Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1327104 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6300
Rad sa istom težinom duži vremenski period ne doprinosi " slabljenju" mišića. Naravno, ne može doprinrti ni razvoju veće mišićne mase. Po meni, to nije dobar način treniranja. Da bi se mišić postakao na rast neophodno je povećati težinu sa kojom se vežba. Što se tiče korišćenja pojasa za vežbanje, preporučljivo je njegovo korišćenje kod osnovnih vežbi kao što su: benčpres, mrtvo dizanje, čučanj, veslanje u pretklonu, pregib dvoručnim tegom i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
izgleda da ce da se pozdravimo sa wheyom , od 1.9 proizvodjaci najavili jos jedan skok cena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
Pratite puls dok vežbate
Autor: CDC/BT | 14.08.2007 - 08:30

Fizička aktivnost je neophodna, ali nagla promena navika nakon neaktivnosti može biti opasna, posebno ako do promene dođe leti.
Starost    Otkucaji srca 60% do 855 max
20     140-180
25     136-175
30    133-171
35    129-166
40    126-162
45     121-156
50    116-149

Uopšteno, pre svake pojačane aktivnosti trebalo bi da uradite uobičajeni sistematski pregled i posavetujete se s lekarom. Kod onih koji boluju od hroničnih bolesti, oporavljaju se od bolesti ili povrede ili se iz drugih razloga ne smatraju zdravima, kontrola rada srca tokom fizičke aktvinosti je neophodna, a lekar može da prepiše i druga ograničenja. Zdravim ljudima moderne spravice koje pokazuju potrošnju kalorija i frekvenciju srca (puls) mogu biti dobar pokazatelj. Dakle, ako niste potpuno zdravi, strogo poštujte savete lekara i barem u početku vežbajte s profesionalnim trenerom. Ako ste zdravi fizička aktivnost je delotvornija, kao i potrošnja kalorija što se više ubrza rad srca. U mnogim tabelama za vežbanje stoji da aerobne aktivnosti treba da budu takve da se srce ubrza barem na osamdesetak odsto maksimalne frekvencije i da u takvom režimu traju najmanje 20-30 minuta.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Uzeo sam po prvi put kreatin pre par meseci. Pio sam ga, sve regularno, 4*5g. nedelju dana faza punjenja. Sedmi dan mi izadje ovo po celom telu... Nikad mi se pre to nije pojavilo. Da li je moguce da je od kreatina, ja sam nesto sumnjicav? Kad sam otisao kod lekara kazu oni meni: "Jesi pio nesto?" Ja kazem kreatin, i niko ne zna sta je to. I onda na kraju, da, da to ti je od toga, a napominjem niko ne zna sta je (lekari bi to trebali znati jer to nije neka sinteticka supstanca, ima je u organizmu). Procitao sam negde da se kao nezeljene pojave mogu pojaviti proliv i osip po kozi. Sta vi mislite? Pozz  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sta kreatin ucini od coveka.jpg
(31.83 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 13:38:29 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia lumia 1520
alergiska reakcija na kreatin!!

koji si kreatin koristio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Creatine X (API)
Jebem mu mater, jel' bi smeo da uzmem neki drugi da probam?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Auuu... Smile Brate! Cuo sam da je moguca alergija na kreatin, al nisam nikad video kako to izgleda. I to ti je po celom telu tako?! Jel pijes neke lekove sad? Klaritin? Nemoj da se igras. Bolje batali kreatin skroz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Vaistinu ne izgleda lepo... Posto se klin klinom izbija,sad rokni duplu dozu i nema da brines Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
Vaistinu ne izgleda lepo... Posto se klin klinom izbija,sad rokni duplu dozu i nema da brines Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Auuu... Smile Brate! Cuo sam da je moguca alergija na kreatin, al nisam nikad video kako to izgleda. I to ti je po celom telu tako?! Jel pijes neke lekove sad? Klaritin? Nemoj da se igras. Bolje batali kreatin skroz.
E sad vidis, crveno na belo!  Smile
Izlazilo mi 72 sata svuda po telu, osim po licu i "na intimnom mestu."  Smile  Pio sam neki lek Aerius (ako se ne varam) i roknuli su mi dve injekcije. Povuklo se to i nisam imao nikakvih problema osim osipa, ali k'o ce ga znati sta je sve moglo da se desi... A kreatin sam batalio, to nije problem, nego se raspitujem cisto informativno. Ne gine mi vezbanje na suvo (kao i do sada).  Smile
I sto bi rekao Falzone, vaistinu ne bi' sebi uzeo oraje iz ruke.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 02:42:20 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.