Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:31:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 650 651 653 654 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1333526 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
ja tako i ledja kad radim,tj ledja biceps Smiley biceps urnisem,zgibovi ponajvise tako da nmg zavrsit ni 2 vjezbe posle  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Ja sam kombinovao treninge. . .

Nekad po danima  1. grudi biceps snjaci. 2. Ramena, ledja , triceps, snjaci

A nekad sam radio kruzne treninge gde u jednoj seriji odradim sve, grudi pa noge, pa biceps pa trbusnjake itd itd. i samo izmedju serija napravim kratku pauzu. . .

U svakom slucaju na treningu sam uvek radio trbusnjake, uvek sam radio bilo zgibove bilo propadanja i uvek sam cepao bajs ili steper po 30 - 40 minuta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja sam tako nekada radio ...sada radim partije i imam bolje rezultate nego sto sam imao pre...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Momci treba mi plan treninga koji cu da praktikujem neko vremeu teretani! (par meseci)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Prvo napisi. hoces li masu ili definiciju? hoces da smrsas? koliko ozbiljno treniras, ishrana mora da bude pod konac. pa onda mogu lokalni znalci da ti napisu program Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Samsung S4
Evo da se javim ja za program.  Smile
Ja bih konkretno da smrsam, sto bi po mojoj proceni trebalo da bude za nekih 30-45 dana od pocetka dijete, a da posle toga pocnem sa definicijom... Ili prvo ide snaga pa definicija  Smile.
Teretanu i ovako placam tako da mogu svaki dan da idem pa bih se prilagodio nekom programu lako sto se toga tice...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 15:32:11 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
po pravilu skines sve sto imash(salo) pa onda radish masu(ako hoces da izgledash nabildovano) i posle se izrezes(definicija) a mozesh i odma na skidanje tezine(definicija) .....ali to traje po par godina...a ne 1-2 meseca ..nemogu svi rezultati odmah da dodju ...pa cak ni definicija....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Samsung S4
Ma znam da ne moze odmah.
Ja sam mislio da mi treba da smrsam izmedju 30 i 45 dana, a za definiciju znam da ce mi trebati vise vremena
Meni inace tezina mnogo varira. Recimo, pocetkom novembra sam se nagojio kao nikada u zivotu. Imao sam jebenih 106 kila!  Smile Visok sam 181cm i inace sam krupnije gradje ali sto je mnogo, mnogo je.
Krenuo sam bio na onu UN dijetu i za manje od dva meseca smrsao na 90kg. Sada imam oko 95kg. Tih 5kg sam vratio vratio jos tamo oko Nove godine i Bozica, plus na sve to, moji su bili u USA kod sestre i kad su se vratili doneli 10 kila nekih slatkisa koje smo burazer i ja inhalirali u sebe za 5 dana...
Inace su mi obroci uglavnom meso i salate tako da ja cim izbacim slatko i coca colu iz ishrane krenem da gubim na tezini...
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 16:14:58 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
10 kila slatkisa  Smile ja to kad vidim trcim u wc da povracam  Smile Smile pici samo vece broj ponavljanja i serija,radi vjezbe koje ukljucuju vise misicnih frupa,ubaci kardio 3-4 puta sedmicno nedeljom ne radi nista Smile i ishrana naravno,5-6 manjih obroka obavezno prvi rano ujutro,2l vode minimum,izbaci proste secere iz ishrane sto manje losih masti i toe to  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Ishraha mi je na nivou! Visok sam 195cm tezak sam oko 80-81kg! Idem u teretanu pet dana u nedelji neki put i sest! treba mi plan treninga za snagu! Ja radim u jednim danu samo jednu misicnu grupu a noge ni ne stizem da vezbam pa mi treba vas savet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 650 651 653 654 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:31:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.