Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 12:02:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326929 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Kolege nesto slabo i primecujem a "vitke i gipke" koleginice itekako ne smetaju Smile

Ima kod mene jedna koja je bas u fitnes fazonu,i jedino sto kod nje ne valja je sto je '77 godiste. Nema veze - Gorice,udaj se za mene,mazicu te i pazicu i zvacu te Djole,pocecu da radim i prestacu da se kladim Smile Dobro,lazem za ovo zadnje ali vazno je drugarstvo.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Dekstroza (D-Glukoza ili grozdani secer) predstavlja vredan izvor brze energije. Svi drugi ugljeni hidrati se najpre moraju dovesti do oblika glukoze pre nego sto se u organizmu iskoriste za energetske svrhe. U ovu transformaciju se ulaze vreme i energija, te organizmu ostaje manji iznos za misicne potrebe. Ovo je razlog zasto je dekstroza najbolji oblik unosa prostih secera za sportiste koji imaju daleko vece energetske potrebe od prosecnih ljudi. Unos potrebne kolicine ove namirnice brzo popunjava energetske depoe, zaustavlja ubrzanu razgradnju misicnog tkiva nakon fizickih napora i pospesuje ugradnju proteina.
Moze se upotrebljavati sa vodom pre, za vreme i nakon treninga jer obezbeduje energiju, a da pri tom ne opterecuje organe za varenje (jer se i ne vari).Na njenom transportnom sistemu moze se bazirati unos kreatina ili amino kiselina. Koliko je ovo cist i delotvoran izvor metabolicke energije mozda najbolje ilustruje podatak da se u obliku vodenog rastvora u medicini koristi za infuziju koja ide direktno u krvotok.

btw. Kako bre matora '77?  Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 14:37:08 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Nigde ne pise da je matora,samo je starija 5 leta Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Pa dobro, ti reche da ne valja.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Nokia 6600
A kad pi rokao samo whey (cist protein, ne gainer) da li bi bilo nekih rezultata? Govore mi neki do jaja, a neki (medju njima i bivsi bodibilder) da nema nista bez kreatina itd. Btw. imam 190 cm i 92 kg. Ne mnogo slanine. Smile
Ja licno verujem da je dobar, al' nisam koristio. Smile

Nije da nema nista, nego da bi postigao nesto sa wheyom bez kreatina treba ti bas mnogo vremena, pa mnogi odustanu, a bogami treba i KESHA. Zato mnogi uzimaju kreatin koji nije stetan (imas ga u crvenom mesu) i isti rezultati postizu se mnogo brze, a i ustedi se jer kreatin jije toliko skup kao protein
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Uzeo sam po prvi put kreatin pre par meseci. Pio sam ga, sve regularno, 4*5g. nedelju dana faza punjenja. Sedmi dan mi izadje ovo po celom telu... Nikad mi se pre to nije pojavilo. Da li je moguce da je od kreatina, ja sam nesto sumnjicav? Kad sam otisao kod lekara kazu oni meni: "Jesi pio nesto?" Ja kazem kreatin, i niko ne zna sta je to. I onda na kraju, da, da to ti je od toga, a napominjem niko ne zna sta je (lekari bi to trebali znati jer to nije neka sinteticka supstanca, ima je u organizmu). Procitao sam negde da se kao nezeljene pojave mogu pojaviti proliv i osip po kozi. Sta vi mislite? Pozz  Smile
Vidis, i ja sam mislio da nije stetan, pa sam ga cugao...  Smile
Obrati paznju na sliku na 197. strani.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 20:28:00 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Biti u formi

prof. Miroslav Marković, fitnes instruktor i lični trener

Biti u formi ili kondiciji za razne ljude ima različita značenja. Za neke je odsustvo zamora u svakodnevnom životu dovoljno da smatraju da su u dobroj formi. Za nekoga je to sposobnost da se vežba tri puta nedeljno, za nekoga da istrči polumaraton za manje od dva sata.

Saznanje o delotvornosti fizičke aktivnosti i načinima dostizanja "forme" poslednjih godina su se značajno promenila. Rezultati studija objavljenih širom sveta pokazuju da je veliki deo svetske populacije nedovoljno aktivan (80%). U većini slučajeva, radi se uglavnom o sedentarnim osobama (osobama koje mahom sede). Broj gojaznih osoba iz dana u dan je sve veći, a koronarna oboljenja sve su češći uzrok smrtnosti. Neželjene posledice mogu se umanjiti fizičkom aktivnšću. Smanjeno kretanje (hipokinezija) čest je uzrok pojave mnogih hroničnih oboljenja.

Harvardska studija pokazuje da je za 41% smanjen rizik smrtnosti od hroničnih srčanih oboljenja kod osoba koje su upražnjavale fizičku aktivnost većeg intenziteta u poređenju sa onima koje je nisu imale. Osobe koje se bave fizičkom aktivnošću čija je energetska vrednost 1.500 kcal nedeljno imaju za 28% manji rizik od opšte smrtnosti.

Studija aerobik centra koja je obuhvatila oko 10.000 ispitanika pokazla je da ljudi koji su bili tokom čitavog perioda praćenja u dobroj fizičkoj formi imaju za 67% manji rizik od opšte smrtnosti, a za 78% manji rizik od smrtnosti nastale usled kardiovaskularnih oboljenja. Slični rezultati dobijeni su i iz norveške studije aerobik centra.

Polovina populacije starije od 16 godina razume da je fizička aktivnost korisna, ali većina njih ne zna tačno koji su njeni efekti i šta je to "optimalna fizička aktivnost". I ako znaju da je fizička aktivnost faktor zdravlja, oni ne znaju koliko često treba vežbati, kakvog intenziteta treba da budu vežbe i koje su to aktivnosti koje treba da upražnjavaju. Mali broj osoba zna da prati stanje svoje pripremljenosti - formu, kondiciju.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Sensation XL
Ljudi da li mi je prerano da idem u teretanu, imam 15 godina?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Sensation XL
Ali da ne radim bash neshto previshe.
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 202 203 205 206 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 12:02:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.