Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:11:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1327811 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Tu si u pravu...  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Razlika izmedju bodybuildinga i powerliftinga je ogromna.  Pristup treningu i ishrani je potpuno drugaciji,jer su i ciljevi razliciti. .  Therkon,care,za nekog ko dize 100kgX8pon,1RM je oko 130kg,kilo-dva gore-dole. .  Za 6 meseci? Ok. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung i900
Trenirao sam rukomet 6 godina pre teretane.. Raspao se klub i u teretanu sam krenuo ne da se nagruvam vec cisto zbog sebe... Pose 15 dana sam dizao 60kg... (tih 15 dana sam isao sam pa nisam bas bio siguran da stavim vise od 40kg..)
Znaci nisam poceo od 20kg... milton43 i ja smo isli zajedno oko 3 meseca ukupno... Pa je milton otisao u drugu teretanu.. Dok je on bio mogao sam da podignem koliko se secam 80 par puta... Tako da je ne vidim zasto sa 60 na 100 ne moze da se dodje za 6 meseci...

...a ti sto dizes 100 kg ne vjerujem ti jer znam momka koji 89 god 200cm i 94 kg i dize 90 kila na bendzu .....
moje iskustvo u ter mi ne dozvoljava da budem tako lakovjeran znam ja sta je 100kg.
Vidim da si moje godiste... Visina: 183 cm Tezina: 75 kg...
Imam 92kg... Kada sam dizao 8 puta 100kg imao sam 89-90kg...
Tvoj problem je sigurno u tvojoj glavi!
Mozes da imas 150kg i 220cm, a da ne mozes da dignes 60kg...
A ima momaka koji dizu 130kg, a imaju 75 kg...

.Evo, kod mene u Body Flex-u vezba lik od 2 metra, 120 kila (krupan, ali i dosta debeo) i on izbacuje 170 kg. iz bench-a. Dok sa druge strane lik 75 kg. i izbacuje 130 (bez ikakve hemije, samo je neko vreme imao pojacanu ishranu). Do jaja je kad ti izbacis 100 kg, dobra satisfakcija. Samo sam jednom izbacio 100 kg, ali sam uvideo da tehnika igra najbitniju ulogu (pogotovu kod vezbi za ledja i grudi).

Svoje komplekse leci na drugima, a ne na meni...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
Pitanje za vas profesionalce : koja je najbolja vjezba za donje trbusne ?
Mozda je vec postavljeno , al spor mi internet , pa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

E ovako, noge saviti u kolenima pod uglom od 90 stepeni, naravno podrazumeva se da si se prvo zagrejao, i da si uradio klasicne vezbe za trbusnjake, i naravno kose trbusne misice, pa zatim radis donje, kicma je zalepljena za pod i naravno lumbali deo, vrat je izduzen i priljubljen za pod, brada je u razmaku sirine tvoje pesnice do kljucne kosti (polozaj koji uvek zadrzavas prilikom vezbanja da vrat ne bi trpeo i polozaj koji uvek zadrzavas prilikom rada bilo kojih vrsta trbusnjaka), noge kao sto rekoh savijene i pod uglom od 90 stepeni podkolenice i pod, kolena nisu blizu grudi nego su prava, naravno da osetis krsta da su zalepljena na pod, e kada si sve to uradio, onda noge dizes pravo u plafon, vrat ostaje u pravilnom polozaju na podu. Vezba je jako efikasna. Pokret je minimalan, bitnoje da se kicma ne izvija i da ostaje zalepljena na podu, stomak naravno podignut visoko, disanje plucno. Ovo je vezba koju cesto radimo na Pilatesu.
Takodje mozes da kad odradis klasicne trbusnjake (mislim na trbusnjake u kojima samo podizes ramena i bukvalno rebra guras ka stomaku), zadrzis visoko gore i ostanes u kontrakciji, zatim jednu nogu ispravis i vuces kapodu, dok je noga izduzena, a promenis. Trbusnjake mozes raditi i sa nogama podignutim u vis, odnosno pravim nogama podignutim u plafon, kicma naravno zalepljena za pod....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: therkon link=topic=103204. msg4147431#msg4147431 date=1192127179
Trenirao sam rukomet 6 godina pre teretane. .  Raspao se klub i u teretanu sam krenuo ne da se nagruvam vec cisto zbog sebe. . .  Pose 15 dana sam dizao 60kg. . .  (tih 15 dana sam isao sam pa nisam bas bio siguran da stavim vise od 40kg. . )
Znaci nisam poceo od 20kg. . .  milton43 i ja smo isli zajedno oko 3 meseca ukupno. . .  Pa je milton otisao u drugu teretanu. .  Dok je on bio mogao sam da podignem koliko se secam 80 par puta. . .  Tako da je ne vidim zasto sa 60 na 100 ne moze da se dodje za 6 meseci. . .  

