Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:29:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325086 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pogledaj na njihovom forumu sta su mi odgovorili kada sam ih pitao zasto su tako pricali o weight gainerima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
yu-fitness.com

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ja to sve od prilike uzimam, nikada nisam bas nesto precizirao
kreatin-kafena kasikica
dekstroza-supena kasika
protein-skoro 2 supene kasike

Upravo tako je najbolje uzimati

http://www.yu-fitness.com/suplementi/istine_i_zablude_o_kreatinu.php

IP sačuvana
social share
be ql
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ja to sve od prilike uzimam, nikada nisam bas nesto precizirao
kreatin-kafena kasikica
dekstroza-supena kasika
protein-skoro 2 supene kasike

Upravo tako je najbolje uzimati

http://www.yu-fitness.com/suplementi/istine_i_zablude_o_kreatinu.php

to nije ispravan nacin uzimanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung Note 10+
Lepo pitas coveka koji se time bavi.
Meni su mnogo pomogli ljudi iz jedne poznate prodavnice,vrhunski su i prevazisao sam svoja ocekivanja cak i ono sto mi je taj lik obecao da cu uraditi sa svojim telom.
Nisu kao drugi lopovi koji ti uvale najskuplji protein i uzima ti lovu.
Al ne smem da kazem koja je to firma,zabranjena reklama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
HTC Diamond 2
tako je Smiley mada je najbolje pitati nekog kome verujes i za koga znas da je strucan i onda ti on prepise trening prema tvojim zeljama, konstituciji i trenutnim mogutjnostima ( naravno obavezno testiranje pre ) i ako se drzis tog programa mozes super da se "uradis" bez ikakve hemije uz malo vise napora i prdrzavanja rasporeda treninga i relativno kontrolisanje ishrane Smiley
i ono sto je po meni najbitnije ne itji u teretanu da bi se duvao i takmicio sa likovima koji se pucaju raznim glupostima vetj radis kako ti je preporuceno gledas svoja posla, saslusas sta ti taj lik isprica i nastavis da radis kako si i radio Smiley
i jos nesto, nemojte ocekivati cuda za kratko vreme ( sem ako se ne pucate )... treba vremena Smiley
I isto tako nije preporucljivo itji samo u teretanu, vetj je kombionovati sa trcanjem, voznjom bickikla ( koji je prilicno dobar za skidanje sala) plivanjem etc pogotovo ako planirate da se bavite rekreativno nekim  sportom... ortak je to zanemario i posle godinu i nesto skoro niko nije mogao da ga izgura iz reketa ali je bilo teze obitji banderu njego njega koliko se utromio... Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Mala konstatacija (cisto da obradujem i dodatno motivisem ljude) - prvih par mjeseci treninga (ako ste totalni ili donekle amater) cete da vrlo brzo i vrlo drasticno vidite rezultate svog (!pravilnog) treninga , i ako ne budete uzimali "kretenatin" (npr, vec prvi trening fasuje vam upala Smile), a onda ce taj rezultat malo sporije da dolazi, jer onda slijedi fina definicija, ali sto kaze Akki, sama teretana bez dodatnog trosenja ce samo da od vas nacini medjeda (posto u pocetku, glupo je ici na definiciju bez misicne mase, a sve vjezbe za masu od vas cine medjeda).
Poenta kvalitetnog gubljenja kila (sto vecina hoce, da smrsa ili bar svoju tezinu da ima u misicima a ne u salu) je ne da pojedes manje od dnevnih potreba, vec da potrosis vise nego sto si taj dan unio. Samo tako ce mogu potrositi one natalozene zalihe koje su se stvorile godinama posjecivanja slava, rodjendana i ostalih banketa.
Sto se tice motiva idenja u teretanu, i tu se slazem sa Akkijem, nemojte upasti u zamku poredjenja s ljudima koji vec idu, svi su poceli sa 5-10 kila tegova na bencu, i sve je stvar glave. Ako neko zeli da izbacuje 120 kila, samo ako pravilno i pametno trenira moci ce to da uradi (onda se postavlja pitanje cemu sve to Smile)
Samo radite svoje, gurajte i po losim i po lijepim danima, u svakom slucaju osjecacete se bolje! Ako taj dan ne ide, ima drugi, ni za ucenje nije svaki dan dobar, pa tako ni za teretanu.
Ako koga interesuje sta dodatno, treninzi, savjeti, ishrana, itd (bez uzimanja pomocnih sredstava), samo neka pita!
I kao P. S. osnovno pravilo:
svako neka radi ono sto mu najvise odgovara (ili daje najbolje efekte), ne postoji ni univerzalni trening ni nista sto bi se moglo primjeniti na sve ljude.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53

Ako neko zeli da izbacuje 120 kila, samo ako pravilno i pametno trenira moci ce to da uradi (onda se postavlja pitanje cemu sve to Smile)

svako neka radi ono sto mu najvise odgovara
Smile Smile Smile Smile
od svega sto sam ovde procitala, ovakvo razmisljanje mi se cini jedino ispravno
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Ja kad sam krenuo nisam mogao da dignem praznu sipku na 3d bendzu,vec posle par nedelja koriscenja  kreatina poceo da napredujem,bez kreatina nema nista.
A imao sam 58-60kg,posle dva meseca koriscenja kreatina i gejnera u pocetku(posle presao na cistiji protein) nabacio sam 15kg uz naravno dobru ishranu.
Da mi nije bilo Slobe iz Amg-a izvarali bi me ko majmuna.
Sad sam nazalost smrsao  oko 10 kg,ne treniram,ne jedem dobro,skup je to sport.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa bodibilding nije koliku ces tezinu izbaciti , nema veze sa kojim tezinama radis vec kako radis , nacin treninranja ,ishrana, to je nacin zivota 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Sve je u glavi.
Ja sam gledao ljude koji rade sa, a ne izbacuju 110% svoje tezine (kad se govori o tezinama u teretani, nije bitna apsolutna cifra, vec, da bi bilo jasnije, u odnosu na sopstvenu tezinu) na vertikalnom bencu bez ikakve upotrebe sredstava.
Ili na spravi za noge preko 350 kila. Bez dodataka.
A i bolje jednom uraditi seriju da se ispatis sa 60% kilaze koju bi izbacivao nekvalitetno, sa "cheatovanjem" ili uz pomoc drugih misica.
Sve je u glavi.
Ali, da je bitna i dobra i pravilna ishrana, i to je takodje vazno.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:29:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.