:no: :no: Tužno... Ne želim ni da pomislim kako bi bilo da nema Bureka Lepo bi bilo da se nekako sve (ili bar ono što je neophodno) sredi i da Burek "poživi" bar još 15 (i više) godina.
Koliko vidim SF nema resursa za dalji napredak i rad. Pa da li bi pomoglo da obrise stare teme,klipove,slike... izbaci visemesecno neaktivne clanove,zabrani registraciju novih. Mislim to nije dugotrajno resenje. Sto se tice racuna,pa mislim da bi uplatio samo mali broj redovnih clanova,tako da ne bi bilo neke vajde od nas. A mogli bi svi zajedno da jurimo sponzora i reklame za sajt.
Jebiga.. nije poenta foruma da gradim jedno a razgradjujem drugo... znam da neki to rade, al to su uglavnom deca sto kupe 100 megica prostora pa ih napune i ne znaju sta ce ... ja to stvarno ne bih mogao da uradim... a i mnogo toga bi trebalo izbaciti da bi se neko poboljsanje osetilo... Sto se sponzora i reklama tice.. ako imate neko ozbiljnog uvek moze da mi se javi... ili da mi se da neki kontakt da se ja javim.. ali dakle pod ozbiljno ne mislim.. moj ortak ima servis, moja tetka ima butik.. jer to nije resenje... treba previse reklama staviti (sto takodje ne planiram) i treba opet mnogo para uzeti od ljudi.. a pitanje koliko bi im to donelo... ali.. ako neko ima uslova da se dodje do nekog u recimo... dajem samo primere... Raiffesen banci, Sinalcu, Hemofarmu, HypoAlpeAdria banci, etc... jakoj firmi.. kojoj nije nista da da 500 ili vise evra za razvoj ovoga mesecno.. jer jebiga.. to kosta... a te pare se svakako ne mogu skupiti od clanova i donacija.. a vrlo tesko se mogu skupiti i od jeftinih reklama...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam prilicno siguran da ni 40 njih ne bi dalo po 100 dinara... Kazem.. mozda da je ovo civilozovani svet.. pa da je to 2 klika preko paypala, ali jebiga. nije..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!