Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:47:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1333532 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC Sensation
@Falzone

Brate.lepo si se ti sjebao....necu sad da ti kenjam sto nisi isao kod lekara itd...ali brate ovo stvarno izgleda i gadno i nimalo bezazleno! 100 puta sam izvrtao skocni zglob na tu foru samo nikad sa takvim posledicama,malo se pojavi otok,hramljem 2 dana i teram dalje ko da nista nije bilo...ali sam zato prosle godine sjebao rucni zglob,e sad ono sto hocu da ti kazem jeste da iako nisam polomio ruku,gadno sam sjebao ligamente u zglobu(sto je gore nego prelom)...isao sam na fizikalne terapije(elektroforeza i interferentna za otok,a laser za smanjenje bola) i mogu da ti kazem da mi je to mnogo pomoglo!!

Ono sto je losa stvar je da ako su ne daj Boze i tebi sjebani ligamenti,ono sto je sigurno je da ces se bas dugo oporavljati,a bez neke terapije ce biti samo jos duze...nemoj se maltretirati bzvz i idi negde na fizikalnu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
tebi su bogami ligamenti pohebani falzone..isto sam se i ja tako zezao pa kada sam otisao kod doktora ...djavo odneo i salu i uz salu .... samo sto nije noga u pitanju..nesto drugo...ti si i previse cekao moj druze...previse...jbg ..sad spremi kintu sta da ti kazem...jebesh 200e kada moze da bude i gore...jbg svi imamo neki strah od lekara ...a na kraju dobro ispadne cak i bolje...nisu nasi lekari glupavi...glupavi smo mi sto trpimo do poslednjeg dana ....e onda odemo kod lekara i nema nade  Smile...da si odma otisao sad bi o vezbama pricali i kako da skinemo kilograme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
imao sam slicnu stvar i ja Smiley bezbroj puta sam izvrtao ovu desnu nogu,jednom i slomio neku koscicu i citava 3 mjeseca ljeto proveo na nogama,trpio budala  Smile zadnji put kad sam je sjbao bilo je slicno ko to tvoje,malo manji otok doduse stavili mi gips rtrdi i ja to nosio 3-4 dana...no ljeto bilo vrucina umrko sam pa me poveli kod nekog privatnog dr-a...isao kod njega 20 dana na neke terapije magnetima struja ovo ono,vec posle 2-3 dana mogao hodat opusteno,nakon 20 nikakvih problema tako da bi trebao to probat svakako...skupo je u krv doduse al kad je zdravlje u pitanju nadje se
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Jesu ligamenti, tako mi je rekao taj doktor ovde kod nas, kad sam mu pokazao snimak na mobilnom... i ne bojim se ja doktora nego je fazon u tome sto, koliko znam, ovde u Mitrovici nema nista od tih fizikalnih terepija i slicnih zajebancija, a ja sam onaj lenji tip coveka kome je cimanje da ide za Beograd/Novi Sad ili gde vec... Ali provericu jos jer ako mi ostane ovako, mogu da se pozdravim sa svim sportovima do kraja zivota, a to bi mi bilo ravno katastrofi.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
brate kakve povrede dozive sportisti pa se vrate,i ti ces opusteno samo trci ns bg Wink
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung S4
Moze li mi neko reci sta je bolje raditi u jednom danu grudi i biceps ili grudi i triceps?
Znam da su ranije svi pravili podelu na grudi i biceps, ledja i triceps i ramena i noge, medjutim, mnogo ljudi govori da je bolje raditi grudi i triceps, cak sam, mislim bas ovde na Bureku, video da je neko pljuvao ove sto rade grudi i biceps.
Planiram da ovih dana pocnem pored trcanja i tegove da ubacim u trening pa bih hteo sto vise da se informisem. Hocu da smrsam jos i da se zategnem pred leto. Da budem nindza!  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 19:14:02 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Пошто тек почињеш са теговима, требало би да одрадиш на неколико почетних тренинга цело тело са по макс. 3 серије и са мањим тежинама, иначе ћеш доживети упалу због које ћеш морати да правиш већу паузу, а то ти не треба.
По мени, ако радиш две мишићне групе на једном тренингу, то не би требало да буду груди и трицепс, као ни горње груди и предње раме. Из једноставног разлога што већина вежби за груди погађа трицепс и предње раме, тако да нећеш моћи да одрадиш ону тежину коју би иначе могао да ниси радио груди пре трицепса или рамена...
Међутим, за нас обичне смртнике и тежине које дижемо мислим да ово и није толико битно. Радиш ону мишићну групу за коју осећаш да је то потребно (у смислу да је тај мишић одморан и да немаш упалу). Ја немам унапред испланиране комбинације група које ћу радити, него комбинујем, по осећају и потенцирам оно што мислим да ми је слабија група.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
grudi odvalis tako da ti za triceps bude dosta 2 vjezbe Smiley recimo propadanja i skull crushers Smiley
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
grudi odvalis tako da ti za triceps bude dosta 2 vjezbe Smiley recimo propadanja i skull crushers Smiley
Ovako sam radio celog zivota. . . Unakazim se od benca i gluposti , a onda cepam propadnja i skull crusherse ili na lat masini ono sranje kad vuces na dole bilo sajlu bilo sipku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja radim posebno sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:47:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.