kada da ga sabijam? Ujutru cim ustanem je jednom i drugi put odma' posle treninga, sto je u mom slucaju oko 14h, a za ostala dva puta nemam pojma Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ujutru 5gr, pre treninga 5gr, 10gr posle treninga, kasnije kad prodjes fazu punjenja 5gr pre, 5gr posle treninga posto kazes da je oko 2 popodne... obavezno ga njupaj sa dextrozom/malodexterinom ili ako nemas to, mozes da koristis suvo grozdja a ujutru, tj van treninga sok neki ( samo da ne sadrzi limunsku kiselinu). Whey ne sabijaj na pr. stomak osim posle treninga u sklopu PWM-a ( o ovom slucaju sa kreatinom i dextrozom/malodext....). I da, izbegavaj kofein u razmacima od cca 2h od uzimanja kreatina Smiley

ps: sto vise vode, min 5-6L dnevno....(welcome to my world, the world of svakih 5 min pisanje Smile Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung i5700 + D880
Uzimam stalno dekstrozu a ima i tog maltodekstrina, pola kile je 120 dinara. To bese bolje od desktroze? Sto se tice kofeina, nema problema - kafu ne pijem a kolu zveknem otprilike jednom u 100 godina Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
aham, brze krece da cacka pankreas a i nije sladak ( posto ce ti od  unosa vece kolicine dekstr. odjednom biti muka verovatno narednih 20 min Smile ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Gde ste sve naucli te stvari, dekstoze, menstuoze Smile kurci palci da mi izvinite Smile

Jel su to neki kako se zove.. ono sto bilderi koriste, jao stao mi mozak, kazu da to nije zdravo samo sam to cuo? Ja radim sa sirotinjska 2 tegitja, i ne uzimam ta cuda...
Sta je to uopste? Neki vitamini?

Trenirao sam kick box, nisam dizao tegove (osim ove..male sto imam kuci,nista posebno) uglavnom sam radio sklekove, i nisam primetio da gubim na brzini, da su mi sporije ruke.. Cak imam utisak i da sam dobio, posto sam radio sa lepljivim tegovima malo (ali opet to su oni male od po pola kilograma do kilogram).

E sad me zanima , ljudi koji  cesto idu u teretanu, verovatno  vi tu spadate jeli, dosta radite sa tezinom tegovima, dali imate osecaj da gubite u brzini ruku recimo? (pod uslovom da ne trenirate neki borilacki sport, da ne vezbate ruke vec samo teretana) ??
Bas me zanima.. jer imam komsiju jednog, bildera, sinik ipo u ramena, rucerde pola sinika, ali mi deluje dosta trom/spor.. i kad hoda ko ukocena daska.

Bas sam radoznao, razmisljao sam da idem u teretanu, ali kad pogledam recimo komsiju, heh... ni za zivu glavu.

Nemojte pogresno da me shvatite, ja nemam pojma o tim stvarima, tako da ako sam reko nesto sto bi moglo da uvredi nekoga, izvinite bilo je nenamerno.

Pozdrav.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2008, 13:24:02 od DaTaBASE »
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2026, 01:13:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.