Pa,dobro. .  Zavisi i od forme izvodjenja same vezbe.  Posle povreda rotatora ramena usled teskih potiska na ravnom bencu tokom godina,morao sam da predjem na kosi benc i koristim spora ponavljanja i princip kontinuirane tenzije.  tako sam otkrio da misici bolje reaguju sa 115kg x 10 sporih na kosom ben.  nego sa 152kg x 6-8 na ravnom koje sam dizao svim sredstvima. .
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 22:57:12 od IronS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

"ViSeStiditeSvojePlime,ADrugiSeStideSvojeOseke"

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava BiH/RS/Gradiska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson k800i
Trenirao sam rukomet 6 godina pre teretane.. Raspao se klub i u teretanu sam krenuo ne da se nagruvam vec cisto zbog sebe... Pose 15 dana sam dizao 60kg... (tih 15 dana sam isao sam pa nisam bas bio siguran da stavim vise od 40kg..)
Znaci nisam poceo od 20kg... milton43 i ja smo isli zajedno oko 3 meseca ukupno... Pa je milton otisao u drugu teretanu.. Dok je on bio mogao sam da podignem koliko se secam 80 par puta... Tako da je ne vidim zasto sa 60 na 100 ne moze da se dodje za 6 meseci...

...a ti sto dizes 100 kg ne vjerujem ti jer znam momka koji 89 god 200cm i 94 kg i dize 90 kila na bendzu .....
moje iskustvo u ter mi ne dozvoljava da budem tako lakovjeran znam ja sta je 100kg.
Vidim da si moje godiste... Visina: 183 cm Tezina: 75 kg...
Imam 92kg... Kada sam dizao 8 puta 100kg imao sam 89-90kg...
Tvoj problem je sigurno u tvojoj glavi!
Mozes da imas 150kg i 220cm, a da ne mozes da dignes 60kg...
A ima momaka koji dizu 130kg, a imaju 75 kg...

.Evo, kod mene u Body Flex-u vezba lik od 2 metra, 120 kila (krupan, ali i dosta debeo) i on izbacuje 170 kg. iz bench-a. Dok sa druge strane lik 75 kg. i izbacuje 130 (bez ikakve hemije, samo je neko vreme imao pojacanu ishranu). Do jaja je kad ti izbacis 100 kg, dobra satisfakcija. Samo sam jednom izbacio 100 kg, ali sam uvideo da tehnika igra najbitniju ulogu (pogotovu kod vezbi za ledja i grudi).

Svoje komplekse leci na drugima, a ne na meni...
 Smile
  ma dobro sada necu da se prepirem, o tvom zivotu nisi mi rekao da si imao 90kg kada si izbacivao 100 dobro to jeste moguce naravno uz pomoc covjeka koji ti stoji iza ledja dobro prilicno si jak ako izbacis svoju kilazu ali sve preko je odlicno samo ti radi po svome samo evo jedan savjet za sve probajte da radite pauze 1 min izmedju serija 2 min izmedju vjezbi da vidite samo efekat meni se linija ispod grudiju iscrtala za samo 3 sedmice ......... naravno dizes manju kilazu ali ja sam vec prerastao to ko ce vise tamo vamo dici sada se smijem likovima .......izvini ako sam bio napadan ali sta cu .......................ako nista ne pijes i tako radis nema sta ............ajmo sada imali ko kakvih savjeta za nas "bildere" ili kakva pitanja ...............????????????????  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Savet od mog ortaka: "Samo corbe i corbasto za masu!"  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5310

Evo ti link stari,ima extra vezbi!
http://www.atpsport.co.yu/home/php/trening_trbusnjaci.htm
pa biraj Smile(po meni je najbolje Viseće dizanje kolena,ali je i tesko,najbolje je sa tegicima na nogama Smile)

« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 14:02:41 od steletrile »
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung i900
Ne miltone.. Rekao je... "..Brate, slusaj me, jedi corbasto, samo corbasto, to ti je za definiciju extra..."...
Kada bi jeo samo corbe morao bi da se osusis pa da si Arnold...
Nije spominjao masu... Bolje da ne spominje.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:11:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.