Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:20:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1324157 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
@Uboje
vidim da dosta kontas celu pricu, ja sam malo razgledao, posto sam ja dosao u situaciju da sam suv kao sibica (nemam vise ni gram masti na sebi), poceo sam da gubim energiju, sa svojih 87kg dizem 95-100 na benchu i 30 sa bucicama npr. dakle snage mi ne fali, ali masu nikako ne uspevam da nabacim, razmisljao sam se da pocnem da uzimam gejnere (dosada inace nisam uzimao nista) sta ti mislis koji su najbolji, najisplativiji posto kao sto rekoh nisam pri parama, dakle 'pare nisu problem, para nema'...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
A sta je tu lose sto nemas grama sala,osim gubitka energije? Moji drugovi mahom imaju 'pivske' stomake,a ja se nerviram sa ovih 1-2 cm na stomaku koliko mi treba da 'ubodem' do plocice Smile a nisam imao ni milimetar do vojske..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Nokia 
Jedno pitanje šta mislite o belancima u prahu i sojinom brašnu i koliko toga treba uzimati !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@Uboje
vidim da dosta kontas celu pricu, ja sam malo razgledao, posto sam ja dosao u situaciju da sam suv kao sibica (nemam vise ni gram masti na sebi), poceo sam da gubim energiju, sa svojih 87kg dizem 95-100 na benchu i 30 sa bucicama npr. dakle snage mi ne fali, ali masu nikako ne uspevam da nabacim, razmisljao sam se da pocnem da uzimam gejnere (dosada inace nisam uzimao nista) sta ti mislis koji su najbolji, najisplativiji posto kao sto rekoh nisam pri parama, dakle 'pare nisu problem, para nema'...

gainer ne uzimaj to je bacanje para jer stavljaju dosta secera umutra i to ne onog kvalitetnog a imaju malo proteina , uzmi whey i pij ga sa dekstrozom ali ni to ti nece pomoci ako ne konzumiras dovoljno prteina i kvalitenih masti i UH preko ishrane , ishrana na prvom mestu , ja bi ti preporucio Elite whey ako imas dosta para onda cu ti preporuciti savrsenu kombinaciju suplemenata ali vidim da nemas pa onda uzmi Elite whey
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Jedno pitanje šta mislite o belancima u prahu i sojinom brašnu i koliko toga treba uzimati !

ne treba uzimati ni jedno ni drugo , belanca u prahu su namenjena industriji , a soju nikako zbog estrogena , jedi meso i jaja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
A sta je tu lose sto nemas grama sala,osim gubitka energije?
pa bas gubitak energije...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
zenit evo ti diskusija koja se tice gainer-a

http://www.bodibilder.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC one s
ljudi sta znate o glutaminu? da li pomaze u brzem oporavku misica posle treninga? meni treba nesto za oporavak misica, dva treninga u nedelji pruzim maximum,bas skroz se istrosim, ali ostala dva treninga umirem od bolova u rukama (podlaktica, ramena). skroz se slomljeno osecam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa glutamin je dobar , skup ali dobar ali nece ti pomoci ako samo njega uzimas , bolja opcija ti je whey sa dekstrozom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
zenit evo ti diskusija koja se tice gainer-a

http://www.bodibilder.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4
iscitam to sve, covek izvuce zakljucak da su gaineri gubljenje vremena, onda pogledam tv most i neki lik iz pansport-a i neka doktorka kazu upravo suprotno... ludilo...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:20:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.