Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:21:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328994 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
ala ovde neki ljudi lupaju, ja mislio ovo ozbiljna teme za fitnes. Smile
Ma jeste ozbiljna, samo se nekad zanesemo.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iNat
Muscle Milk (Cytosport) nije slab - a nije ni jeftin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Bio sam da gledam prvenstvu Srbije na spensu veceras, i generalno je sve bilo mnogo losije nego prosle godine.

1. Pocev od organizacije koja je bila losa Smiley A i nema teoretske sanse da bude bolja dokle god budu drzali istovremeno polufinale i finale. Moraju podeliti takmicenje na 2 dana ili 1 dan ali da polufinale da bude zatvoreno za publiku u toku poslepodneva, ovako sve to traje jakooo dugoo i sporooo.
2. :\ preko precednika koji je ulozio veto na Liskinu pobedu Smiley))
3. Sudija koji su sudili predugo
4. I takmicara od kojih me niko nije impresionirao.

:\
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Interesuje me razvlacenje na ravnoj klupi, koje se obicno radi posle bencha.Da li je kod te vezbe bitna tezina tegova ili je bitno, kao sto joj i ime kaze, samo da se razvuce misic.
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ne opterecuj se tezinama, nego gledaj da ti vezba "pogadja" grudi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dbfly1wb.gif
(21.1 KB, 160x120)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0638.3.0.1
mob
Samsung galaxys I9000
Ma ne opterecujem se ja.Treniram vec 10 godin sa malim prekidima nego ova vezba mi nije jasna.Radim 5 serija od 10 ponavljanja sa bucicama od 20 kg. vec dugo vremena i bas mi lagano ide.Pa reko da li da povecavam
IP sačuvana
social share
Tiho spustala se letnja noc na Cer, na tu gordu planinu.Cak i divlja zver gubila je smer  zbog cudnog straha da ce smetat cetama sto krecu se bez daha.Drini, Savi svuda gde je plac tamo hita britki srpski mac.Samo laki bat, niko nikog zvat te noci nece dok se vojska proplancima i brdima krece.Sve do mraka preko obronaka, svakog srce mori svakom vatra u grudima gori da se odmah bori.U toj zemlji gunja i opanka, gde su zore vecno crvene, nikad boj ne spi.A kad zito zri tada bez prestsnka svud se cuje pesma tanka, pesma od uranka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ako za deset godina nisi naucio da li treba povecati tezinu...  Smile
btw: Ako ti je lagano, povecaj do one tezine kad ne budes mogao da uradis vise od 10-12 ponavljanja.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
Pre sat i po se vratih sa kosarke i cini mi se da se raspadam. Dok sam isao u teretanu nije bilo tako pa sutra ponovo krecem,milioniti put... E,sad,treba mi neki dobar program sa jednom grupom misica dnevno,ovaj moj me smorio. U pocetku cu raditi onako laganeze,dok ne uzmem neke mutogene. Od hrane nema 'leba,sve sto je bilo kvalitetno sam vec poj'o Smile

Do sada sam radio ovako:

ponedeljak - grudi
utorak - ledja
sreda - biceps/triceps
cetvrtak - noge
petak - ramena i ponesto za podlaktice
subota - opet ruke,samo druge vezbe
nedelja - pauza

Trbusnjake sam kao radio redovno ali od toga odustajem posto vise nemam ni uslova ni volje da se bas zdravo hranim. Dakle,trebaju mi neki saveti koje vezbe da radim,da li je bolje 3-4 vezbe sa vise serija ili 5-6 sa manje i slicno... Ono na sta treba da stavim akcenat su ramena i nesto malo gornji deo grudi. Obim ruke mi je 38 ali to nema sanse da pomerim na suvo jer mi treba 100 godina da nabijem pola cm... I to sam manje-vise batalio,kao odrzavam neku definiciju i pokusavam vise da nabijem triceps.

Eto,to je to... Uboje i ostali bilderi,recite nesto pametno Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Pazi ovako, i ja od utorka planiram da krenem po tom sistemu, 1 dan - jedna grupa misica. Tako da ti ne mogu bas najbolje pomoci (a voleo bih)  Smile. Radicu tako neko vreme, pa da vidim kakve rezultate daje. Cuo sam od iskusnijih vezbaca da pri tom principu treba paziti da ti pauze budu oko 60 sekundi izmedju serija da bi sto vise "ubio" misic. Rade likovi 4-5   vezbi po 4 serije. Ko god je tako radio kaze da je do jaja i da je video dobre rezultate. Na nama ostaje da vidimo. Toliko ti mogu pomoci, jer ni sam nisam bas siguran.  Smile Srecno!  Smile   
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 00:58:23 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 312
Zastava srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung galaxys I9000
Ako za deset godina nisi naucio da li treba povecati tezinu...  Smile
btw: Ako ti je lagano, povecaj do one tezine kad ne budes mogao da uradis vise od 10-12 ponavljanja.  Smile

E moj sinak da bi naucio ono sto ja znam ima debelo da oznojis guzu. Smile
Nisi razumeo sustinu mog pitanja.I sa vecom tezinom uradim isti broj serija i ponavljanja.Da li samo vise umaram misic sa vecom tezinom, jer i sa 20 kg ja ga razvucem kako treba.
Sto se tice trninga 1-dan jedna grupa misica ja ga radim.Radim 3 vezbe po 5 serija i otkako radim ovaj trening znatno sam napredovao u tezinama koje dizem.Da li je to zbog duzeg odmora izmedju dva trninga sa istom grupom misica ili zbog samog trninga ne znam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:21:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.