Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:56:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325076 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC one s
sve zavisi od coveka do coveka, drug i ja smo uzeli 5 kg proteina i 600gr kreatina, to smo podelili izmedju sebe. od svega toga on je dobio samo snage, mase nista, a ja sam se ugojio 3kg do sada i povecao obim ruke i dobio na snazi

pijem protein i kreatin, znam da protein pruza brzi oporavak misica, ali ipak se osecam premoreno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa pogresan trening , pogresna ishrana

sa kreatinom obavezno dekstroza kao i sa whey posle treninga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
yu-fitness.com

Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
10 g dekstroze + 5g creatina razmuceno u 2dl vode
IP sačuvana
social share
be ql
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
malo dekstroze , najmanje 30g deks.  , najmanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
HTC one s
ja to sve od prilike uzimam, nikada nisam bas nesto precizirao
kreatin-kafena kasikica
dekstroza-supena kasika
protein-skoro 2 supene kasike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kreatin dobro a ostalo malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-shurnaest
Pozdrav ljudi   Smile...Ja evo idem u teretanu 3,5 god ali sam pauzirao skoro celu predproshu pa nastavio proshlu.Vidim ima tu zanimljivih pricha o pochecima i steroidima ,raznim dodacima ...Ja sam recimo sa sedamnaest godina mogao da izbacim 170 kg iz chuchnja (pre bavljenja ovim sportom trenirao sam fudbal 6god),shto je verujem jako dobar rezultat s' obzirom na moje tadashnje godine.Nekakvi ljudi su skontali da sam dobro istegnut,imam dobru tehniku (sho je vazno za chuchanj,takmichare pogotovo) prilikom jednog mog treninga i dobio sam ponudu za uchlanjenje u klub dizacha tegova...I ja bih mozda i poshao ali moji nikako mi nisu dali da se upustm u te vode.Nisam uzimao nikakve steroide niti dodatke (imao sam zadebljan srchani mishic od fudbala)...Chesto sam ishao na preglede kod kardiologa brinuci zbog srca i non-stop su me savetovali da prestam sa bodibildingom,ali ja nisam mogao to nikako(nisam radio kardio treninge shto je rezultiralo visokim krnim pritiskom,moja najveca grshka Smile).To je trajalo tako do predproshle godine kad sam morao da prekinem sa treniranjem jer sam zakachio nekakvu stomachnu bakteriju jer sam pojeo neko sranje (tada sa trpao u usta velike kolichine hrane) ,na dva meseca.Ushao sam u teretanu nedovoljno oporavljen(tada josh naravno nisam bio svestan te chinjenice) od bolesti i onda su pocheli problemi...Jednostavno imao sam osecaj da mi se krv ne upumpava dovoljno u mishice kada treniram zbog chega nisam mogao da ih odradjujem kako sam zeleo.Mislio sam da ce to da prodje samo od sebe ali naravno nije.Obratio sam se za pomoc lekaru kod koga sam pregledao srce misleci da je neshto sa srcem otishlo dodjavola.Lekar nije ustanovi nishta shto bi moglo da opravda moj osecaj tokom treninga(da mi u mishice ne stize dovoljno krvi,gotovo kao da ne radim uopshte).Ochajan potrazio sam pomoc kod specijaliste sportske medicine Srdjana Soldatovica koji zivi i radi u Novom Sadu.Kada sam mu isprichao istoriju mog bavljenja ovim sportom i sluchaj boljevanja od stomachne bakterije,chovek je jednostavo povezao stvari i rekao mi da sam nedovljno oporavljen ushao u treninge punom parom shto je reziltrao hronichnom iscrpljenoshcu mog organizma i gore pomenutig osecaja tokom treninga!Odredio mi rezim isharane i rekao da ne treniram bar josh dva meseca...Pouka ove priche je(za one koji misle da sledece nije potrebno,nadam se da je takvih malo) da obavezno dobijete potvrdu od lekara da mozete fizichki da se aktivirate posle bilo koje bolesti ,makar to bio i obichan grip!!!Uspehno sam se vratio da treniram i danas iako treniram u teretani koja nema grejanje Smile(kad je minus treba ti chelichna volja da odesh)sa moji 178-9cm imam 98kg i neke zanimljive obime).I dalj ne uzimam nishta(imam chitavu teoriju o tome kako ne treba trovatii i opterecivati se raznoraznim hemikalijama) osim prilichne kolichine hrane,odem dva puta nedeljno ru "ledaru" i zadovoljan sam...Poz svima i "pamet u glavu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
e war boss koju si stomacnu bakteriju imao i kakav si probleme imao zbog nje , ja isto imam neke probleme sa stomakom mozda imamo nesto slicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
zenit evo ti diskusija koja se tice gainer-a

http://www.bodibilder.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4
iscitam to sve, covek izvuce zakljucak da su gaineri gubljenje vremena, onda pogledam tv most i neki lik iz pansport-a i neka doktorka kazu upravo suprotno... ludilo...

miki i danijela iz pansporta to moraju da kazu zato sto reklamiraju te proizvode i njihova firma ih prodaje a ja sam ih zbog toga malo zezao ali i oni su protiv gainera , nije valjda da verujes u ono sto prodavci govore u reklamama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
jbga.. dobro glume...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:56:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.